Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

3/4/11

Nappivaihto * Button exchange

Sain Marjo-Riitalta (ei blogia) tosi kivan nappivaihdon. Ensimmäisessä kuvassa kaunis paketointi ja toisessa kuvassa näkyvät napit.

K-kirjain -nappi on ostettu Tukholmasta joskus 80-luvun alussa. Marjo-Riitta kirjoitti, että hän tuolloin osti napin tyttärelleen, mutta napille ei sitten kuitenkaan löytynyt sopivaa käyttöä. Kiva tarina! Helisevät napit (nuo pyöreät) on Kiinasta ja savinappi Marjo-Riitan neuleystävän itse tekemä. Kiitos mieleisestä vaihdosta!

Muita nappivaihtoja voit vilkuilla Pretty exchanges -blogista.

3/1/11

Nappivaihto * Button exchange


Pretty exchange -vaihtoblogissani oli vuorossa nappivaihto. Siinä piti lähettää parille 12 nappia sisältäen kaksi nappiparia. Minä lähetin nappivaihdon Marelolle. Keräsin hänelle kevät/kesä -aiheeseen liittyen ihanat perhosnapit ja ruusunapit. Nämä olivat ne nappiparit. Kesä jatkui mansikan ja sudenkorennon kera. Ajattelin, että Marelo voisi tykätä eläinaiheisista napeista ja niitä on keraaminen Mill Hill:n haukku-nappi, keraaminen lammas-nappi (ostettu Kädentaidot messuilta) ja puinen nalle-nappi sekä kullanvärinen sudenkorento. Ihan pakko oli kullan kimallusta laittaa mukaan vähän enemmänkin eli loput napit olivat sitä sarjaa :)

Rasia, jossa napit lähetin on mieheni joululahjaksi saama suklaarasia. Kun suklaat oli syöty, ei tämmöinen kierrättäjä voinut kivaa rasiaa heittää pois ja nyt se siis sai uuden elämän nappirasiana. Kannen pistely on lehdestä De fil en aiguille, numeroa en nyt muista. Pistelykangas on reunakuviollinen nauha.

Ostoksia Saksasta - Shopping at Handarbeiten pusteblume

Uusimmat ostokseni tulivat tällä kertaa Saksasta, Handarbeiten pusteblumesta * I did some shopping at Handarbeiten pusteblume.
Meillä oli kimppatilaus Maijan ja Marin kanssa, ja varmaan hekin blogissaan sitten esittelevät ihanuuksia, joita posti tuo tullessaan vielä tämän viikon aikana.
Tilasin kaksi ihastuttavaa kirjaa sekä lisää minulla jo ennestään ollutta puolukka-mustikka -pellavanauhaa sekä puna-valkoista pellavanauhaa. Samaa sarjaa oli myös valko-vaaleanpunaraitaisena ja otin sitäkin. Löysin kivoja kanttinauhoja, toinen ruudullinen, toinen pilkullinen. Myös muutama paspis tarttui mukaan. Eli ihan kivat ostokset :) Oli hauskaa, kun sain tutustua Maijan tilaamiin kirjoihin ja malleihin, olo oli kuin karkkikaupassa! Olisipa mukava olla töissä tuollaisesssa nettikaupassa ja pakata asiakkaiden tilauksiin kaikkia kauniita malleja, nauhoja, nappeja yms.

Otoksia kirjasta Glanzstücke
Tämän kirjan halusin oikeastaan tuon postipoika-mallin takia. Täytyy pistellä toinenkin säilytyslaatikon kansi mailart-kuoria varten, kun se ensimmäinen laatikko täyttyi heti ja loput mailartit jäi ilman säilytyslaatikkoa. Onkohan muita pistelijöitä, jotka ostavat kirjan pelkästään yhden mallin takia? Toisaalta, tiesin, että tässä kirjassa on monia muitakin malleja, joista tykkään :)
Otoksia kirjasta Wohn Glück
Tässäkin kirjassa on paljon myös ompeluohjeita kaikenlaisiin sisustusjuttuihin ja koruihin. Täytyy oikein ajan kanssa tutustua! Varsin monet näistä ovat turhan romanttisia minun makuuni, mutta näitä on ihana tehdä lahjaksi muille ja vaihtoihin. Vaikka itsellä sisustusmaku on varsin yksinkertainen ja hippusen modernikin, niin tykkään kyllä katsella tämäntyyppisiä kuvia ja kuten edellä mainitsin, toteuttaa lahjoiksi.

Let the photos talk :) I bought some more linen-bands and books etc. All great as you can see in the photos.