Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

3/1/11

Ostoksia Saksasta - Shopping at Handarbeiten pusteblume

Uusimmat ostokseni tulivat tällä kertaa Saksasta, Handarbeiten pusteblumesta * I did some shopping at Handarbeiten pusteblume.
Meillä oli kimppatilaus Maijan ja Marin kanssa, ja varmaan hekin blogissaan sitten esittelevät ihanuuksia, joita posti tuo tullessaan vielä tämän viikon aikana.
Tilasin kaksi ihastuttavaa kirjaa sekä lisää minulla jo ennestään ollutta puolukka-mustikka -pellavanauhaa sekä puna-valkoista pellavanauhaa. Samaa sarjaa oli myös valko-vaaleanpunaraitaisena ja otin sitäkin. Löysin kivoja kanttinauhoja, toinen ruudullinen, toinen pilkullinen. Myös muutama paspis tarttui mukaan. Eli ihan kivat ostokset :) Oli hauskaa, kun sain tutustua Maijan tilaamiin kirjoihin ja malleihin, olo oli kuin karkkikaupassa! Olisipa mukava olla töissä tuollaisesssa nettikaupassa ja pakata asiakkaiden tilauksiin kaikkia kauniita malleja, nauhoja, nappeja yms.

Otoksia kirjasta Glanzstücke
Tämän kirjan halusin oikeastaan tuon postipoika-mallin takia. Täytyy pistellä toinenkin säilytyslaatikon kansi mailart-kuoria varten, kun se ensimmäinen laatikko täyttyi heti ja loput mailartit jäi ilman säilytyslaatikkoa. Onkohan muita pistelijöitä, jotka ostavat kirjan pelkästään yhden mallin takia? Toisaalta, tiesin, että tässä kirjassa on monia muitakin malleja, joista tykkään :)
Otoksia kirjasta Wohn Glück
Tässäkin kirjassa on paljon myös ompeluohjeita kaikenlaisiin sisustusjuttuihin ja koruihin. Täytyy oikein ajan kanssa tutustua! Varsin monet näistä ovat turhan romanttisia minun makuuni, mutta näitä on ihana tehdä lahjaksi muille ja vaihtoihin. Vaikka itsellä sisustusmaku on varsin yksinkertainen ja hippusen modernikin, niin tykkään kyllä katsella tämäntyyppisiä kuvia ja kuten edellä mainitsin, toteuttaa lahjoiksi.

Let the photos talk :) I bought some more linen-bands and books etc. All great as you can see in the photos.

6 comments:

 1. Uskomattoman ihania ostoksia. Tuo kyyhkystaulu on siis aivan ihanan ihana

  ReplyDelete
 2. Kirsi, sä olet shoppailun kuningatar! Ihania lehtiä ja kirjoja ja nauhoja ja kaikkea....

  ReplyDelete
 3. Mahtavia ostoksia ootte tehneet.Glanzstucke-kirjan mallit ovat tosi hienoja:) Toivottavasti näemme pian uusia juttuja mitä olet pistellyt/ommellut kirjasta :)

  ReplyDelete
 4. Oi,oi miten kauniita kuvia tuossa kirjassa onkaan.
  Ruusu ja kyyhkynen-malli on kuin vintage-kiiltokuva!!
  Jännityksellä odotan omaa pakettiani :)

  ReplyDelete
 5. Näyttävät hauskoilta kyllä!

  ReplyDelete
 6. Vau, hienoja ostoksia. Mahtava tää kauppa, siellä on vaikka mitä. Kiva kun laitoit kirjoista kuvia, on kiva nähdä mitä ne pitää sisällään.

  ReplyDelete