Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

12/29/10

Kerrankin rp-löytö kirpparilta!


Kerrankin tein kirpparilla ristipistoharrastukseen liittyvän löydön. Ja mihin hintaan! Siis suorastaan ilmaisiahan nämä olivat. Pyöreät kehykset 50 senttiä kappale ja kullanväriset kehykset 3 kpl yhteensä euron. Eli kaikki nämä vain 5.50 euroa. Ja kehyksille on jo käyttöä, päätin että teen ristipistohassutuksessa näihin joulukuusenkoristeet meidän kuuseen ensi jouluksi. Eihän tässä nyt vielä olla Jouluun kyllästytty, joten pistelyintoa vielä jouluaiheisiinkin löytyy! Olen tosi iloinen eilisestä kirppiskierroksestani, sillä löysin kaikenlaista muutakin hienoa lahjoiksi, mutta tietenkään ette niistä näe kuvaa...

12/27/10

Jouluvaihto Irmelin kanssa - Christmas exchange with Irmeli

Irmeli sai joulupaketissaan kauniin pyöreän peltirasian, joka on ostettu jo viime huhtikuussa Seinäjoelta eräästä sisustuskaupasta, ristipistokitin (josta unohdin ottaa kuvan) ja tyynyn. Yritin tyynyn suunnitella Irmelin sisustus/väri/tykkäämiset -maailmaan. Toivottavasti onnistuin! Ajattelin myös, että tyyny voi tarvittaessa löytää paikkansa myös Irmelin pienoisen pojantyttären luota...


Irmeli lähetti minulle tämän ihanan lahjan: Pentikin kauniit hopean väriset linnut (tykkään :), Zweigartin ruusu-mallikirja, ruusuista kangasta, DMC:n jouluisen minikitin ja tosi nätin joulukoristeen, jossa on tyttö joulumarjaoksan kanssa. Tuossa edellisessä postauksessani jo selitin meidän kameraongelmaa eli lähikuviakaan ei nyt ole, mutta klikkaa isommaksi, niin näkyy varmasti.

Jouluvaihto Leenan kanssa - Christmas exchange with Leena


Leena sai minulta jouluvaihdossa rasian, jonka kannen pistelin. Rasian sisään keräsin kaikenlaista ristipistelijälle tarpeellista ja sisustuslahjana lähti Pentikin keramiikkakulho.
Tässä koko paketti :)


Mutta mitäpäs ihanaa minä sain Leenalta! Sain Pentikin kauniin keittiöpyyhkeen ja liinan leipäkoriin, tähtikoristeita, Prairie Schoolerin joulupukkimallin, LHN:n mallin "Woodland sampling", pistelykangasta sekä Atalien Cedre-langan. Mukana oli myös pari Made for you-koristetta. Pistelty osuus oli kaunis joulukoriste, jonka yön tummat sävyt kiehtovat minua, tykkään siitä kovasti! Myös kortti oli pistelty ja siinä oli ihana pöllö. Kiitos kivasta joulupaketista Leenalle, kyllä tosiaan nämä ristipistojoululahjat ovat niiden parhaiden joukossa!
Meidän kamera hajosi ja olen ottanut nyt kuvia apen kameralla, jota just ja just osaan käyttää sen verran, että kuvan saan otetuksi. Lähikuvat on nyt pois laskuista, mutta toivottavasti tästäkin kuvasta klikkaamalla tarkemmin näkee kauniin paketin koko sisällön.

Itse tehdyt joululahjat tänä jouluna - Self made Christmas presents

Kuuset
Tein lahjoiksi pieniä kuusia sekä vähän isompia, joihin etsin kirppareilta vanhoja laseja, joihin sitten kuuset törkkäsin. Lumi on vanua.Nämä kuuset on ihan vaan itselle :) Ja retrolasit kirpparilta tietenkin!


Tyynyt
Tyynyjäkin tuli tehtyä aikas monta:

Äidilleni


Ystävälleni Satulle

Miehelleni

Jouluvaihto Irmelille

Tyttärelleni Emmalle slipoveri
Ensimmäinen ikinä neulomani vaatekappale! (jos ei lasketa mukaan yhtä tumppua 9-luokalla sekä muutamaa kaulaliinaa). Lanka oli sellaista epätasaista, osittain paksumpaa ja osittain ohuempaa. Käsialani on ihan aloittelijan käsialaa ja kun sen yhdistää vielä epätasaiseen lankaan, niin lopputulos ei ehkä ole paras mahdollinen, mutta ainakin tämä on rakkaudella ja innolla neulottu :)

Emmalle haukku
Tämä haukku on tehty villakankaasta jota jäi sohvatyynyistä yli.


Siskon koiralle taulu (juu juu, koiran nimellä oli paketoitu :)

Enkeli-sydänkoriste
Isomummolle

Rasia
Leena sai joululahjavaihdossa rasian

Joulukalenterivaihto
Minnan 24. päivän lahja oli pelikorttipussukka.


Marin 24. päivän lahja oli "turhuuksien" pussukka.

Joulukalenterin luukku 24 - Christmas calender day 24Kiitos Minnalle ja Marille viimeisen päivän luukuista. Minnalta tuli ihana pisteltävä kangas joka houkuttelee ensimmäiseen pöytäliinaani... sekä kullanvärisiä tykötarpeita. Kiitos!
Marilta sain joulumarja-napeille jatkoa eli LHN:N "all dolled up" malli All is calm. Kiitos!

Minun luukun 24 lahjani Minnalle oli hänen pelikorttikeräilyynsä liittyvä eli jouluiset pelikortit ja tein hänelle joulukorteille oman säilytyspussukan. Vieläpä löysin lisukkeeksi hauskat pelikorttiaiheiset(snapsi)lasitkin :)


Mari sai viimeisestä luukusta hänelle mieleisiä Cath Kidston-tuotteita, joille tein myös pussukan "My vanity" eli kaikenlaista turhuutta, mutta ah niin ihanaa :)
Pussukka takaa

Molemmissa pussukoissa on rintanapit, jotka voi toki halutessaan kiinnittää muuallekin.

Kiitos Minna ja Mari joulukalenterivaihdosta. Tämä oli todella kiva joulukuu, kun joulukalenteriluukkujen avaaminen aamuisin lievitti joulun odotuksen tuskaa :) Ja ensi vuonnahan otetaan uusiksi, eikös niin!