Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

12/27/10

Jouluvaihto Irmelin kanssa - Christmas exchange with Irmeli

Irmeli sai joulupaketissaan kauniin pyöreän peltirasian, joka on ostettu jo viime huhtikuussa Seinäjoelta eräästä sisustuskaupasta, ristipistokitin (josta unohdin ottaa kuvan) ja tyynyn. Yritin tyynyn suunnitella Irmelin sisustus/väri/tykkäämiset -maailmaan. Toivottavasti onnistuin! Ajattelin myös, että tyyny voi tarvittaessa löytää paikkansa myös Irmelin pienoisen pojantyttären luota...


Irmeli lähetti minulle tämän ihanan lahjan: Pentikin kauniit hopean väriset linnut (tykkään :), Zweigartin ruusu-mallikirja, ruusuista kangasta, DMC:n jouluisen minikitin ja tosi nätin joulukoristeen, jossa on tyttö joulumarjaoksan kanssa. Tuossa edellisessä postauksessani jo selitin meidän kameraongelmaa eli lähikuviakaan ei nyt ole, mutta klikkaa isommaksi, niin näkyy varmasti.

4 comments:

 1. Kyllä Irmeli varmasti tykkää tuosta suloisesta sinisestä talvi-enkeli-tyynystä ja muista lahjoistaan..
  Olet viimeistellyt tyynyn tosi taitavasti tuolla pitsinauhalla saumoissa :)

  ReplyDelete
 2. Kiitos Kirsi, tämä on todella ihana, niin minun tyylinen kuin olla ja voi ja kaunis, niin kaunis! Kaikkea muutakin kaunista olet saanut paljon aikaiseksi ennen joulua, ihania ihan kaikki.

  ReplyDelete
 3. Voi mitä kaikkea ihanaa lahjaa täältä löytyykään!

  ReplyDelete
 4. Ihania vaihtoja olet tehnyt ja saanut! Tosi paljon ihania juttuja olet viime aikoina ehtinyt tehdä :) Kaikkea hyvää uuteen vuoteen!!

  ReplyDelete