Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

3/19/10

My new SAL-project - Uusi SAL-projektini

After several difficulties I have decided to change my SAL-project. Now I feel happy stitching! I started yesterday and next Sunday I shall update the first picture in Weekly SAL blog if it is possible to change my work.
* * *
Olen mukana Weekly SAL-blogissa, mutta valitsin aivan liian ison, vaikean ja tylsän työn. Työssä käytetään hirmuinen määrä harmaan eri sävyjä ja tietysti mustaa. Taulu olisi ihana ja tykkäisin kovasti, mutta juuri tuo saman sävyisten lankojen värimaailma tekee siitä vaikean. Mia kyllä jo alkuun minua varoitti tästä, mutta olin niin sinisilmäinen, etten arvannut työn olevan niin kauhea. Pistely ei sitten innostanut yhtään, vaikka muut ovat minua kannustaneet - ja kiitos siitä! On mukava tietää, että tukea löytyy ja pistelijät ovat aidosti kiinnostuneita toistensa töistä ja kuulumisista.

Minä siis vaihdan SAL-työtä! Ei ole kivaa pistellä väkisin ja itse asiassahan siinä kävi niin, että en saanut pisteltyä, ei ei, en ollenkaan. En yksinkertaisesti pystynyt ottamaan koko työtä käsiini jatkaakseni. Se kummitteli pöydälläni ja viestitti alitajuntaani "olen täällä, sinun on pakko pistellä, että saat kuvan edistymisestä SAL-blogiin. Ala nyt hommiin, seuraavassa 10x10 alueessa ei ole kuin 172 miljoonaa eri sävyistä harmaata... jne". Joo-o, ihan oikeasti se työ ilkkui minulle, mutta tein siitä pitkän harkinnan jälkeen lopun. Piste. Haluaako joku ostaa Mystic Stitchin Forest Snow -mallin!? Pistelyalue 54.5cm x 36cm, harmaan sävyjä luvaton määrä ja paljon mustaa, mutta kuva-aihe ihana :(

Da-daa - saanko esitellä uuden SAL-työni!

Malli on De fil en aiguille -lehdestä (tarkistan numeron). Siinä käytetään ihania värikkäitä lankoja ja malli on nätti. On mukava saada jouluinen taulu aikaiseksi omaan kotiin, kun minulla on vasta yksi ihan pieni taulu. Olen eilen tätä jo aloittanut ja täytyy sanoa, että oli ilo pistellä. Olin onnellinen pistellessäni, ihan oikeasti! Toista kuin sen - tiedätte kyllä minkä - työn kanssa (sitä mallin nimeä ei enää tässä blogissa mainita!).

Eli, back in business :)

This is my start with this one!
Tässä on aloitukseni!

Lizzie Kate mailart


In stitched mailart group we had a Lizzie Kate theme. I stitched this mailart to Ingrid in the Netherlands.
* * *
Stitched mailart -ryhmässä vaihdon aiheena oli pistellä joku Lizzie Katen malli. Minä yhdistelin muutamaa ilmaismallia ja kuoresta tuli ihan pirtsakka. Kuori lähti Ingridille Hollantiin. Ensin pistelin kaikki, taitoin kuoren malliin (eli kukan varret jatkuvat katkeamatta edestä taakse) ja lisäsin käsin ommellen vetoketjun.

First I stitched everything, then I folded the fabric and add the zipper.


This stamp is beautiful, don´t you think!
* * *
Löysin tähän kuoreen ihanan postimerkinkin, kun ystävänpäivämerkit tulivat Postissa myyntiin.


**********************************************


From Paulie I got this nice LK mailart and little gifts. Thanks Paulie! Your mailart is beautifully finished also.
* * *
Paulielta sain nätin mailartin ja pikkulahjat. Kuori on kivasti viimeistelty.


Mailart exchange - Kirjekuorivaihto


In mailart exchange I stitched this to Marja. She likes strawberries and green colours, so this mailart has all those. I finished the envelope with a zipper, so she can use it for example as a little make up bag.
* * *
Lennun ristipistovaihdossa aiheena oli mailart. Tein Marjalle kirjekuoren, jossa on mansikoita ja vihreää. Nämä kuuluivat hänen lempiasioihin. Viimeistelin kuoren pussukaksi, joten Marja voi käyttää sitä vaikkapa meikkipussina.

The other side - Toinen puoli

I still haven´t got mine. The mailing date was 15th of March, I hope my mailart comes today!
* * *
En ole vielä omaani saanut. Postituspäivä oli maanantaina 15.3. joten kyllä pitäisi tänään tulla, sitten on jo 4 päivää ollut postilla aikaa...