Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

12/21/12

Joulukalenteripäivät 19, 20 ja 21

Hei!
Laitoinkin viime päivien kalenterilahjat tällaisiin kuvakollaaseihin.

Marilta sain nukkekodin kauniit patalaput (sopivat tulevaan mummolaani!). Eilen sain nätit nukkekodin matot (varmaankin Marin itsensä tekemät) ja joulukranssin. Tänä aamuna paketista paljastui kiva kangas kera pienten koristeiden. Kiitos kivoista lahjoista!

Maijalta sain sinisen hetken eli sinistä kirjontakangasta, perhosia ja kännykkäkoristeen :) Eilen sain hauskaa karhukangasta ja tänä aamuna minua hemmoteltiin kauniilla käsikorulla ja kivoilla Muumi-tarroilla. Kiitos Maija näistä kaikista!


Ja mitäs tytöt on saaneet minulta... Molemmat saivat 19. päivä koristesormustimen, missä on kirjontalankatokkia.

21. päivä molemmat saivat tähtinappeja.


Mari sai 20. päivä ristipistomallit Toy store ja Joulukylä sekä possunappeja.


Maija sai 20. päivä kisu-ristipistomallin ja kissanpoikakangasta.


Mutta tiedättekö mitä! Enää kolme kalenteriluukkua jäljellä... On haikea olo vaikka onkin niin ihanaa, kun Jouluaatto vihdoin taas koittaa. Se on vuoden paras päivä varmasti! Ajatukseni ovat jo ensi vuoden Joulukalenterissa ja siitä olenkin tytöille yhden ajatuksen jättänyt kirjeisiin, jotka he löytävät 24. päivän paketistaan. Katsotaan mitä tuumaavat :)

Mukavaa päivää,
Kirsi

12/18/12

Joulukalenteripäivät 17 ja 18 sekä edistyskuva AOY:n In time for Christmas -pistelystäni

Hei!
17. päivä oli sisustuspäivä :) Sain Marilta ihastuttavan pipariukkokynttilän ja Maijalta Pentikin kristallilasilinnun. Kiitos näteistä lahjoista!

18. päivä Marilta sain pienen kauniin kanasen neulan päässä. Tämä on todella kiva lisätä maalaisaiheiseen työhön ja minulle tulikin heti mieleen yksi malli, jota en ole vielä pistellyt, mutta siihen tämä koristeneula olisi ihan omiaan...

Maijalta sain perforated-paperia, joka myös innostaisi heti tekemään Joulukuusenkoristeita.

Mutta miksi kumpikaan tytöistä ei tajunnut antaa kalenterilahjoissa minulle myös aikaa! Kyllä he kaikenlaisia ideoita ja houtuksia ovat laittaneet, mutta eivät aikaa niiden tekemiseen :) Maijan paketissa oli lisäksi oikein kiva Woodland sampler (eikö olekin ketut ja pesukarhut suloisia!). Kiitos näistä kovasti Mari ja Maija!

Laitanpa kuvan siitä mallista johon kananeulaa ajattelin. Tämä Tralalan ABC poule on ollut minulla jo pari vuotta ja jo kaksi kertaa olen ajatellut sen pääsiäiseksi pistellä. Jos nyt kolmannen kerran siitä tulisikin totta kun on tuo kananeula houkuttimena :)


Mitäpäs täältä päin sitten on lähtenyt 17. ja 18. päivän paketteihin... Marille kauniit servetit vintage-henkisessä käsinommellussa pussukassa (ei minun ompelema, vaan myyjäisistä ostettu).

Ja tämän päivän Marin Joulukalenteriluukun teemana oli muffinit :) Hän sai muffinivuokia, neulotun muffini-koristeen (myös myyjäisistä ostettu) sekä muffini-yöpuvun, joka on E-bay -löytö!


Maija sai 17. päivä sametti-pitsinauhaa fuksian värisenä.

Tänään Maija on aukaissut kääreet Saapasjalkakissa-kirjan ja My cat-keittiöpyyhkeen ympäriltä. Kisut on olleet teemana Maijan kalenterissa ja täytyyhän siis yksi kisu-aiheinen iltasatukirjakin mukaan laittaa. My cat-keittiöpyyhe on kiva, sillä siinä on kissa-aiheinen runo, jota en valitettavasti muistanut kirjoittaa ylös. Ehkä Maija kirjoittaa sen omaan blogiinsa. Pyyhe on myös E-bay -löytö!

Tässä on kissa-pyyhe kokonaan, mutta ei taida runosta saada selvää näin pienestä kuvasta...


AOY In time for Christmas
Työ on onneksi edistynyt, vaikka liian positiivisesti ajattelin minulla olevan enemmän aikaa tehdä tätä. En saa millään Jouluksi kehystettyä, sillä ei enää ehtisi Jouluksi kehystämöstä kotiin vaikka työ olisi valmis jo. Eli teen tätä Joulun aikaan ja seinälle tämän saan sitten ensi Jouluksi. Minulla on Marilta yksi toinenkin lehti lainaksi ja siitäkin aion pistellä yhden taulun meille - eli ensi Jouluna olisi kaksi uutta kaunista taulua kodin seinällä :)


Mukavia hetkiä Jouluvalmisteluihinne!
Kirsi12/16/12

Muumipappa, Pikku-Myy, tänään täällä esiintyy... Joulukalenteriluukut 14,15, 16

Hei!
Maijan Joulukalenterissa vaihtui teema - ihan selvästi! - sillä sekä 14. että 15. päivä tuli jotain Muumia. Tehdäänpä siis katsaus viime päivien kalenteriluukkuihin.

Maijalta 14. päivä sain ihastuttavat Muumi-koristeet ja vaalean silkkilangan.
15. päivä Muumi-teema jatkui suloisella Muumi-mukilla ja tarroilla. Mutta tuon päivän luukku oli varsin runsas, sillä sain myös pöllö-kangasta, tipu-kukkaron, camping-tarroja ja koivunrunko-kangasta. Että ihan vaan sellainen pikkuinen kalenteri-paketti :)
16. päivän luukku paljasti suloistakin suloisemman bambi-jääkaappimagneetin, kauniin väristä kirjontalankaa ja Zweigartin-mallikirjasen, jossa on jälleen minun tyylisiä malleja. Kiitos kiitos näistä kaikista!

Marilta sain 14. päivä kivan lammas&tipukankaan, tuollaisia yksinkertaisia tyyliteltyjä kuvia, ihan mun tyyliin.
15. päivä sain nätin teippipaketin ja
16. päivä kasvoi Joulukuusenkoristevalikoimani jälleen kauniilla pistelyllä :) Kiitos kivoista lahjoista!


Maija sai minulta 14. päivä kisu-enkelikoristeen (Alma Lynnen malli) sekä kivan kaksi-kerroksisen laatikon, jossa voi säilyttää käsityö- tai askarteluaarteita.

15. päivä Maija sai sateenvarjonapit, jotka ovat vinkki tulevasta...

16. päivä vuorossa oli Good Friends listen -kitti (Maijan yksi toive oli saada kittejä, joten siksipä niitä muutama on nyt tässä kalenterissa vilahtanut :)


Mari sai minulta 14. päivä kolmannen pistellyn Joulukoristeen (yksi oli bambi-sydän ja toinen oli jo kalenterin alussa tullut country-tyylinen sydän ja tämä kuusi on sen kaveri, samaa Alma Lynnen sarjaa :)

Marin 15. päivän luukussa oli beige-valkoiset polka dot-napit.

Ja 16. päivän luukusta paljastui Joan Elliottin Wit&Wisdom-kirja. Minulla itselläni on tuo kirja myös ja siinä on paljon kivoja malleja pisteltäväksi, myös kivoja sanontoja!

Mari mainitsi kesällä, että hän haluaa alkaa kerryttää ristipistokirjakokoelmaansa, joten pistin sen korvan taakse ja se on siis tämän kalenteriluukun taustalla, kuten oli myös 10. päivän Samplers in cross stitch -kirjankin taustalla. Näin se kirjakokoelmaa pikkuhiljaa karttuu :)


Katselin tuossa listaa, että mitä Maijalle ja Marille on vielä kalenterissa tulossa ja mietin, että mitähän tuosta tykkää, entä tuosta... ja tosiaan, enää 8 luukkua on jäljellä! Nautintafiilikset täydelle teholle siis :)