Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

12/18/12

Joulukalenteripäivät 17 ja 18 sekä edistyskuva AOY:n In time for Christmas -pistelystäni

Hei!
17. päivä oli sisustuspäivä :) Sain Marilta ihastuttavan pipariukkokynttilän ja Maijalta Pentikin kristallilasilinnun. Kiitos näteistä lahjoista!

18. päivä Marilta sain pienen kauniin kanasen neulan päässä. Tämä on todella kiva lisätä maalaisaiheiseen työhön ja minulle tulikin heti mieleen yksi malli, jota en ole vielä pistellyt, mutta siihen tämä koristeneula olisi ihan omiaan...

Maijalta sain perforated-paperia, joka myös innostaisi heti tekemään Joulukuusenkoristeita.

Mutta miksi kumpikaan tytöistä ei tajunnut antaa kalenterilahjoissa minulle myös aikaa! Kyllä he kaikenlaisia ideoita ja houtuksia ovat laittaneet, mutta eivät aikaa niiden tekemiseen :) Maijan paketissa oli lisäksi oikein kiva Woodland sampler (eikö olekin ketut ja pesukarhut suloisia!). Kiitos näistä kovasti Mari ja Maija!

Laitanpa kuvan siitä mallista johon kananeulaa ajattelin. Tämä Tralalan ABC poule on ollut minulla jo pari vuotta ja jo kaksi kertaa olen ajatellut sen pääsiäiseksi pistellä. Jos nyt kolmannen kerran siitä tulisikin totta kun on tuo kananeula houkuttimena :)


Mitäpäs täältä päin sitten on lähtenyt 17. ja 18. päivän paketteihin... Marille kauniit servetit vintage-henkisessä käsinommellussa pussukassa (ei minun ompelema, vaan myyjäisistä ostettu).

Ja tämän päivän Marin Joulukalenteriluukun teemana oli muffinit :) Hän sai muffinivuokia, neulotun muffini-koristeen (myös myyjäisistä ostettu) sekä muffini-yöpuvun, joka on E-bay -löytö!


Maija sai 17. päivä sametti-pitsinauhaa fuksian värisenä.

Tänään Maija on aukaissut kääreet Saapasjalkakissa-kirjan ja My cat-keittiöpyyhkeen ympäriltä. Kisut on olleet teemana Maijan kalenterissa ja täytyyhän siis yksi kisu-aiheinen iltasatukirjakin mukaan laittaa. My cat-keittiöpyyhe on kiva, sillä siinä on kissa-aiheinen runo, jota en valitettavasti muistanut kirjoittaa ylös. Ehkä Maija kirjoittaa sen omaan blogiinsa. Pyyhe on myös E-bay -löytö!

Tässä on kissa-pyyhe kokonaan, mutta ei taida runosta saada selvää näin pienestä kuvasta...


AOY In time for Christmas
Työ on onneksi edistynyt, vaikka liian positiivisesti ajattelin minulla olevan enemmän aikaa tehdä tätä. En saa millään Jouluksi kehystettyä, sillä ei enää ehtisi Jouluksi kehystämöstä kotiin vaikka työ olisi valmis jo. Eli teen tätä Joulun aikaan ja seinälle tämän saan sitten ensi Jouluksi. Minulla on Marilta yksi toinenkin lehti lainaksi ja siitäkin aion pistellä yhden taulun meille - eli ensi Jouluna olisi kaksi uutta kaunista taulua kodin seinällä :)


Mukavia hetkiä Jouluvalmisteluihinne!
Kirsi3 comments:

 1. Tänään minä vähän "hitaampikin " jo huomasin että kyllä Kissat on se teema jota yritin arvailla...
  Minulla oli mukava varhainen aamuhetki ,paketin avattuani laitoin harteilleni uuden villaisen pitsihuivini (ei itse tehty vaan Sari.H.n ,kutoma ) ja puikahdin takaisin lämpimään sänkyyn.
  Luin sen todella kauniisti kuvitetun Saapasjalkakissan ja arvaas mitä ?!
  Laitoin pienet silmät kiinni ja otin makoisat aamutorkut ! :)

  Niinpä olinkin paljon virkeämpi kun sain vielä hiukan levätä :)

  Kissapyyhe on ihan huikean hieno siis mikä löytö !!!
  Voi kun osaisin kans käyttäää sitä ebaytä...
  -laitan runosta kuvan ja kaikista muistakin kalenteri jutuista kun saan ruuan uuniin :)
  Laitan myös s.postia sulle :)

  ReplyDelete
 2. Muffinssiyöpaita on ihan huippu, ihan hihkuin aamulla itsekseni että vain Kirsi voi keksiä näin hauskan idean :).
  Mullekin tuli kananeulasta mieleen, että se sopisi hyvin johonkin Tralalan malliin.

  Huokaus, aikaa tarvittaisiin kyllä, joka päivälle tulee lahjojen myötä jotain uutta mitä pitäis päästä ihan heti kokeilemaan. Joulun aikaan sitten saa taas neulankin käteen :)

  ReplyDelete
 3. Ihania, ihania yllätyksiä suuntaan ja toiseen kaikki tykkänään :).
  Hyvää joulunaikaa sinulle ja perheellesi.

  ReplyDelete