Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

12/16/12

Muumipappa, Pikku-Myy, tänään täällä esiintyy... Joulukalenteriluukut 14,15, 16

Hei!
Maijan Joulukalenterissa vaihtui teema - ihan selvästi! - sillä sekä 14. että 15. päivä tuli jotain Muumia. Tehdäänpä siis katsaus viime päivien kalenteriluukkuihin.

Maijalta 14. päivä sain ihastuttavat Muumi-koristeet ja vaalean silkkilangan.
15. päivä Muumi-teema jatkui suloisella Muumi-mukilla ja tarroilla. Mutta tuon päivän luukku oli varsin runsas, sillä sain myös pöllö-kangasta, tipu-kukkaron, camping-tarroja ja koivunrunko-kangasta. Että ihan vaan sellainen pikkuinen kalenteri-paketti :)
16. päivän luukku paljasti suloistakin suloisemman bambi-jääkaappimagneetin, kauniin väristä kirjontalankaa ja Zweigartin-mallikirjasen, jossa on jälleen minun tyylisiä malleja. Kiitos kiitos näistä kaikista!

Marilta sain 14. päivä kivan lammas&tipukankaan, tuollaisia yksinkertaisia tyyliteltyjä kuvia, ihan mun tyyliin.
15. päivä sain nätin teippipaketin ja
16. päivä kasvoi Joulukuusenkoristevalikoimani jälleen kauniilla pistelyllä :) Kiitos kivoista lahjoista!


Maija sai minulta 14. päivä kisu-enkelikoristeen (Alma Lynnen malli) sekä kivan kaksi-kerroksisen laatikon, jossa voi säilyttää käsityö- tai askarteluaarteita.

15. päivä Maija sai sateenvarjonapit, jotka ovat vinkki tulevasta...

16. päivä vuorossa oli Good Friends listen -kitti (Maijan yksi toive oli saada kittejä, joten siksipä niitä muutama on nyt tässä kalenterissa vilahtanut :)


Mari sai minulta 14. päivä kolmannen pistellyn Joulukoristeen (yksi oli bambi-sydän ja toinen oli jo kalenterin alussa tullut country-tyylinen sydän ja tämä kuusi on sen kaveri, samaa Alma Lynnen sarjaa :)

Marin 15. päivän luukussa oli beige-valkoiset polka dot-napit.

Ja 16. päivän luukusta paljastui Joan Elliottin Wit&Wisdom-kirja. Minulla itselläni on tuo kirja myös ja siinä on paljon kivoja malleja pisteltäväksi, myös kivoja sanontoja!

Mari mainitsi kesällä, että hän haluaa alkaa kerryttää ristipistokirjakokoelmaansa, joten pistin sen korvan taakse ja se on siis tämän kalenteriluukun taustalla, kuten oli myös 10. päivän Samplers in cross stitch -kirjankin taustalla. Näin se kirjakokoelmaa pikkuhiljaa karttuu :)


Katselin tuossa listaa, että mitä Maijalle ja Marille on vielä kalenterissa tulossa ja mietin, että mitähän tuosta tykkää, entä tuosta... ja tosiaan, enää 8 luukkua on jäljellä! Nautintafiilikset täydelle teholle siis :)


1 comment:

  1. Oletpa saanut ja antanut kaikkea ihanaa:) Muumikoristeet ovat suloisia ja kanakitti passaisi yhdelle jos toisellekkin (kanalle :))
    Oli kiva nähdä Tampereen messuilla. En ole vielä bambi-pistelyä aloittanut taitaa mennä kevääseen. Nyt on mulla neulontavaihde päällä. Tapasin messuilla arnen ja carlosin ja nyt syntyykin neulottuja nukkeja urakalla:) Hauskaa joulua -Niina (pumpuliina)taitaa ny kommentti tulla taideblogistani

    ReplyDelete