Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

2/10/11

Lisää synttärimuistamisia! Lahja Maijalta ja mailart Marilta * More birthdaygifts

Eilen sain pakettikortin ja pinkaisin töiden jälkeen postiin. Maija oli vihjannut, että synttärimuistamista on tulossa, mutta mitään tällaista en osannut odottaa! Jo pelkät paketit olivat tosi nätit, ihana väriyhdistelmä tuo pinkki ja vaaleansininen.

Mutta mitä pakettien sisältä löytyikään! Niin ajatuksella koottu lahja, että voin vain huokailla. Meistä on Maijan kanssa tullut enemmänkin kuin blogiystäviä, sillä me olemme vilkkaassa kirjeenvaihdossa toistemme kanssa ja se on todella upeaa, ihana harrastus. Maijan kanssa saan toteuttaa kaikenlaisia tyttömäisiä koristuksia kirjekuoriin ja piirustuskuvia&tarroja kirjepapereihin :) Ja siis samanmoisia saan häneltä, me ollaan ihanasti lapsellisia tuossa asiassa!

Maija tiesi, että kerään Kivi-tuikkuja eri väreissä ja sellaisenkin hän minulle lahjaksi antoi. Ja hyvin oli valittu, vihreä väri oli tosi tervetullut ja mieleinen, sinisiä kun minulla on jo aika monta. Nyt minulla on kahta eriväristä vihreää. Ne yhdessä keltaisen tuikun kanssa, ovat pääsiäisenä upeat pöydässä. Sain kauniin pistellyn koristeen, se on ihanan herkkä ja siinä on lempiaiheeni, eli pupu! Lisäksi paketissa oli kankaita, aina tarpeelliset sakset ja kaunis malli lempiväreissäni. Kiitos Maija ihanasta lahjasta! Eikä haittaa yhtään vaikka yksi vuosi tuli taas täyteen :)


* * * * * * * * *

Ja sitten yllätys, josta ei oltu edes vihjattu! Tämä kaunis mailart odotti postilaatikossa, kun menin kotiin. Arvasin, että nyt joku haluaa minua muistaa synttäreiden johdosta, ja vaikka kuoressa ei ollut lähettäjän nimeä, jotenkin vain Mari tuli mieleeni. Onko mailart niin "Marin näköinen" vai ajattelinko häntä henkilönä, joka saattaisi tällaisen yllärin laittaa ristipistoystävälleen, tiedä häntä mitä siinä ehdin ajatella...

Meillähän on pitkä "menneisyys" Marin kanssa, paitsi, että ollaan tietysti blogi-ystäviä ja Mari on meillä ollut rp-tapaamisessa, niin lisäksi meillä on ollut lukuisia kahdenkeskisiä vaihtoja.

Tämä mailart on juuri sellainen, joita aina toivoin saavani mailart-vaihdoissakin eli kaunis, hyvin viimeistelty ja värimaailmaltaan yhteen sopiva eli kaikki palaset ovat toistensa "parit". Olen todella iloinen tästä mailart-kuoresta ja sydäntä lämmittää, kun Mari minua muisti! Kiitos. Mistäköhän tuo kangas on? Se on nimittäin todella upea, sellainen liukuvärjätty ja kuuluu ehdottomasti sarjaan "tahtoo myös" :)


* * * * *
From Maija I got a marvellous birthdaygift which was rapped in beautiful gift paper. I just love everything in this gift collected with though for me :) Thank you Maija!

And Mari sent me a lovely mailart. It is so beutiful, all the colours go together and the fabric is very nice, some kind of a special fabric I have never seen before. Thank you Mari!

Erityinen synttärilahja

14-vuotias poikani sai joululahjaksi Suklaaherkkuja-kirjan. Hänen synttärilahjansa minulle oli, että saan tuosta kirjasta valita minkä vain suklaaherkun ja hän leipoo sen minulle. Eikö ole ihana lahjaidea!

Valitsin nämä "suklaakuorrutetut paholaisen kakut" (en tiedä mistä nimi paholaisen kakut tulee, sillä eivät nämä siis mitenkään tulisia ole). Päällisessä on smetanaa ja se on samettinen ja pehmeä suussa. Erittäin herkullisia :)

* * * * *
My 14 years old son got that chokolate delicacies book for Christmas present. Now he said to me I may choose a recipe I like from that book and he will make it for me as a birthday present. And he made these super delicious muffins for his mother :)

2/7/11

Syntymäpäivälahjoja :) Birthdaypresents :)

Minulla on synttärit tiistaina 8.2. mutta en edes aikonut odottaa siihen asti pakettien avaamista, jos ne sattuisivat tulemaan ennen h-hetkeä. Ja niinhän siinä kävi, että perjantaina tuli privavaihdot Outilta ja Minnalta sekä Bloggerin ristipistoryhmän syntympäivävaihdon parilta, joka oli edelleen Minna (olimme siis sopineet privavaihdosta, mutta osuin hänelle pariksi myös rp-ryhmän vaihtoon).

Outi oli oikein laittanut pakettiin viestin, että avaa vasta synttäripäivänä, mutta ajattelin, että paraskin puhuja - hän itse kurkkii joululahjoja etukäteen :) Joten, ei muuta kuin paketit auki ja nauttimaan lahjoista.

Minnalta sain valkoista pellavaa - joka minulta olikin tyystin loppu, joten saletisti natsasi. Paketissa oli myös pussukan "lukko" (miksikä tuota kutsutaan?), ihastuttava malli, jossa mukana lanka ja sudenkorentokoriste, neljää erilaista nauhaa ja sydänkoriste. Pistelty lahja oli todella kaunis ja herkkä sudenkorento-biscornu. Kiitos kauniista lahjasta!
Tässä vielä lähikuvat biscornusta edestä ja takaa


Ristipistoryhmän vaihdossa Minna lähetti minulle kauniin punaisen sydän-peltirasian, lankapuolia ja renkaita. Pistelty lahja oli kaunis sydän-aihe, jossa lintu. Kiitos myös tästä lahjasta!

Outi on kuulu runsaista paketeistaan ja niinhän tässäkin riitti ihmettelemistä. Outi kirjoitti, että pöllö ei pitänyt olla aiheena, mutta hänen kirjeestään päätellen, meni hän minne vain, niin aina tuli sopivasti pöllöjä vastaan. Ymmärrän hyvin! Tuo on juuri ihanaa, kun jonkin aiheen tiimoilta vaan löytyy lahjaan liitteitä. Ja minä niin tykkään pöllöistä. Sain pöllöpyyhkeen, -tarroja, -kangasta, -koristeita, -nauhoja, -kirjanmerkin ja -elämänviisauskirjan. Lisäksi paketissa oli nätti neulottu punainen kansi, söpöjä nappeja, kangastilkkuja ja myös nukkekoti oli muistettu. Meidän Emma vallan ihastui pieniin aterimiin ja ihmetteli, että onko tuollaisiakin olemassa! No, hän varmasti menee päästään pyörälle, kun keväämmällä ajelemme Porvooseen tai Tampereelle nukkekotikauppaan ja hän näkee mitä kaikkea sitä onkaan miniatyyrikoossa tarjolla :)


Outin lahja oli pakattu tähän upeaan kassiin - antaa kuvan kertoa! Eikö ole hieno. Kiitos ihanasta lahjasta!

* * * *

It is the time of the year I am getting lovely mail - birthdaygifts. I had a privat exchange with Outi (pictures 3 and 4) and Minna (picture 1). Minna also was my partner in cross stitch group´s exchange (picture 2). Minna stitched me a beautiful biscornu with dragonfly and Outi stitched me a lovely bag. Thank you Outi and Minna for your nice gifts and beautiful stitchings!