Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

2/10/11

Lisää synttärimuistamisia! Lahja Maijalta ja mailart Marilta * More birthdaygifts

Eilen sain pakettikortin ja pinkaisin töiden jälkeen postiin. Maija oli vihjannut, että synttärimuistamista on tulossa, mutta mitään tällaista en osannut odottaa! Jo pelkät paketit olivat tosi nätit, ihana väriyhdistelmä tuo pinkki ja vaaleansininen.

Mutta mitä pakettien sisältä löytyikään! Niin ajatuksella koottu lahja, että voin vain huokailla. Meistä on Maijan kanssa tullut enemmänkin kuin blogiystäviä, sillä me olemme vilkkaassa kirjeenvaihdossa toistemme kanssa ja se on todella upeaa, ihana harrastus. Maijan kanssa saan toteuttaa kaikenlaisia tyttömäisiä koristuksia kirjekuoriin ja piirustuskuvia&tarroja kirjepapereihin :) Ja siis samanmoisia saan häneltä, me ollaan ihanasti lapsellisia tuossa asiassa!

Maija tiesi, että kerään Kivi-tuikkuja eri väreissä ja sellaisenkin hän minulle lahjaksi antoi. Ja hyvin oli valittu, vihreä väri oli tosi tervetullut ja mieleinen, sinisiä kun minulla on jo aika monta. Nyt minulla on kahta eriväristä vihreää. Ne yhdessä keltaisen tuikun kanssa, ovat pääsiäisenä upeat pöydässä. Sain kauniin pistellyn koristeen, se on ihanan herkkä ja siinä on lempiaiheeni, eli pupu! Lisäksi paketissa oli kankaita, aina tarpeelliset sakset ja kaunis malli lempiväreissäni. Kiitos Maija ihanasta lahjasta! Eikä haittaa yhtään vaikka yksi vuosi tuli taas täyteen :)


* * * * * * * * *

Ja sitten yllätys, josta ei oltu edes vihjattu! Tämä kaunis mailart odotti postilaatikossa, kun menin kotiin. Arvasin, että nyt joku haluaa minua muistaa synttäreiden johdosta, ja vaikka kuoressa ei ollut lähettäjän nimeä, jotenkin vain Mari tuli mieleeni. Onko mailart niin "Marin näköinen" vai ajattelinko häntä henkilönä, joka saattaisi tällaisen yllärin laittaa ristipistoystävälleen, tiedä häntä mitä siinä ehdin ajatella...

Meillähän on pitkä "menneisyys" Marin kanssa, paitsi, että ollaan tietysti blogi-ystäviä ja Mari on meillä ollut rp-tapaamisessa, niin lisäksi meillä on ollut lukuisia kahdenkeskisiä vaihtoja.

Tämä mailart on juuri sellainen, joita aina toivoin saavani mailart-vaihdoissakin eli kaunis, hyvin viimeistelty ja värimaailmaltaan yhteen sopiva eli kaikki palaset ovat toistensa "parit". Olen todella iloinen tästä mailart-kuoresta ja sydäntä lämmittää, kun Mari minua muisti! Kiitos. Mistäköhän tuo kangas on? Se on nimittäin todella upea, sellainen liukuvärjätty ja kuuluu ehdottomasti sarjaan "tahtoo myös" :)


* * * * *
From Maija I got a marvellous birthdaygift which was rapped in beautiful gift paper. I just love everything in this gift collected with though for me :) Thank you Maija!

And Mari sent me a lovely mailart. It is so beutiful, all the colours go together and the fabric is very nice, some kind of a special fabric I have never seen before. Thank you Mari!

1 comment: