Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

8/2/11

Nukkekotiblogi avattu ja muita kuulumisia

Tervetuloa tutustumaan Emman ja minun nukkekotijuttuihin! Olemme avanneet tälle harrastukselle oman blogin nimeltä Pikkuista. Täytyy sanoa, että on tosi kivaa hommaa - suosittelen sullekin :)


Kuulumisia
Toivottavasti kaikilla on ollut kiva kesä! Aika monet ovat jo palanneet töihin, ainakin mitä olen Facebookista lukenut. Mieheni toi minulle tänään kannettavansa lainaksi tähän sohvalle, niin pääsimme Emman kanssa avaamaan nukkisblogin ja saan näin myös kirjoiteltua kuulumisia.

Selkäni leikattiin 21.7. ja täällä nyt toivutaan. Kokemus oli minulle vähän järkyttävä ja moni asia meni sairaalassa jotenkin "huonosti", mutta ei niistä enempää tässä kohtaa. Tällä hetkellä oikea jalkani on jalkapöydän päältä lähes tunnoton, tosi kurjan tuntuinen jalka, mutta en tiedä onko kyseessä hermon ronkkimisesta johtuvaa paranemista vai pysyvä hermovaurio...

Meillä oli keskimmäisen lapsemme rippijuhlat sunnuntaina 24.7. (ja minut oli siis leikattu pari päivää aiemmin). Olin toki päässyt sairaalasta, mutta otin vieraat vastaan tässä asennossa: Siinä vieraat kävivät sohvan päässä istumassa kuulumisia vaihtamassa, kun emäntä piti audienssia :)

Tämä toi kyyneleet silmiin. Rippilapseni tuli halaamaan äitiään, kun pääsi kirkosta kotiin. Minulle oli todella kova paikka se, että en päässyt näkemään Aaron konfirmaatiota.

Sen verran könysin itseäni ylös, että join kahvia, söin voileipäkakkuja ja vähän lisää voileipäkakkuja ja tietenkin halusin yhteiskuvan minusta ja pojasta!

Rippijuhlat meni hyvin vaikka lattioita ei oltu pesty, emäntä makasi sohvalla ja matot unohtui hakea pesulasta (meillä oli vain olohuoneessa matto lattialla). Illalla kun menin yläkertaan, keskellä lattiaa oli Ikean laatikkoa jonka päällä ruuviväännin. Laatikossa oli toisen pojan huoneeseen sängynaluslaatikko, kokoamatta siis. Mutta se Ikean laatikko oli koko rippijuhlien ajan siinä keskellä lattiaa eikä kenellekään tullut mieleenkään siirtää sitä sivummalle. Minä en yläkerrassa käynyt koko päivänä. Kukaan vieraista ei tuntunut kuitenkaan saaneen oireita ko. laatikosta, joten oletan kaikkien olleen ihan tyytyväisiä rippijuhlissamme :)

Olen nyt sairaslomalla syyskuun loppuun asti. Sitten haluaisin kovasti Lontooseen messuille eli pitäisin lokakuun alussa vihdoinkin sitä kesälomaa!

Eli täällä ollaan vaikka netissä olen hiljainen. Voin surffata, kun saan koneen tähän sohvalle syliini, mutta muuten (istualleen, seisoalleen) ei oikein onnistu tässä vaiheessa.

Emma odottelee kiihkeästi Niinan tytöltä nukkekotivaihtoa (postitus tällä viikolla). Me tosiaan järjestimme Niinan kanssa tyttöjen vaihdon, kun molemmissa päissä kuulee (syystäkin!) valituksia, että aina vaan äidille tulee postia... Me postitimme vaihdon tänään.

Minä huusin Huutonetista nukkekodin ja mieheni lähtee huomenna Emman kanssa sitä Nokialta hakemaan. Tyttö aivan hyppii innosta! Ihana katsella tuollaista iloa ja onnea.

Voikaa kaikki hyvin ja treffataan täällä netissä :)