Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

8/2/11

Nukkekotiblogi avattu ja muita kuulumisia

Tervetuloa tutustumaan Emman ja minun nukkekotijuttuihin! Olemme avanneet tälle harrastukselle oman blogin nimeltä Pikkuista. Täytyy sanoa, että on tosi kivaa hommaa - suosittelen sullekin :)


Kuulumisia
Toivottavasti kaikilla on ollut kiva kesä! Aika monet ovat jo palanneet töihin, ainakin mitä olen Facebookista lukenut. Mieheni toi minulle tänään kannettavansa lainaksi tähän sohvalle, niin pääsimme Emman kanssa avaamaan nukkisblogin ja saan näin myös kirjoiteltua kuulumisia.

Selkäni leikattiin 21.7. ja täällä nyt toivutaan. Kokemus oli minulle vähän järkyttävä ja moni asia meni sairaalassa jotenkin "huonosti", mutta ei niistä enempää tässä kohtaa. Tällä hetkellä oikea jalkani on jalkapöydän päältä lähes tunnoton, tosi kurjan tuntuinen jalka, mutta en tiedä onko kyseessä hermon ronkkimisesta johtuvaa paranemista vai pysyvä hermovaurio...

Meillä oli keskimmäisen lapsemme rippijuhlat sunnuntaina 24.7. (ja minut oli siis leikattu pari päivää aiemmin). Olin toki päässyt sairaalasta, mutta otin vieraat vastaan tässä asennossa: Siinä vieraat kävivät sohvan päässä istumassa kuulumisia vaihtamassa, kun emäntä piti audienssia :)

Tämä toi kyyneleet silmiin. Rippilapseni tuli halaamaan äitiään, kun pääsi kirkosta kotiin. Minulle oli todella kova paikka se, että en päässyt näkemään Aaron konfirmaatiota.

Sen verran könysin itseäni ylös, että join kahvia, söin voileipäkakkuja ja vähän lisää voileipäkakkuja ja tietenkin halusin yhteiskuvan minusta ja pojasta!

Rippijuhlat meni hyvin vaikka lattioita ei oltu pesty, emäntä makasi sohvalla ja matot unohtui hakea pesulasta (meillä oli vain olohuoneessa matto lattialla). Illalla kun menin yläkertaan, keskellä lattiaa oli Ikean laatikkoa jonka päällä ruuviväännin. Laatikossa oli toisen pojan huoneeseen sängynaluslaatikko, kokoamatta siis. Mutta se Ikean laatikko oli koko rippijuhlien ajan siinä keskellä lattiaa eikä kenellekään tullut mieleenkään siirtää sitä sivummalle. Minä en yläkerrassa käynyt koko päivänä. Kukaan vieraista ei tuntunut kuitenkaan saaneen oireita ko. laatikosta, joten oletan kaikkien olleen ihan tyytyväisiä rippijuhlissamme :)

Olen nyt sairaslomalla syyskuun loppuun asti. Sitten haluaisin kovasti Lontooseen messuille eli pitäisin lokakuun alussa vihdoinkin sitä kesälomaa!

Eli täällä ollaan vaikka netissä olen hiljainen. Voin surffata, kun saan koneen tähän sohvalle syliini, mutta muuten (istualleen, seisoalleen) ei oikein onnistu tässä vaiheessa.

Emma odottelee kiihkeästi Niinan tytöltä nukkekotivaihtoa (postitus tällä viikolla). Me tosiaan järjestimme Niinan kanssa tyttöjen vaihdon, kun molemmissa päissä kuulee (syystäkin!) valituksia, että aina vaan äidille tulee postia... Me postitimme vaihdon tänään.

Minä huusin Huutonetista nukkekodin ja mieheni lähtee huomenna Emman kanssa sitä Nokialta hakemaan. Tyttö aivan hyppii innosta! Ihana katsella tuollaista iloa ja onnea.

Voikaa kaikki hyvin ja treffataan täällä netissä :)

11 comments:

 1. Onneksi leikkaus on ohi, vaikka sinulla onkin pitkä toipuminen edessä. Oli hyvä kuulla sinusta. Onnea uudelle nukkisblogille! ..ja ihanalle rippilapsellesi.

  Voimia edelleen!!

  ReplyDelete
 2. Kävin katsomasssa nukkiskuvia. Aivan mahtavia juttuja, teillä ideoita riittää. Ristipistotyynyt on ihanat!
  Mukavan kuuloiset rippijuhlat, puuttuvat matot tai laatikko lattialla eivät varmasti kenenkään maailmaa kaada. :D
  Rauhallista toipilasaikaa, siinä on varmaan hyvä samalla suunnitella kaikkea...

  ReplyDelete
 3. Pikaista paranemista! Kiva, että jaksat tilannetta päivittää, olen puolestasi pitänyt peukkuja pystyssä, että leikkaus menisi hyvin. Ihanan herkkiä rippikuvia =D Onnittelut pojallesi myös.

  ReplyDelete
 4. Kiva kuulla Sinusta. Onnea ripillepäässeelle ja teille kaikille! Pikaista toipumista.
  Kiva nukkekotiprojekti teillä.
  Hyvää elokuuta!

  ReplyDelete
 5. Voimia toipilaalle kovasti! Kunhan saat vähän vielä kerättyä voimia jos minä sitten vaikka "ryöstäisin" auton Murulta ja hurauttaisin sinua katsomaan.

  ReplyDelete
 6. Onnea ripillepääsyn johdosta pojalle!

  Menen heti tutkimaan Pikkuista-blogia :)


  Voi miten olen odottanutkaan että ilmestyt tänne taas-ja voimia tuon selän kanssa!

  Siihen kommentointi ongelmaan:

  Pääsin lopulta kommentoimaan Virpin blogia kun poistin rastin "pysy kirjautuneena" ruudusta kun kirjauduin google-tililleni.
  Sama juttu toimi myös Nian blogissa...
  En tiedä olisiko tuosta apua että pääsisit kommentoimaan mun blogia :)

  ReplyDelete
 7. Ihana kuulla sinusta, ihan liikuttuneena täällä taas lueskelin kuulumisia! Pikaista paranemista, syksyn messumatka mielessä auttaa varmaan toipumisessa ja positiivisen mielen ylläpitämisessä.
  Onnea rippilapselle! Herkkiä hetkiä ollaan saatu vietellä.

  Nyt nukkekotiblogia tutkimaan :)

  ReplyDelete
 8. Onnea rippilapselle ja vanhemmille!!! Hienoa, että kaikesta huolimatta juhlat meni hyvin ja lapsi sai naimaluvan ;)

  Tuo teidän nukkekoti-blogi on aivan ihana! Onneksi sinulla on tuota mukavaa ajateltavaa, suunniteltavaa ja puuhailua, niin kroppakin toipuu siinä pikku hiljaa!

  Kaikkea hyvää sinulle ja toipumisia :)

  ReplyDelete
 9. Onnea tosiaan konfirmoidulle ja perheelle!
  Mukavaa kuulla sinustakin, olen ihan malttamattomana odotellut :).
  Nukkisblogikin on niin hyvällä mallilla! Vai että Nokialta joku luopuu nukkiksestaan - on sitten vissiin jostain meidän lähettyviltä. (Kas, kun mekin ollaan nokialaisia, vaikka pinsiöläisiä ollaankin, ja nokialaisuus tuppaa sen vuoksi helposti unohtumaan :D.)

  Kyllä se toipuminen siitä, pikkuhiljaa. Ei tuommoinen iso operaatio (ts. herkkään paikkaan tehty) voi varmaan ihan yhtäkkiä muuttua huomaamattomaksikaan.

  ReplyDelete
 10. Pakko kommentoida tännekin, nukkekotiblogi on aivan ihana, neiti kommentoi monista että miten ne osaa tehdä noita...? Pitänee käydä munkin harjoittelemaan... Tämä ei onneksi ole kovin vastenmielinen projekti! Harmi ettei paketti ehtinyt perjantaiksi, pidän peukkuja että on maanantaina Emmalla!

  ReplyDelete
 11. Loman aikana tuli huonosti lueskeltua blogeja ja nyt vasta tänne pääsin visitoimaan. Pitääkin heti käydä tutkailemassa tuota teidän nukkekotiblogia. On ollut pitkään haaveena aloittaa oman nukkekodin teko ja tiedä vaikka saisin aikaiseksi lähteä nukkekotikurssille kansalaisopistoon. Siellä tehdään eka se talo ja sitten aletaan tehdä sisustusta. Olisi varmaan aivan mahtavaa. :)
  Toivottavasti selkäleikkaus nyt päätti vaivat ja paranet nopeasti. Halauksia ja voimia!

  ReplyDelete