Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

11/8/12

Prairie Schooler edistyy, jipii * Some progress with Prairie Schooler

Heippa! Uskokaa tai älkää, niin jotain pistlen minäkin. Iltaisin tykkään istahtaa sohvalle ja vaikka en joka ilta paljoa ehtisi, niin se on ihanaa, kun muutamankin piston saa tehdä. Ja pääosin nyt on täälläkin pistelty joululahjoja, joten ei kuvaa, nou nou :)

Tästä jouluisesta työstä näytän mielelläni kuvan. Aloitin jo viime joulun pyhinä ja koko vuoden on työ saanut olla ihan rauhassa. Nyt vasta aloin sitä häiritä - tai se häiritsi minua kun ei edistynyt! Tätä on kiva tehda, tykkään väreistä. Vaikka vähän mietin pukin ihon väriä, että eikö ole turhan räikeä... ehkä hänellä on ahavoitunut iho.

Joku muukin on pistellyt, nimittäin Mari. Lainasin hänelle palan oranssia pellavakangasta ja päädyin siihen, että loppupalaa - jos jotain jää - ei tarvitse palauttaa, se oli niin pieni pala alun perinkin. Mutta Maripa palautti loput kankaasta näin hauskalla tavalla :) Ihana ajatus. Ja tässä siis Mari toivottelee onnea Emmuli-verkkokaupalleni. Kiitos Mari ihanista onnitteluista!

Ja kyllä kuulkaa tekisi mieli askarrellakin! Tänään kun Emmuliin laitoin ihania jouluisia servettejä ja nessuja, niin nämä alkoi tosiaan houkuttamaan, että jos sillä decoupace-lakalla kiinnittäisi servettiä johonkin... rasiaan vaikka. Ideoita kenelläkään? Onko kukaan kokeillut tekniikkaa säilykepurkkiin? Mulla on nyt yksi hernekeittopurkki pesussa... testing testing...

Minun siskoni innostui Outin Emmulille tekemistä korteista niin, että askartelee nyt sitten joka päivä! Eli purema tuli ja tiukka sellainen. Tässä linkki jos haluatte vilkaista hänen ihanaa Satumainen jolu-blogia.

Mukavaa illan jatkoa - tai päivän - milloin sitten tätä luetkaan :)
Kirsi


IN ENGLISH
Hi! I am sorry, just now my daughter needs me to help her with school´s home work, so just a quick note that the first picture is about a Prairie Schooler chart that I started last Christmas and I am now started to stitch it again :)

Have a nice day!
Kirsi