Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

11/8/12

Prairie Schooler edistyy, jipii * Some progress with Prairie Schooler

Heippa! Uskokaa tai älkää, niin jotain pistlen minäkin. Iltaisin tykkään istahtaa sohvalle ja vaikka en joka ilta paljoa ehtisi, niin se on ihanaa, kun muutamankin piston saa tehdä. Ja pääosin nyt on täälläkin pistelty joululahjoja, joten ei kuvaa, nou nou :)

Tästä jouluisesta työstä näytän mielelläni kuvan. Aloitin jo viime joulun pyhinä ja koko vuoden on työ saanut olla ihan rauhassa. Nyt vasta aloin sitä häiritä - tai se häiritsi minua kun ei edistynyt! Tätä on kiva tehda, tykkään väreistä. Vaikka vähän mietin pukin ihon väriä, että eikö ole turhan räikeä... ehkä hänellä on ahavoitunut iho.

Joku muukin on pistellyt, nimittäin Mari. Lainasin hänelle palan oranssia pellavakangasta ja päädyin siihen, että loppupalaa - jos jotain jää - ei tarvitse palauttaa, se oli niin pieni pala alun perinkin. Mutta Maripa palautti loput kankaasta näin hauskalla tavalla :) Ihana ajatus. Ja tässä siis Mari toivottelee onnea Emmuli-verkkokaupalleni. Kiitos Mari ihanista onnitteluista!

Ja kyllä kuulkaa tekisi mieli askarrellakin! Tänään kun Emmuliin laitoin ihania jouluisia servettejä ja nessuja, niin nämä alkoi tosiaan houkuttamaan, että jos sillä decoupace-lakalla kiinnittäisi servettiä johonkin... rasiaan vaikka. Ideoita kenelläkään? Onko kukaan kokeillut tekniikkaa säilykepurkkiin? Mulla on nyt yksi hernekeittopurkki pesussa... testing testing...

Minun siskoni innostui Outin Emmulille tekemistä korteista niin, että askartelee nyt sitten joka päivä! Eli purema tuli ja tiukka sellainen. Tässä linkki jos haluatte vilkaista hänen ihanaa Satumainen jolu-blogia.

Mukavaa illan jatkoa - tai päivän - milloin sitten tätä luetkaan :)
Kirsi


IN ENGLISH
Hi! I am sorry, just now my daughter needs me to help her with school´s home work, so just a quick note that the first picture is about a Prairie Schooler chart that I started last Christmas and I am now started to stitch it again :)

Have a nice day!
Kirsi

8 comments:

 1. Kaunis on tuo kangas, jolle pukkia ristipistoilet. Voihan pukki olla pakkasen puraisema ja sen vuoksi vähän punakka :). Minua se ei ainkaan häiritse, enkä varmaan olisi kiinnittänyt mitään huomiota siihen ellet olisi sanonut :).

  ReplyDelete
 2. Tosi kaunis servetti. Olen nähnyt säilykepurkkeja joissa on servetit lakattu päälle, mutta tekniikasta yms en tiedä mitään.

  ReplyDelete
 3. Kiltti joulupukki syötää hanhia,hyvä hyvä!
  Tosi kiva malli,ihan sun tyylinen :)
  Noi servetit on niin somia,sopivat tosi hyvin askarteluun.

  ReplyDelete
 4. Ihana pistely, kangas ja malli sopivat niin hyvin yhteen! En yleensä tykkää joulupukkijutuista, mutta tämä on kyllä ihastuttava!

  ReplyDelete
 5. Voi että on ihanuuksia nuo Sinun pistelyt.

  ReplyDelete
 6. Prairie on kiva, niinkuin niiden on tapana olla :). Kaunis valinta pistelykankaaksi kruunaa kaiken! (Noissa PS:ssa on yleensä tosiaan aika voimakkaat värit, ehkäpä se juuri tekee niihin semmoisen kivan kansanomaisen leiman.)

  Jaa-a, serveteillä voi tehdä vaikka mitä! (Olen kokeillut tekniikkaa esim. tähän, tähän, tähän, tähän ja tähän.

  ReplyDelete
 7. Olen tosiaan pahoillani... :) Ja ethän tietenkään voisi muistaa tuhansista asiakkaista!
  Jotenkin olin niin pölähtänyt ja väsynyt siitä messuhumusta, ja sitten kun hoksasin olimme jo sen verran kauempana (ja vielä väsyneempi sisko haikaili kahville ja kotimatkalle...) että ei tullut palattua takaisin. Mutta ensi kerralla tosiaan :)
  Kojusi oli niin runsas ja houkuttelevan näköinen, toivottavasti oli kiva messukokemus.

  ReplyDelete
 8. Lovely owls in that pillow.

  ReplyDelete