Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

11/22/12

Olen ollut ahkera tyttö; joulukalenterit hyvällä mallilla ja nukkisnäyttely pystytetty * Christmas calenders and dolls house exhibition

Heippa!
Minulla oli Emmuli-osastollani ihanat messupäivät perjantaista sunnuntaihin ja ihanuutta lisäsi se, että Marin kanssa vaihdettiin joulukalenterit! Minä unohdin kuvata omani, voitteko kuvitella! Niin paljon on muuta mielessä ollut ilmeisesti. Lahjojen sisällöistä minulla on kyllä kuvat. Sain sitten Marilta vielä lisäkuvan tuosta tulitikkuaskihärpäkkeestäni. Se on kyllä ihan nätti, kun nuo bambit vahtivat askien päällä ettei Mari mene vääränä päivänä availemaan luukkujaan! Minulta löytyy tällaisia kuvia, joissa olen avannut luukut lahjojen kuvaamista varten. Tässä kalenterikin on vielä siinä vaiheessa, ettei ole numeroita eikä vetimiä askeissa.

Paketteja oli sitten iso pino, sillä en vain kyennyt minäkään hankkimaan tulitikkuaskiin mahtuvia lahjoja :) Tässä vielä Marilta saatu kuva, jossa kalenteri näkyy edestä.

Marilta sain ihastuttavan lokerikon, jossa on myös vahti, eli tuo lutuinen siili. Se vahtii minua, etten availe ennen aikojani luukkuja ja paketteja. Siilille täytyy kehittää pesäkolo sitten kun hän jää vahtimishommastaan eläkkeelle eli nukkisasiat pyörii jo mielessä :)Kyllä kelpaa :)

Tänään kävin pystyttämässä Iittalan lasimäelle Jouluisen nukkekotinäyttelyn. Heillä on siellä joulunavaus launtaina ja Soilen käsityötarvike ja taiteilija Tuija Piepponen ovat järjestäneet sinne erilaisia jouluisia "näkymiä" ja siksi minultakin pyydettiin nukkekotiaiheista näyttelyä. Sinne tulee mm. pienoisrautatie, joka on varmasti kaupunkeineen tosi upea. Tänään se oli vasta alullaan, joten en ole itsekään nähnyt kuin ne raiteet ja vähän muuta. Mutta jos vain liikutte ja kiinnostaa, niin käykää Iittalan lasimäellä ihailemassa. Näyttelyt on siellä joulukuun puoliväliin asti.

Kun messujen jälkeen oli vielä tämä puristus, niin sen jälkeen, kun olin saanut talot tavaroineen paikoilleen, tuntui ihan siltä kuin olisin vapaalla! Alkoi tulla kauhea vapaapäivien kaipuu ja nimenomaan joululoman kaipuu. Ajelin Iittalasta sitten kotiin Prisman kautta ja kävin ostamassa 75 cm ison paperitähden, jouluvaloja asetelmia varten, lahjapaperia ja ostinpa yhden joululahjankin! Ihanaa!

Tänään aion paketoida vähän lahjoja ja jatkan Maijan joulukalenterin viimeistelyä. Sen postitan sitten ensi viikolla ja eihän tässä ole montaa yötä enää, kun saa jo ensimmäisen luukun avata. Uskomatonta! Taas on joulu käsillä :)

KirsiI have Christmas calender exchange with Mari and Maija. With Mari we exhcanged our calenders at the handi craft fair last Saturday. To Maija I am mailing the calender next week.

Today I put up a little dolls house exhibition at Iittala. It´s for Christmas time and there is also going to be miniature railways and other lovely things to see!

Have a nice day,
Kirsi

3 comments:

 1. Tosiaan olet ollut ahkera! Nuo teidän joulukalenterit näyttää niin satumaisen kauniilta ettei ole tosikaan...
  Nukkisnäyttely kuulostaa ihanalta, voikohan siitä nähdä jossain kuvia kun ei taida paikan päälle päästä.

  ReplyDelete
 2. Ihanat kalenterit ,miten suloiset bambit ja kaikki !
  Otathan kuvia Nukkis-näyttelystä
  -olisi ihanaa nähdä miltä siellä näyttää!

  ReplyDelete
 3. Ihanan näköiset ja uteliaisuutta herättävät nuo teidän joulukalenterit!
  Tosiaan kiva juttu tuo nukkekotinäyttely, olis kyllä hauska nähdä se, mutta kun tuskin sinne ajelemme, toivottavasti olet ottanut kuvia, joita voit esitellä :).
  - Ja joo-o, kyllä se joulu joka vuosi tulee aina vaan nopeammin ja nopeammin; se on kai tämä ikä... :D
  Tänään täällä sataa lunta, kuten monin paikoin Suomessa muutenkin; ehkä kohta saadaan oikea talvimaisemakin!
  Vaikka onhan pitkässä syksyssä puolensa, joutsenia olemme saaneet ihastella poikkeuksellisen pitkään. Välistä jopa noin 70 yksilöä on tuossa pikku järvellämme ollut: ei siihen enempää mahtuisikaan!

  ReplyDelete