Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

11/27/12

Kirppislöytönä Partylite piparkakkutalolyhty * Find from fleamarket; Partylite´s Gingerbread house

Hei!
Tänään kävin postireissulla myös parilla kirpputorilla ja kohdalleni osui nätti Partyliten piparkakkutalolyhty. Minä en Partyliten tuotteista tiedä mitään, mutta tiesin kyllä kenelle soittaa! Eli linja auki Maijalle ja konsultaatiota, että oliskos 10 euron hinta tällaisesta sopiva. Koska Maija sanoi hinnan olevan ok, niin piparitalo lähti sitten meille. Ostin sen Emmalle, mutta sovimme, että se voi olla tuossa keittiön tasolla, niin saadaan sitä siinä ihailla.

Netistä löysin Partyliten kuvaston eikä ainakaan siinä ollut tätä myynnissä, joten taitaa olla jotain vanhempaa mallistoa. Kiitos Maija, kun kehoitit ostamaan, nyt meillä on kiva uusi tuikkulyhty!Tänään olen viimeistellyt kaksi joululahjaa ja huomenna toinen lähteekin postitse kohti määräänpäätään. Vielä tämän illan aikana olisi tarkoitus viimeistellä tämä Lumiukkopistelyni ripustettavaksi koristeeksi (eli roikoksi :)
Siitä tulee kaveri viime vuonna tekemälleni koristeelle. Tykkään niin kovin tuosta Lumiukosta ja pojasta, jotka Jouluyönä touhuavat salaisia retkiään :)
Saas nähdä saanko teille jo tänä iltana kuvan valmiista työstä, mutta viimeistään sitten huomenna.

EDIT 15 minuuttia myöhemmin :)
Toinenkin Lumiukkokoriste valmiina ilmoittaa onnellisena Kirsi.
Hi! Today I visited flea market and found this cute Partylite´s gingerbread house for rush light (we use the ones with battery, not real ones). I do not know these Partylite items, but I sure knew who to call! I called Maija and asked for her help. She told me 10 euros is okay price for that and so I bought the house. I bought it for Emma, but we agreed the house is staying at the kitchen so we can admire it. It´s very nice! Thanks to Maija I bought it :)

Today I am going to finish the other Snowman for a hanging decoration. The on that is in the picture and is ready, I did for last Christmas. I just love this Raymond Briggs´s Snowman and the little boy and how they do their secret flight at the Christmas night :) Let´s see if I get to show you picture of the finished work tonight... but if not, tomorrow then.

EDIT actually only 15 minutes later, my Snowman is ready as you can see above :)

6 comments:

 1. Hieno kirppislöytö. Meilläkin on samantyylinen Partyliten -piparkakkutalo - hintaa en tiedä, kun omani olen saanut lahjaksi, mutta olen aivan varma, että halvalla sait =D

  Tosi kauniin koristeen olet tehnyt ja toisestakin sellainen tulee. Joka joulu pitää Lumiukko katsoa, on se vaan niin ihana =D

  ReplyDelete
 2. Ihana koristepari! Lumiukko-elokuva on niin hieno kera kauniin musiikin ja haikean tarinan.

  ReplyDelete
 3. Toi piparkakkutalo on varmaan ollut jotain 50 luokkaa, (näin nopeesti "arvioituna" :) ) että tosi hyvän löydön teit :)

  Ja noi Lumiukko pistelyt on tosi suloisia. jotenkin mie alan vasta nyt ihastumaan noihin pistelyihin. Elokuvahan on jo Legenda.

  ReplyDelete
 4. Oi ihanat lumiukot,nyt on taas tähän aikaan vuodesta lumiukkokuume korkealla.
  Mulla on toi piparkakkutalo ja sanoisin että se on jopa 15 vuotta vanha ellei enemmän. Mun äiti näitä osti mulle paljonkin just reilu 15 vuotta sitten kun ne tänne tuli. Just kaivoin esiin ja tuikku loistaa nätisti sisällä.

  Huomenna sitten paketoidern kimppuun :)

  ReplyDelete
 5. Todella ihana piparkakkutalo. Itselläni on tapana ostaa joka vuosi joku joulukoriste. Tänä vuonna ostin kierrätyskeskuksesta pari puutonttua 20 snt/kpl ja jotain 70-luvun miniliinan samaiseen hintaan. Okei, ja sit kaupasta yhden metallilinnun joulukuuseen hiukka kalliimmalla. Harmittavan vähän ehtii kiertää kirppareita...

  ReplyDelete
 6. Voi, ihanat lumiukkopistelyt viimeistelyineen! Tuosta Lumiukosta tosiaan tulee se todellinen joulufiilis!

  ReplyDelete