Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

11/29/12

Pukkini mun * My Santa

Hei,
ihana vanhanajan pukkini on valmis! Viimeistelin työn tällaiseksi pikkutauluksi, "pinkeep"-tyylillä. Malli on Prairie Schoolerin Santa&Friends mallikirjasesta, book no. 110. Kangas on Sparkliesin 28 count pellavaa, jossa kimalletta mukana. Kangas oli tuollainen pieni pala. Ostimme Annin kanssa noita paloja eri väreissä Lontoon messuilta viime vuonna.
Tykkään tästä kovasti ja laitoinkin sen heti esille. Saa Joulu jo kotona alkaa näkymään! Olen myös vaihtanut keittiöön punaiset kapat ja laittanut vähän valoja ym. esille. Joulukoristeet viljelen sitten ensi viikolla, jotta lauantaina 8.12. on kivat pikkujoulufiilikset, kun meillä on rp-pikkujoulut :)

Ps. pukin alla näkyvä vihreä virkattu pitsiliina on tätini tekemä. Epäilen värin perusteella, että tuo on tehty 1970-luvulla. Minulla on monta tätini tekemää pitsiliinaa ja jopa parisängyn peite. Ne on tosi kauniita. Hänellä oli Tampereella kukkakauppa ja aina välillä siellä oli tovi aikaa virkata, eli tämäkin liina on tehty kukkakaupan takahuoneessa :)


Muistaako kukaan enää, että minulla on työn alla iso pistely, Curious Cub? Ehkä monet on ajatelleet, että sinne se hautautui tekemättömien kasaan! Pari kuukautta tuo työ on ollut aika vähällä huomiolla johtuen mm. jouluvaihtopistelyistä, jotka oli tietenkin etusijalla. Mutta olen minä sitä saanut tehtyä ja elokuussa jäljellä olleet 51 266 pistoa on vähentynyt jo 46 639 pistoon! Eli olen kuitenkin 4627 pistoa tehnyt tässä muutaman kuukauden aikana :)

Eilen katselin mallin kuvaa, kuinka söötti karhun pentu onkaan ja ajattelin taas, että tämän kyllä teen valmiiksi vaikka siihen menisi vuosia (mikä on siis varsin todennäköistä tällä tahdilla :)


HI!
I finished my Prairie Schooler Santa! I love it :)
The chart is from book no. 110 "Santa&Friens" and fabric is Sparklies´s glittering linen 28 count. Under the Santa there is green croched table cloth made by my aunt in the 70´. I have many table cloths made by her, all beautiful. But in this one, I especially like the retro colour!

Do you remember my big work, Curious Cub? I have now stitched it for 4627 stitches and there is 46 639 to go!

Yesterday evening I was looking at the picture of the cub, how cute he is and I was thinking this one I am going to finish even it takes years! It´s going to be a great picture on our wall.

Have a nice day!
Kirsi

5 comments:

 1. hauska pikkutaulu.
  Minäkin yritän pikkuhiljaa laittaa joulua jo esiin. Eilen sain vaihdettua uudet valot tuohon pajusydämeen mikä on ulko-ovessa. Että siitä se alkaa..

  ReplyDelete
 2. Aivan ihana joulupukki ystävineen. Upea tuo pistelykangas siinä.

  ReplyDelete
 3. Ihana joulupistelys. Ja juu, kyllä muistetaan Curious cub -työ. Innolla odottelen jatkoa sille =D

  ReplyDelete
 4. Kiva kuulla, että karhunpentukin edistyy :). Prairie Schooler -pukki on niin ihana; siellä kyllä ostataan kauniiden kansanomaisten pistelyiden suunnittelu!

  Tutunvärinen on muuten tuo pitsiliinan vihreä lanka; mulla on samanväristä, ostettu -90-luvulla värin poistomyynnistä :).

  ReplyDelete
 5. Ihanan jouluinen pikkutaulu. Nukkikseni joulukalenteri on alunperin pakettikortti, jonka ilokseni jostain paperikaupasta aikoinaan löysin :).

  ReplyDelete