Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

10/14/12

Verkkokauppa Emmulin avajaiset perjantaina 19.10.2012! * Online shop Emmuli opens on Friday 19th of October!

Olen iloinen esitellessäni teille yritykseni Emmuli OY:n logon! Ja vielä iloisempi olen kertoessani, että avaan "kaupan ovet" perjantaina 19.10.!! Siihen on enää neljä päivää :)

Emmuli on verkkokauppa, josta löytyy tarvikkeita ja ihanuuksia ristipistoharrastajille ja nukkekotiharrastajille (kirjonta sekä kankaat). Lisäksi meillä on pientä kivaa kodin sisustukseen ja lahjaksi. Alla on muutamia tuotekuvia esimakua antamaan ja Emmulin blogista kuvia löytyy myös.

Tämä on minulle erittäin jännittävää aikaa :) Toivotan teidät kaikki mukaan elämään näitä hetkiä kanssani Emmulin blogiin.

Blogista löytyy myös tiedot ja ilmoittautumisohjeet Emmulin Salongin ristipistoviikonloppuun! Kannattaa ilmoittautua ajoissa, sillä mukaan pääsee ilmoittautumisjärjestyksessä.

Erittäin onnellisena terveiset lähettää KirsiIN ENGLISH
I am happy to tell you that I have established a company called Emmuli Inc. Emmuli is an online shop for cross stitchers. We also have embroidery kits and fabrics for dolls house embroidery. At Emmuli you will also find lovely home decorations items and gifts.

Emmuli opens on Friday the 19th of October! Till then, you are welcome to read Emmuli´s blog.

Best and happy regards,
Kirsi