Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

8/6/12

Valmistuneita, viittä vaille valmistuneita ja työn alla * Finished, almost finished and processing

Heippa kaikki ja ihanaa aurinkoista kesäpäivää! Kävin pyörällä postissa ja totesin, että kuuma on!

Etsin muuten yhtä kirjekuorta kiihkeästi. Myin Tarjalle DMC:n omena-kitin ja tiesin, että sen olin kuoreen laittanut ja ihmettelin miksei se ollut minulla perjantaina siinä postin tiskillä, kun muutkin kuoret postitin... No, ajattelin, että se on jäänyt kotiin, mutta ei löytynyt. Tänään sitten postiin mennessäni postin täti sanoi, että onpa hyvä kun tulit, tämä löytyi perjantaina lattialta ja heilutti Tarjan kuorta käsissään. Siellähän se Tarjan omena-kitti sitten majaili. Huh huh, mikä onnettomuus meinasi käydä. Onneksi se oli tippunut postin lattialle eikä pihalle. Eli Tarja, jos luet tätä, niin postia tulossa - yritän jopa osua postilaatikkoon tällä kertaa :) (otin siis kuoren vielä kotiin, kun oli pakko tsekata, että sisältö sitten on oikea).

Mutta niistä valmistuneista. Da daa! Tässä on tämä ihastuttava sitruuna-taulu, joka valmistui jo 2010, mutta joutui odottamaan kehystystä parisen vuotta (pitkä aikako?) Syy siihen, ettei taulu ole päässyt kehyksiin, on se, että olen yrittänyt etsiä sopivan kokoista kangastaulua pohjaksi ja nyt semmoinen kirpparilta löytyi 50 sentillä. Eli pingotin vanhan taulun päälle (alle beige paperi, niin mitään ei kuulla kankaan läpi). Nyt sitruuna koristaa meidän keittiötä.

Valmis on myös lumiukko ja tämä tekee seuraa viime jouluna pistelemälleni lumiukkokoristeelle. Viittä vaille valmis siis - vielä pitää päättää miten viimeistelen.

Melkein viittä valmis -sarjaan kuuluu tämä Gorjuskin, ei paljoa enää puutu.

Ja Curious cub -laskuri näyttää mitä näyttää... edistytty on vähän siinäkin työssä.

Eniten mielenkiintoa on nykyisin tehdä nukkekodin kirjontamalleja. Minulla on monia jo valmiina ja myinkin niitä tosi kivasti Forssan messuilla. Nyt on suunnitteilla kylpyhuoneen mattoja ja niihin tulee mukaan myös toalettilaukut. Koepistelyt menossa :)
Julkaisen kaikki miniatyyrimallit syksyn aikana ja huom! monet niistä käyvät myös normipistelyyn, kun pistellään kahden yli. Nukkisjutut pistellään yhden yli tai jos on kovin tiheä kangas, niin mallista riippuen voidaan tehdä kahdenkin langan yli. Aidassa suosin 22 countia, mutta nämä matot tulevat 18 count aidalle. Myyn nukkismallit kitteinä, eli mukaan tulee kangas ja langat tms. tykötarpeet. Oikein ihanaa on suunnitella näitä minejä!

Mukavaa päivän jatkoa!IN ENGLISH
This lemon-picture I stitched 2010, but only now I got it framed - long time! It´s nice picture and suits well in our kitchen.

Also my sweet snowman is ready (Raymond Briggs snowman) and I am only wondering how to finish it - a picture or a decoration?

Almost ready is Gorjuss, not much to stitch any more.

In the last picture you can see two bathroom rugs for dolls house. I am designing also toilet case to go with these. I am so anxious to designing minis nowadays and I am going to publish all my miniature kits this autumn.

Have a nice day!