Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

3/24/10

Synttärivaihtoni saapui! - My birthday exchange arrived

Myöhästyneen synttärilahjani lähettäjä oli Sari! Vaikka olin jo tämän arvannutkin... Kun vaihdon emo minulle kirjoitti ja kertoi syyn miksi lahja oli myöhässä, muistin lukeneeni Sarin blogista aiheeseen liittyvän kirjoituksen ja yhdistin nämä kaksi asiaa toisiinsa. Tällaista salapoliisityötä :)

Mitä voin sanoa! Onko niin, että kun vaihto tulee myöhässä, se on sanoinkuvaamattoman upea - vai mitä tästä sanotte?

Sari kirjoitti, ettei kassille ollut kaavoja, vaan hän on ihan itse pähkäillyt kokoonpanon. Uskomatonta. Arvostan todella, varsinkin kun itse en kuuna päivänä osaisi pähkäillä edes sinne päin. 9-vuotias Emma-tyttärenikin huokaili vieressä kassia ihmetellessäni (yritin selvittää miten päin se on käännetty, että on saatu viimeinen sauma ommeltua, mutta arvoitus ei minulle vielä ratkennut) ja sanoi, että "se lähettäjä on panostanut".
Tämä on projektikassi :) Tilaa ristipistotyölle ja tarvikkeille. Edessä oleva suikale, jossa on tuo kaunis pistelyosuuskin, on siis kolmeen osaan jaettu tasku. Ja samanlainen tasku löytyy toiseltakin puolelta.
Taskuissa oli myös lisää lahjoja, sieltä löytyi pari langanpidikettä ja langanpujottajia, jotka ovat todella tervetulleita meikäläiselle. Olen usein miettinyt, että semmoisia minun pitäisi ostaa, kun en meinaa nähdä laittaa lankaa neulaan - ja nyt pujottajia sitten sain. Ja vielä oli uusin Cross Stitcher -lehtikin paketissani. Huokaus :) Kiitos Sari aivan mahtavasta paketista! Eikös sellainen sanontakin ole olemassa, että hyvää kannattaa odottaa!!

* * *
From Sari I received a marvellous birthday exchange. A beautiful project bag where I can keep my cross stitch work and acessories. Also Sari send me the Cross Stitcher magazine, floss holders and needle theaders. This birthday gift was late, but I knew about it as the exchange mom wrote to me. But no worries and as you know, good things are worth waiting for! Thank you so much Sari for this great gift.

3/23/10

Jutustelua - Just chatting

Eilen sain valmiiksi kevätvaihdon, joka on Marin ja minun privavaihto. Postituspäivä oli muistaakseni 19.4. joten hyvissä ajoin valmiina :) Sain myös viimeisteltyä Virpin ristipistotapaamiseen kevätlahjan, joten niiltäkin osin homma hanskassa. Mutta näistä ei kuvia vielä...

Mutta on minulla surullistakin kerrottavaa. Lennun ristipistovaihdoissa minulle tuleva kuori on hävinnyt matkalla. Sain eilen Lennulta viestin, että se on kyllä postitettu määräaikana 15.3. mutta ei ole vieläkään kotiutunut. Harmi todella! Teettää tekijälle nyt tuplatyömäärän, kun hän pistelee uuden kuoren.

Ja edelleenhän minä odottelen 8.2. olleen syntymäpäiväni synttärivaihtoa (ristipistoilijat ryhmän vaihto). Täytyy vain ajatella positiivisesti, että vielä on paketti tulossa :) Olen siis saanut viestin, että tulossa on.

Eilen en paljoa ehtinyt pistellä noiden viimeistelytöiden takia, mutta se uusi SAL-työni kyllä on minut koukuttanut ja koko ajan tekisi mieli tehdä sitä! Mikä vastakohta edelliseen verrattuna :) Ja minulla on sitruunataulukin vielä kesken ja sitten se moderni aihe ja Pretty exchanges vaihtoblogin lempikukkani vaihto. Kuinka monta työtä te muut kerralla pistelette?

Olen lähdössä Seinäjoelle työmatkalle kolmen viikon päästä, joten matkalla aion taas pistelellä jotain yksiväristä. Olen huomannut, että yksiväriset, simppelit mallit toimivat parhaiten reissun päällä, kun ei pysty kunnolla keskittymään kuitenkaan.

Päivän kysymys ei liity aiheeseen, mutta ihmettelin taas yksi päivä tätäkin asiaa: Miksi telkkaohjelmat on aina myöhässä!? Jos tiedetään tv-ohjelman pituus minuutilleen ja tiedetään tasan tarkkaan kuinka monella minuutilla on myyty mainosaikaa, niin miten ihmeessä tv-ohjelmat ovat 5-10 minuuttia myöhässä. Onko ne suorat lähetykset, jotka sotkee (uutiset tms.)?

* * *

Yesterday evening I finished my spring exchange which is privat with Mari. Also I finished spring themed gift to bring with in a cross stitch meeting in April. But no pictures of these yet :)

I heard from Lennu that the envelope I was suppose to get (mailart exchange) has got lost. The sender has sent it last Monday, the 15th of March, but still it has not come. The exchange was only for Finnish stitchers, so no mailing abroad. It is sad to know the stitcher, who ever she is, has to do another one and as we know, spring time is busy for all of us.