Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

3/23/10

Jutustelua - Just chatting

Eilen sain valmiiksi kevätvaihdon, joka on Marin ja minun privavaihto. Postituspäivä oli muistaakseni 19.4. joten hyvissä ajoin valmiina :) Sain myös viimeisteltyä Virpin ristipistotapaamiseen kevätlahjan, joten niiltäkin osin homma hanskassa. Mutta näistä ei kuvia vielä...

Mutta on minulla surullistakin kerrottavaa. Lennun ristipistovaihdoissa minulle tuleva kuori on hävinnyt matkalla. Sain eilen Lennulta viestin, että se on kyllä postitettu määräaikana 15.3. mutta ei ole vieläkään kotiutunut. Harmi todella! Teettää tekijälle nyt tuplatyömäärän, kun hän pistelee uuden kuoren.

Ja edelleenhän minä odottelen 8.2. olleen syntymäpäiväni synttärivaihtoa (ristipistoilijat ryhmän vaihto). Täytyy vain ajatella positiivisesti, että vielä on paketti tulossa :) Olen siis saanut viestin, että tulossa on.

Eilen en paljoa ehtinyt pistellä noiden viimeistelytöiden takia, mutta se uusi SAL-työni kyllä on minut koukuttanut ja koko ajan tekisi mieli tehdä sitä! Mikä vastakohta edelliseen verrattuna :) Ja minulla on sitruunataulukin vielä kesken ja sitten se moderni aihe ja Pretty exchanges vaihtoblogin lempikukkani vaihto. Kuinka monta työtä te muut kerralla pistelette?

Olen lähdössä Seinäjoelle työmatkalle kolmen viikon päästä, joten matkalla aion taas pistelellä jotain yksiväristä. Olen huomannut, että yksiväriset, simppelit mallit toimivat parhaiten reissun päällä, kun ei pysty kunnolla keskittymään kuitenkaan.

Päivän kysymys ei liity aiheeseen, mutta ihmettelin taas yksi päivä tätäkin asiaa: Miksi telkkaohjelmat on aina myöhässä!? Jos tiedetään tv-ohjelman pituus minuutilleen ja tiedetään tasan tarkkaan kuinka monella minuutilla on myyty mainosaikaa, niin miten ihmeessä tv-ohjelmat ovat 5-10 minuuttia myöhässä. Onko ne suorat lähetykset, jotka sotkee (uutiset tms.)?

* * *

Yesterday evening I finished my spring exchange which is privat with Mari. Also I finished spring themed gift to bring with in a cross stitch meeting in April. But no pictures of these yet :)

I heard from Lennu that the envelope I was suppose to get (mailart exchange) has got lost. The sender has sent it last Monday, the 15th of March, but still it has not come. The exchange was only for Finnish stitchers, so no mailing abroad. It is sad to know the stitcher, who ever she is, has to do another one and as we know, spring time is busy for all of us.

9 comments:

 1. Anonymous23.3.10

  Kurjaa, että meni hukkateille tuo kuori. Lähettäjän kannattaisi ihan periaatteesta tehdä Postiin katoamisilmoitus. Toivottavasti se synttärivaihtokin sieltä tulee. Nämä epäonniset jutut tuntuvat tulevan aina kolmen satseissa ja sun kiintiö taitaa tältä erää olla jo täynnä. Kyllä se siitä :)

  Mulla on varmaan enimmillään ollut viisi pistelyä tekeillä. Pari isompaa ja noita pikkutöitä. Tällä hetkellä ei niin mitään kesken. Aika outoa sekin. Tuo on totta, että reissussa yksiväriset työt edistyvät parhaiten. Tai sellaiset, joissa on ihan muutamaa väriä :)

  ReplyDelete
 2. Voi kurjuus, oletkos laskenuty kuinka mones YHTEENSÄ on sinulle nämä kadonneet?? tuntuu että sinun kohdallesi on osunut jo tarpeettoman useasti :( on todella kurjaa kun joudut odottelemaan :(

  Ainakin mainostv:n puolella tuntuu että tarkoituksella, saadaan ihmiset ajoissa tv:n ääreen katsomaan niitä mainoksia :(

  Jaa että kuinkako monta työtä on työnalla samaan aikaan?? no tällä hetkellä on 4, on se kukka, sitten on sininen ja susi ja tuo minun painajaiseni pöytäliina mikä ei ole edistynyt mihinkään :(

  ReplyDelete
 3. onpas niitä 5 unohdin tuon linnun mikä on vielä kans kesken ;)

  ReplyDelete
 4. No voi harmi, että kirjekuori on kadonnut matkalle! Mutta positiivisesti jos yrittää ajatella, niin sinulla on vielä mukavaa odotettavaa (sekä kuori että synttärivaihto)...

  Minulla on tällä hetkellä 18 keskeneräistä työtä (joista vanhin on ollut työn alla yli 6 vuotta), ja joita on pistelty silloin kun huvittaa, eli jotkut työt ovat seisseet pitkäänkin odottamassa vuoroaan. Noiden lisäksi on jotain keskeneräisiä biscornuja ja vastaavia, joita en ole listannut minnekään... Mutta tänä vuonna aion saada valmiiksi mahdollisimman monta keskeneräistä työtä, se on tämän vuoden pistelyteema!

  ReplyDelete
 5. Ompas kurjaa, että kuori meni hukkaan! Eikä se ole kivaa lähettäjällekään. Minun pistelemäni mail art kuori katosi matkalla Kreikkaan, odottelimme kuukauden, että josko se vielä jostain ilmestyisi, mutta kun ei näkynyt niin jouduin tekemään uuden.

  Mulla on kesken yksi pieni pääsiäistyö, RR ja yläkerran pistelynä hitaasti valmistuva Elvis. Sitten taitaa olla kolme UFOa jotka olen suunnitellut joskus saavani valmiiksi. Kolme pääsiäistyötä odottaa viimeistelyä ja yksi postitusta.

  ReplyDelete
 6. Voi ei! Tylsää että kirjekuorti katos, kaikille tylsää, sekä sulle kun joudutb oottekleen ja tekijälle, joka joutuu ahertaa kahteen kertaan. Mulla on kesken vaan kaks ristipistotyötä, mutta sitten on kaikkea muuta, neuletta ja ompelutyötä siinä boonuksena...

  ReplyDelete
 7. Anonymous23.3.10

  Synttärivaihtopari täällä pyytää anteeksi että paketti tulee niin myöhässä. Nyt paketti on kuitenkin postitettu (maanantaina) ja pitäisi olla perillä viimeistään huomenna, joten jos ei tämän viikon aikana kuulu niin sitten on posti taas onnistunut hukkaamaan... Toivon että pääset juhlimaan synttäreitäsi huomenna paketin kanssa. :)

  ReplyDelete
 8. Jaa-a, onhan sitä minullekinpäin tulevista posteista pari pistelyjuttua kadonnut taivaan tuulosiin; se on kyllä todella harmillista, enkä edes ymmärrä, että miten se on mahdollista!

  Jaa, että montako pistelytyötä meneillään, heh :D. PISTELYtöitä taitaa olla meneillään 3, muita kirjontatöitä 2, kanavatöitä 3, neuleita 1, virkkauksia ei taida tällä hetkellä olla, tilkkutöitäkin 1... Joten kyllä tätä savottaa piisaa :D.

  ReplyDelete
 9. Minä pidän nyt sitä yksi kirjonta, yksi neulonta periaatteenani. Nyt olen enemmän pistellyt kuin neulonut, mutta nyt se on sitten valmis tuo pistely, jolla on deadlilne. Nyt pitää vaan tarttua uuteen työhön, jolla silläkin on dedis. Ja sitten on vielä kolmas työ, joka pitää tehdä ja jolla on dedis pian tuon kakkostyön jälkeen. Saa nähdä, miten tässä käy. Toivotaan parasta.

  ReplyDelete