Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

3/24/10

Synttärivaihtoni saapui! - My birthday exchange arrived

Myöhästyneen synttärilahjani lähettäjä oli Sari! Vaikka olin jo tämän arvannutkin... Kun vaihdon emo minulle kirjoitti ja kertoi syyn miksi lahja oli myöhässä, muistin lukeneeni Sarin blogista aiheeseen liittyvän kirjoituksen ja yhdistin nämä kaksi asiaa toisiinsa. Tällaista salapoliisityötä :)

Mitä voin sanoa! Onko niin, että kun vaihto tulee myöhässä, se on sanoinkuvaamattoman upea - vai mitä tästä sanotte?

Sari kirjoitti, ettei kassille ollut kaavoja, vaan hän on ihan itse pähkäillyt kokoonpanon. Uskomatonta. Arvostan todella, varsinkin kun itse en kuuna päivänä osaisi pähkäillä edes sinne päin. 9-vuotias Emma-tyttärenikin huokaili vieressä kassia ihmetellessäni (yritin selvittää miten päin se on käännetty, että on saatu viimeinen sauma ommeltua, mutta arvoitus ei minulle vielä ratkennut) ja sanoi, että "se lähettäjä on panostanut".
Tämä on projektikassi :) Tilaa ristipistotyölle ja tarvikkeille. Edessä oleva suikale, jossa on tuo kaunis pistelyosuuskin, on siis kolmeen osaan jaettu tasku. Ja samanlainen tasku löytyy toiseltakin puolelta.
Taskuissa oli myös lisää lahjoja, sieltä löytyi pari langanpidikettä ja langanpujottajia, jotka ovat todella tervetulleita meikäläiselle. Olen usein miettinyt, että semmoisia minun pitäisi ostaa, kun en meinaa nähdä laittaa lankaa neulaan - ja nyt pujottajia sitten sain. Ja vielä oli uusin Cross Stitcher -lehtikin paketissani. Huokaus :) Kiitos Sari aivan mahtavasta paketista! Eikös sellainen sanontakin ole olemassa, että hyvää kannattaa odottaa!!

* * *
From Sari I received a marvellous birthday exchange. A beautiful project bag where I can keep my cross stitch work and acessories. Also Sari send me the Cross Stitcher magazine, floss holders and needle theaders. This birthday gift was late, but I knew about it as the exchange mom wrote to me. But no worries and as you know, good things are worth waiting for! Thank you so much Sari for this great gift.

7 comments:

 1. Kyllä tuollaista upeaa lahjaa kannatti odottaakin! Kateudesta vihreänä täällä sitä ihastelen...

  ReplyDelete
 2. Anonymous24.3.10

  Hieno on. Ei voi kuin huokailla :) ja viikonloppuna pähkiä, jaksaisko ottaa esille oman ompelukoneen...

  ReplyDelete
 3. Vau mikä paketti! :)

  ReplyDelete
 4. Todella ihana lahja, onnea, lahjasta ja synttäristä :)!

  ReplyDelete
 5. Jäin oikein tuojottamalla tuijottamaan kassia... Siis aivan ihana! Ota se ristipistotapaamiseen mukaan niin voidaan ihailla sitä livenä ja eikös tuossa ole hyvä kuljettaa työtä? :D

  ReplyDelete
 6. Aivan ihana projektikassi!! Upea.

  ReplyDelete