Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

4/1/10

Tuliainen ja ilmoitustaulu - A gift and a notice board

Olemme menossa tänään naapurustoon tutuille kahville. He ovat juuri muuttaneet uuteen taloonsa, enkä tiedä yhtään minkälaista siellä on, tai miten ovat sisustaneet, joten tuliaisen suunnittelu oli aikas vaikeata! Ja sitten oli vielä se, että mitä ihmettä ehdin tehdä niin lyhyessä ajassa! Kahvit sovittiin nimittäin toissapäivänä. Ja tietysti haluan viedä jotain pisteltyä :)
Mutta onneksi on pääsiäinen, niin tuliaisen voi kehitellä sen teeman ympärille ja se sopinee mihin vain, koska on nimenomaan pääsiäisjuttu. Niinpa mies kävi Citymarketissa ja lähetteli kännykällä kuvia, että minkälaisia keltaisia kynttilöitä siellä olisi tarjolla ja samaan aikaan minä kiihkeästi pistelin tipua kotona. Tämä on lopputulos:


Tipun malli on pääsiäisaiheisesta mallilehdestä, jonka Tarja toi ristipistotapaamisessa minulle tuliaiseksi. Vihreät pistelin lisukkeeksi ja vielä reunoihin oranssilla kaksi yli, kaksi väliin jne.


Kurkistus meille töihin, minun työhuoneeseeni :)
Askartelin työhuoneeseeni ilmoitustaulun. Ostin halpiskaupasta tavallisen korkkipohjaisen ilmoitustaulun, laitoin vanun väliin ja pingotin päälle Marimekon Ruusupuu-kankaan. Eikös tullut kiva ilmoitustaulu!

Olen jo pitkään etsinyt töihin huoneeseeni taulua kirppareilta. Ajattelin, että ei kuvallakaan niin väliä, että onko taloja, ihmisiä, kasveja vai mitä, mutta sinistä olla pitää. Viime lauantaina löysin 6 eurolla! tämän kivan ja isohkon taulun, jossa on mustat kapeat kehykset ja lasi päällä. Sopii työhuoneeseeni kuin nakutettu.

Tässä vielä kuva työpöydästäni katsoen ovelle päin. Tutummat varmaan eivät ylläty yhtään, että sinistä näkyy tässäkin kuvassa :)

* * * * *

We have been invated for a coffee today and as I don´t know how the family has decorated their house, it was little difficult to figure out, what to bring them. Their house is new, they have lived there just a month or so.
Of course I want to bring them something self made. Luckyly it is easter time, so I desided to do something in that theme. There was no time to stitch anything bigger. We only got the invitation the day before yesterday, so yesterday my husband went to shop and sent me pictures to my mobile phone what kind of candles are there in yellow colours. And while he was buing the candle, I stitched the easter decoration that you can see in the first picture.


For my room at work I made a notice board. I bought ordinary notice board, put some stuffing and a fabric and as you can see in the picture, it is quite nice :)

I also added a couple of other pictures so you can take a peek how my room at work looks like. The flower picture I bought from a flea market and it was only 6 euros!

7 comments:

 1. Anonymous1.4.10

  Kiva idea tuo kynttilä ja tipupistely :)

  ReplyDelete
 2. Kynttilä ja tipupistely on kiva idea. Ja sun työhuoneessa on yhtä tyylikästä kun teillä kotonakin!

  ReplyDelete
 3. Kiva extempore lahja. :)

  ReplyDelete
 4. Suloinen tipu ja hieno lahja. Tykkään tekemästäsi ilmoitustaulusta myöskin.

  ReplyDelete
 5. Ihana lahja. Tosi kivan värinen kynttilä ja söpö tipu.

  ReplyDelete
 6. Sininen onkin kaunis väri :). Soma tipu!

  ReplyDelete
 7. Hieno työhuone! Ja sointuu muuten hyvin tuo taulu. Ihan totta! Tulee raikas tunnelma, kun katsoo noita värejä.

  ReplyDelete