Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

3/19/10

My new SAL-project - Uusi SAL-projektini

After several difficulties I have decided to change my SAL-project. Now I feel happy stitching! I started yesterday and next Sunday I shall update the first picture in Weekly SAL blog if it is possible to change my work.
* * *
Olen mukana Weekly SAL-blogissa, mutta valitsin aivan liian ison, vaikean ja tylsän työn. Työssä käytetään hirmuinen määrä harmaan eri sävyjä ja tietysti mustaa. Taulu olisi ihana ja tykkäisin kovasti, mutta juuri tuo saman sävyisten lankojen värimaailma tekee siitä vaikean. Mia kyllä jo alkuun minua varoitti tästä, mutta olin niin sinisilmäinen, etten arvannut työn olevan niin kauhea. Pistely ei sitten innostanut yhtään, vaikka muut ovat minua kannustaneet - ja kiitos siitä! On mukava tietää, että tukea löytyy ja pistelijät ovat aidosti kiinnostuneita toistensa töistä ja kuulumisista.

Minä siis vaihdan SAL-työtä! Ei ole kivaa pistellä väkisin ja itse asiassahan siinä kävi niin, että en saanut pisteltyä, ei ei, en ollenkaan. En yksinkertaisesti pystynyt ottamaan koko työtä käsiini jatkaakseni. Se kummitteli pöydälläni ja viestitti alitajuntaani "olen täällä, sinun on pakko pistellä, että saat kuvan edistymisestä SAL-blogiin. Ala nyt hommiin, seuraavassa 10x10 alueessa ei ole kuin 172 miljoonaa eri sävyistä harmaata... jne". Joo-o, ihan oikeasti se työ ilkkui minulle, mutta tein siitä pitkän harkinnan jälkeen lopun. Piste. Haluaako joku ostaa Mystic Stitchin Forest Snow -mallin!? Pistelyalue 54.5cm x 36cm, harmaan sävyjä luvaton määrä ja paljon mustaa, mutta kuva-aihe ihana :(

Da-daa - saanko esitellä uuden SAL-työni!

Malli on De fil en aiguille -lehdestä (tarkistan numeron). Siinä käytetään ihania värikkäitä lankoja ja malli on nätti. On mukava saada jouluinen taulu aikaiseksi omaan kotiin, kun minulla on vasta yksi ihan pieni taulu. Olen eilen tätä jo aloittanut ja täytyy sanoa, että oli ilo pistellä. Olin onnellinen pistellessäni, ihan oikeasti! Toista kuin sen - tiedätte kyllä minkä - työn kanssa (sitä mallin nimeä ei enää tässä blogissa mainita!).

Eli, back in business :)

This is my start with this one!
Tässä on aloitukseni!

9 comments:

 1. Arvausvoitto tuli perille; kiitos, se on ihana :).
  - Ja tuosta SAL-työn vaihdosta: joskus on viisautta perääntyä, kun ei missään pakkoraossa olla, vaan on tarkoitus olla kivaa.
  Mutta kyllä se mieli saattaa vielä joskus muuttua takaisinkin, joten voisihan sitä työtä pitää ikäänkuin varalla ja pistellä sillointällöin?
  Tuo uusi valintasi on jokatapauksessa hyvin kaunis, ja sinun tyylisesikin ehkä enemmän?

  ReplyDelete
 2. Kaunis on tuo uusikin SAL-työsi. Pakkopullaahan tämän harrastuksen ei pitäisi olla vaan ihan voit hyvällä omalla tunnolla jättää työn tekemättä jos se ei vaan suju!

  ReplyDelete
 3. Anonymous19.3.10

  Aina ei voi voittaa. Ihan oikein luovuttaa suosiolla kuin tehdä jotain inhottavaa. Ei se kuitenkaan olisi edennyt siitä :) Kivalta näyttää tämä uusi aloitus.

  ReplyDelete
 4. Kurpitsat olivat ihan sattumalta saman tyylisiä. Ohjeenani oli vain, että saa pistellä syksyisiä tai halloween kurpitsoja oman valintansa mukaan. Näistä tulee kivat tyynyt syksyksi jos löydän jostain tyyliin sopivat kankaat.

  ReplyDelete
 5. Wau!! kiva tämä uusi malli ja älä nyt vielä luovu aiemmasta työstä niinkuin "PP" sanoi:pidät sen varalla jos joskus kuitenkin vielä innostut sitä tekemään kun se ei ole "pakollista"

  ReplyDelete
 6. Harrastuksesta ei tosiaan kannata tehdä pakkopullaa, eli oikean päätöksen teit.

  Mutta toisia komppaan siinä, että älä nyt ihan heti luovu siitä toisesta mallista, ehkä vielä joskus innostut siitäkin, sitten kun se ei enää tunnu pakkopullalta :-)

  Kiva että kuitenkin jaksat jatkaa SAL:in parissa!

  ReplyDelete
 7. Minäkin suosittelen säästämään sen vanhan mallin, se voi joskus vielä kuiskia jotain mukaavaakin. Aihe on vaativa, toisaalta kokemus tuo taitoja ja joskus myöhemmin saat sen hienon taulun valmiiksi!
  Uusi SAL on upea!

  ReplyDelete
 8. Kuten muutkin ovat sanoneet niin iloahan tämän harrastuksen tulisi aiheuttaa, ei ahdistusta, joten hyvä päätös vaihtaa SAL-mallia. :)
  Kaunis on tuo uusikin malli. Kiva nähdä SAL-blogissa miten se etenee.

  ReplyDelete
 9. Hienoa, että pystyit tekemään vaikean päätöksen! Kaunis on uusikin malli :)

  Toisten kanssa samaa mieltä, älä hävitä mallia. Pistä vaikka UFOna kiertoon halukkaille, jos haluat sen edelleen itsellesi...

  ReplyDelete