Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

2/7/11

Syntymäpäivälahjoja :) Birthdaypresents :)

Minulla on synttärit tiistaina 8.2. mutta en edes aikonut odottaa siihen asti pakettien avaamista, jos ne sattuisivat tulemaan ennen h-hetkeä. Ja niinhän siinä kävi, että perjantaina tuli privavaihdot Outilta ja Minnalta sekä Bloggerin ristipistoryhmän syntympäivävaihdon parilta, joka oli edelleen Minna (olimme siis sopineet privavaihdosta, mutta osuin hänelle pariksi myös rp-ryhmän vaihtoon).

Outi oli oikein laittanut pakettiin viestin, että avaa vasta synttäripäivänä, mutta ajattelin, että paraskin puhuja - hän itse kurkkii joululahjoja etukäteen :) Joten, ei muuta kuin paketit auki ja nauttimaan lahjoista.

Minnalta sain valkoista pellavaa - joka minulta olikin tyystin loppu, joten saletisti natsasi. Paketissa oli myös pussukan "lukko" (miksikä tuota kutsutaan?), ihastuttava malli, jossa mukana lanka ja sudenkorentokoriste, neljää erilaista nauhaa ja sydänkoriste. Pistelty lahja oli todella kaunis ja herkkä sudenkorento-biscornu. Kiitos kauniista lahjasta!
Tässä vielä lähikuvat biscornusta edestä ja takaa


Ristipistoryhmän vaihdossa Minna lähetti minulle kauniin punaisen sydän-peltirasian, lankapuolia ja renkaita. Pistelty lahja oli kaunis sydän-aihe, jossa lintu. Kiitos myös tästä lahjasta!

Outi on kuulu runsaista paketeistaan ja niinhän tässäkin riitti ihmettelemistä. Outi kirjoitti, että pöllö ei pitänyt olla aiheena, mutta hänen kirjeestään päätellen, meni hän minne vain, niin aina tuli sopivasti pöllöjä vastaan. Ymmärrän hyvin! Tuo on juuri ihanaa, kun jonkin aiheen tiimoilta vaan löytyy lahjaan liitteitä. Ja minä niin tykkään pöllöistä. Sain pöllöpyyhkeen, -tarroja, -kangasta, -koristeita, -nauhoja, -kirjanmerkin ja -elämänviisauskirjan. Lisäksi paketissa oli nätti neulottu punainen kansi, söpöjä nappeja, kangastilkkuja ja myös nukkekoti oli muistettu. Meidän Emma vallan ihastui pieniin aterimiin ja ihmetteli, että onko tuollaisiakin olemassa! No, hän varmasti menee päästään pyörälle, kun keväämmällä ajelemme Porvooseen tai Tampereelle nukkekotikauppaan ja hän näkee mitä kaikkea sitä onkaan miniatyyrikoossa tarjolla :)


Outin lahja oli pakattu tähän upeaan kassiin - antaa kuvan kertoa! Eikö ole hieno. Kiitos ihanasta lahjasta!

* * * *

It is the time of the year I am getting lovely mail - birthdaygifts. I had a privat exchange with Outi (pictures 3 and 4) and Minna (picture 1). Minna also was my partner in cross stitch group´s exchange (picture 2). Minna stitched me a beautiful biscornu with dragonfly and Outi stitched me a lovely bag. Thank you Outi and Minna for your nice gifts and beautiful stitchings!

14 comments:

 1. Ihania lahjoja!
  Paljon onnea jo näin etukäteen jos en huomenna muista toivotella. :)

  ReplyDelete
 2. Paljon onnea syntymäpäivän johdosta! Hienoja lahjoja!

  ReplyDelete
 3. Upeita lahjoja! Paljon onnea minultakin..samana päivänä 8.2 myös mieheni juhlii...tai me kyllä juhlittiin jo viikonloppuna :)

  ReplyDelete
 4. Okei, saat anteeksi ;) - ja onnea!
  Ah, se punainen neulottu on siis tiskirätti, eli käytä reilusti vaan, pesu 60 asteessa. (Voi pestä pesukoneessa tai tiskikoneen ylätasolla. - Itse pesen päivittäin.) Lenksu siinä keskellä on ripustuslenkki, jotkut kun tykkäävät ripustaa rätin "lepäämään" esim. tankokoukkuun (esim. minä ;D.) Tai sitten sen voi heittää johonkin kippoon/kuppiin nurinpäin, koristeeksi, käyttötauon ajaksi.
  Niin, ja rätin materiaali on Novitan Bambu -lanka, ja bambuhan on antibakteerinen kuitu, joten ei haise.
  Neuleräteillä on myös ylivoimaiset hankausominaisuudet. (Esim. kaurapuuro lähtee hyvin ja hellävaraisesti irti keraamisesta liesitasosta ihan ilman pesuaineita. Sekin on kokeiltu, melko usein...)
  Kuten huomaat, olen täydellisesti hurahtanut neulottuihin rätteihin, en muita käytäkään!

  ReplyDelete
 5. Ei ole totta! Ai se on tiskirätti :) Minä luulin, että se on kansi. Ajattelin, että onpa näppärä kesällä kun kattaa ulos, voi laittaa esim. sokerikon päälle. Tässä sen TAAS näkee, kun ihminen ei osaa neuloa eikä virkata, jää tällaisita uutuuksista kokonaan paitsi. Onneksi te blogi-ystäväni sivistätte minua!

  ReplyDelete
 6. Juu, ei siinä mitään, voihan sitä ensin käyttää vaikka mehukannun tai hillopurkin päällä, ja sitten, kun on tiputtanut sen kerran mehuun/hilloon, sen voikin siirtää suoraan tiskirätiksi ;D. Ei vaan, kyllähän esineille voi keksiä uusia käyttötarkoituksia, sehän on luovaa, se :).

  ReplyDelete
 7. Paljon onnea huomisen synttärisankarille!!!
  Aivan ihania lahjoja, pistelyt niin kauniita!

  ReplyDelete
 8. Sylin täydeltä ONNEA. Ihania lahjoja.

  ReplyDelete
 9. Onnea! Ihania lahjoja olet saanut :)

  ReplyDelete
 10. Vai niin, että lahjat on kurkittu etuajassa! Onnittelen siis myös nyt, päivän etuajassa. Ihania lahjoja kertakaikkiaan, ei voi muuta sanoa! Ja tosiaan, nähdään sitten sunnuntaina tapaamisessa!

  ReplyDelete
 11. Niin upeita juttuja kaikki ja ihan "sun näköisiä"
  -onnea ,onnea ja mukvia synttäreitä !!

  ReplyDelete
 12. Onnea, onnea Kirsi! Kauniita lahjoja olet saanut. Mukavaa synttäripäivää sinulle.

  ReplyDelete
 13. Paljon Onnea päivänsankarille!
  Ihania lahjoja olet saanut :)

  ReplyDelete
 14. Onnittelut tätäkin kautta! Ihania paketteja olet saanut, ja olen muuten Outin kanssa yhtä mieltä noista bambulangasta neulotuista tiskiräteistä :-)

  ReplyDelete