Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

1/25/11

Messuvaihto * Exchange

Pretty exchanges vaihtoblogin Messuvaihto
Minä sain Lennulta tosi nätin vaihdon, kiitos kovasti! Tässä messua on viimeistelykangas. Nyörikin on messuilta, mutta jonain aiempana vuonna ostettu, kirjoitti Lennu. Olipas muuten mukava taas lukea käsin kirjoitettua kirjettä. Vaikka nykyään saan aika usein kirjeen, minulla kun on niin ihana kirjeystävä :) Ripustin koristeen kuvausta varten kirjasta roikkumaan, mutta sehän näytti istuvan siihen niin hyvin, että sai jäädä paikoilleen!


******************************************


Minun messuvaihtoni meni Maijalle Tein hänelle muffinivuokien&ohjeiden säilytykseen rasian. Tässä vaihdossa piti käyttää jotakin Tampereen Kädentaidot -messuilta ostettua ja minulla se oli tuo nauha "Cupcakes make me happy" sekä kannen pilkullinen viimeistelykangas. Ostin montaa erilaista nauhaa. Ne olivat niin herkullisen näköisiä isossa laarissa, monen väristä ja kuviollista nauhaa.
Mukaan vaihdossa sai laittaa jotakin aiheeseen liittyvää ja minä löysin Tampereen Stokkalta tuon ihastuttavan muffinikoristeen.

Muffini-kangas on Casa Ceninasta.
Pistelykangas on 28 count pellava. Muffinin malli on jostain Cross Stitcher lehdestä ja kukkaköynnös Mango Publicationin Beatrix Potter -kirjasta.

Sew and so-nettikaupasta tilasin tällaisia Handmade by Kirsi -kangasmerkkejä, joita on kiva kiinnittää käsitöihin. Tämä on ensimmäinen työ, johon pääsin merkkiä käyttämään :)
Ainoa miinuspuoli viimeistelyssä oli se, että tästä kaupungista ei löytynyt sopivan kokoista lahjalaatikkoa. Kiersin (kaikki kaksi) kirjakauppaa, Tiimarin, kirpparit, marketit. Lopulta keksin kysyä lasten kenkälaatikkoa kenkäkaupasta ja niin sain sopivan kokoisen laatikon. Mutta kenkälaatikko ei ole niin siisti esim. sisätiloiltaan kuin lahjalaatikko. Onneksi tästä kuitenkin tuli ihan kiva ja käyttökelpoinen - hyvillä mielin sen postitin Maijalle.
* * * * *
I sent my Fair-exchange to Maija. I made her a box to store cupcakes resipes and cups. In this exchange one should use something bought from handicraft fair that took place in November. I bought the ribbon with text "Cupcakes make me happy".
From Sew and so I have bought labels "Handmade by Kirsi" and this was the first time I got to add a label in finishes :)
Cupcake-fabric is from Casa Cenina.
Stitching fabric is pink 28 count linen.
Muffin chart is from some Cross Stitcher magazine and the flower is from Mango Publication´s Beatrix Potter -book.

6 comments:

 1. Aiai, kylläpäs on sievä! Tässähän ihan vesi herahtaa kielelle :D.

  ReplyDelete
 2. Hmm, saatko kommentoitua Maijan blogiin? Tiedät ainakin hänen s-postiosoitteensa, minä en sitä löytänyt... Olisin käynyt kertomassa, etten saa kommentoitua blogiin, eivätkä hänen sivujensa mitkään linkit tms. (ainakaan minun koneellani käytettyinä) toimi. Muistan jo aikaisemmin jonkun kirjoittaneen samoista ongelmista hänen sivuillaan. Ajattelin, tietääköhän hän sitä itse, kun viestiä ei ainakaan kommenttien kautta saa perille.

  ReplyDelete
 3. Ihanan vaihdon olet tehnyt Mailjalle, todella herkullinen ja ajatuksella taas koottu, kuten aina vaihtosi. Mukavaa viikonvaihdetta.

  ReplyDelete
 4. Ihanan söpö ja makea!

  ReplyDelete
 5. Oi miten tyylikäs tuo lennun pistelemä koriste,
  värit on ihan Lennun Näköiset..
  ja taustakangas on ihan täydellinen..

  ReplyDelete
 6. Kivoja vaihtoja :)

  Kiitos synttärionnittelusta!

  ReplyDelete