Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

1/24/11

Ostoksia * Shopping

Minä ilmeisesti luulen, että ristipistokirjat loppuvat maailmasta ja siksi yritän haalia niitä niin paljon kuin vain ehdin tai rahat riittää :) Mutta ymmärrätte varmaan, että kun olen jo pitkään kerännyt tuota yksiväristen mallien sarjaa, oli ihan pakko tilata nämäkin... plus muutama muu! Näissä onkin myös "monivärisiä" eli normaaleja malleja mukana ja ilta toisensa jälkeen olen näiden parissa huokaillut. Kaikki sarjaan kuuluvat kirjani löytyvät täältä.Kirjan "Mots tendres au point de croix" (oikea yläkulma) laitan tänne blogiini varmaan vielä tänään myyntiin, sillä yllätys yllätys, siinä on paljon samoja malleja kuin kirjassa "Petits mots de filles" (vasen yläkulma).

Tilasin myös taas yhden joulukirjan (näitähän ei koskaan ole liikaa). Kaikki saksalaiset rp-kirjat, jotka olen hankkinut, ovat olleet todella upeita ja täynnä kivoja ideoita ja malleja. Tilasin myös kuviollisia aida-kankaita (yksi juttu joihin nyt olen hurahtanut) sekä ihastuttavan lintuhäkki-mallin.


Casa Cenina lähetti myös neljää erilaista kangasta ilmeisesti kiitoslahjana tilauksesta :)

Huutonetista ostin kasan Tilda-tilkkuja lähinnä nukkekotiaskarteluun.

Ja askartelua vartenhan ne nämäkin välineet on hankittu. Tuo putkilo on ainetta, joka estää kankaan reunan rispaantumisen. Kokeilin jo, ja hyvin toimii!
Piikki (vasemman puoleinen työväline) toimii myös hienosti. Mitä pidemmälle piikkiä vapauttaa, sitä isomman reiän tekee. Tämä on oikein näppärä, kun pitää saada reikä johonkin keskelle, minne rei'ittäjä ei ylety.
* * * * *
Obviously I believe cross stitch books are going to vanish from earth because I just have to buy books as much I have time to shop or have money to buy :) But seriously, as I collect these one colour charts books I just had to buy these when I saw the books in Casa Cenina. These books also have "normal" charts, not just one colour charts. Also I bought some other books as well patterned aida fabrics and a lovely birdcage chart. What a great purchace!

1 comment:

 1. Oih ja voih, miten ihania ostoksia!
  En ole ainoatakaan noista ranskalaisista kirjoista edes selannut,näyttävät aivan ihanilta.
  Tykkään kanoista ja kukoista r.p.malleissa,siis ihan muuten vaan ettei pelkästään Pääsiäiskoristeena :)

  Nuo puna-valkoiset aidat on syötävän suloisia ...
  ja Tilda kankaat myös..

  ReplyDelete