Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

12/27/10

Joulukalenterin luukku 24 - Christmas calender day 24Kiitos Minnalle ja Marille viimeisen päivän luukuista. Minnalta tuli ihana pisteltävä kangas joka houkuttelee ensimmäiseen pöytäliinaani... sekä kullanvärisiä tykötarpeita. Kiitos!
Marilta sain joulumarja-napeille jatkoa eli LHN:N "all dolled up" malli All is calm. Kiitos!

Minun luukun 24 lahjani Minnalle oli hänen pelikorttikeräilyynsä liittyvä eli jouluiset pelikortit ja tein hänelle joulukorteille oman säilytyspussukan. Vieläpä löysin lisukkeeksi hauskat pelikorttiaiheiset(snapsi)lasitkin :)


Mari sai viimeisestä luukusta hänelle mieleisiä Cath Kidston-tuotteita, joille tein myös pussukan "My vanity" eli kaikenlaista turhuutta, mutta ah niin ihanaa :)
Pussukka takaa

Molemmissa pussukoissa on rintanapit, jotka voi toki halutessaan kiinnittää muuallekin.

Kiitos Minna ja Mari joulukalenterivaihdosta. Tämä oli todella kiva joulukuu, kun joulukalenteriluukkujen avaaminen aamuisin lievitti joulun odotuksen tuskaa :) Ja ensi vuonnahan otetaan uusiksi, eikös niin!

1 comment:

  1. Teidän kalenterivaihdot ovat olleet aivan ihania! Vitsit minäkin toivoisin pääseväni mukaan ensi vuonna ;) On ollut ihanaa seurata miten olette panostaneet tähän vaihtoon!

    ReplyDelete