Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

12/27/10

Itse tehdyt joululahjat tänä jouluna - Self made Christmas presents

Kuuset
Tein lahjoiksi pieniä kuusia sekä vähän isompia, joihin etsin kirppareilta vanhoja laseja, joihin sitten kuuset törkkäsin. Lumi on vanua.Nämä kuuset on ihan vaan itselle :) Ja retrolasit kirpparilta tietenkin!


Tyynyt
Tyynyjäkin tuli tehtyä aikas monta:

Äidilleni


Ystävälleni Satulle

Miehelleni

Jouluvaihto Irmelille

Tyttärelleni Emmalle slipoveri
Ensimmäinen ikinä neulomani vaatekappale! (jos ei lasketa mukaan yhtä tumppua 9-luokalla sekä muutamaa kaulaliinaa). Lanka oli sellaista epätasaista, osittain paksumpaa ja osittain ohuempaa. Käsialani on ihan aloittelijan käsialaa ja kun sen yhdistää vielä epätasaiseen lankaan, niin lopputulos ei ehkä ole paras mahdollinen, mutta ainakin tämä on rakkaudella ja innolla neulottu :)

Emmalle haukku
Tämä haukku on tehty villakankaasta jota jäi sohvatyynyistä yli.


Siskon koiralle taulu (juu juu, koiran nimellä oli paketoitu :)

Enkeli-sydänkoriste
Isomummolle

Rasia
Leena sai joululahjavaihdossa rasian

Joulukalenterivaihto
Minnan 24. päivän lahja oli pelikorttipussukka.


Marin 24. päivän lahja oli "turhuuksien" pussukka.

5 comments:

 1. Aivan upeita tekeleitä Kirsi!

  Suurinta osaa pääsinkin teillä ihastelemaan ja voi sitä ihastelun autuutta...vieläkin kaiholla muistelen! Olet kyllä niin innolla paneutunut tähän jouluun, että ihan sydäntä lämmittää.

  Muistan vieläkin kun tapasin sinut ekan kerran messuilla pari vuotta sitten ja sanoit, että teet vain ihan pieniä räpellyksiä...ei kyllä uskoisi ;)

  ReplyDelete
 2. Niina, heh... kun taidot karttuu ja ideoita tulvii koko ajan päähän, niin sitä tulee sitten yritettyä muutakin kuin niitä räpellyksiä :) On ihana huomata, että osaa yhtä sun toista, kun vielä 5 vuotta sitten luulin, etten osaa mitään käsitöitä. Kuinkahan moni minunkin ikäiseni on koulun käsityötunneilla kokenut olevansa ihan onneton? Onneksi nykyään nuo opetusmetodit taitavat olla enemmänkin sellaisia yrittämään kannustavia!

  ReplyDelete
 3. Upeita! Kuinka viimeistelit nuo kuuset (lähinnä tuo jalka)?

  Totta kai koirallekin pitää paketteja olla, meillä ainakin oli. Ne oli tosin sellaisia, että koira sai itse ne repiä auki, tätä ei olisi sille uskaltanut antaa avattavaksi!

  ReplyDelete
 4. Kivoja lahjoja olet tehnyt; minä laiskana (ja käytännöllisenä?) ihmisenä tyydyin etupäässä neulomaan sukkia :D.
  Tuo neuleliivi näyttää oikein kivalta. Epätasainen lankavalinta on aloittelijan käsialalle juuri oikea; siinä eivät pienet käsialan epätasaisuudet näy.

  ReplyDelete
 5. Anonymous29.12.10

  Hurjan paljon ihania lahjoja olet ehtinyt tehdä. Itse en loppujen lopuksi tehnyt itse ainoatakaan lahjaa, ehkä sitten joskus. Pistelyrikasta vuotta 2011 sinulle!

  ReplyDelete