Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

12/27/12

Miljoonalaatikkovaihto ja utelias Pikku-Pupu

Hei! Haluaisitteko katsella kuvia laatikon täydeltä olleesta vaihdosta ja suloisesta pikku-pupusta? Luulenpa, että nämä voisivat kiinnostaa...

Meillä oli Outin kanssa hauska Jouluvaihto nimellä Miljoonalaatikko. Vaihtomme säännöt olivat varsin yksinkertaiset. Molemmilla oli samankokoinen postin laatikko, joka täytetään ristipistoharrastukseen liittyvillä tarvikkeilla. Mukana saa olla myös askartelutarviketta. Lisäksi pistellään yksi Joulukoriste.

Katsotaanpa sitten kuvien kautta mitä kaikkea me olimme toisillemme laatikoihin laittaneet :) Ensin Outilta minulle... mutta hei! mikäs pupu se siinä laatikolla tutkii tavaroita! No, sehän onkin Ressun minulle Joululahjaksi lähettämä pupu, josta löydät lisää kuvia jäljempänä!

Eli nauhoja, nyörejä, nappeja, askartelutarvikkeita, tuunattavia rasioita, kehyksiä yms. paljon paljon kaikkea :)Ristipistomalleja, käsityöohjeita tilkku-aiheella eli Outi taitaa vihjailla minulle, että kokeilisitko tilkkutöitäkin :)

Kirjonta- ja ompelukankaita... Outi piti huolen, ettei minulla kankaat lopu kesken! Oikean alalaidan kuvassa oikealla ylhäällä on keittiöpyyhe eli se tulee muuhun käyttöön kuin leikattavaksi :)

Ja sokerina pohjalla pistelyt. Kyllä, monikossa! Voitte arvata, että vähän huohotin kun laatikkoa pengoin ja noita pistelyjä vain löytyi ja löytyi lisää. Ensin sain sätkyn, että muistinko säännöt väärin, että pitikös niitä olla enemmän kuin se yksi. Sitten huohotin vain silkasta onnesta, sillä sain näin monta ihastuttavaa Joulukuusenkoristetta lisää ja tuon upean saksikoristeen! Minä onnen tyttö :) Ja sain myös ihka ensimmäisen Joulusukkani.

Tämä nukkekodin poro-seinäraanu on ihan huippu!!
Kiitos Outi niin paljon runsaista pistelyistä!Minulta Outille
Minä pistelin Outille Joulu-Helunan :) Tiedän, että Outi tykkää lehmistä ja tämän mallin olen pistellyt itsellenikin toissa Jouluksi, joten tiesin kuinka ihastuttava lehmä-daami tämä on! Viimeistelin työn ripustettavaksi koristeeksi. Pistely on kiinnitetty pyöreään pahviin ja reunoille lisäsin puna-valkoruudullista elastista nauhaa.

Kuvia miljoonalaatikon sisällöstä. Ristipistomalleja, laundry day -peltikyltti, kardinaalipurkki, askartelukortteja, neppareita, ripustin...

Kirjonta- ja viimeistelykankaita...

Kirjoja... Panda-kirjasta täytyy sen verran mainita, että kun olin sen Outille ostanut (hän kun tykkää pandoista), niin kotona sitä selatessa totesin kirjan olevan täynnä toinen toistaan upeampia kuvia ja oli pakko sitten käydä ostamassa samainen kirja itsellekin :)

Vielä yksi rp-malli, joka unohtui yhteiskuvasta...

Pientä kivaa...

Tuikkukippo ja itse koristeltu tulitikkuaski...

Tämä oli oikein kiva vaihto ja me olemmekin jo sopineet uusinnasta ensi vuonna ja otamme mukaan toiveteeman. Eli vaihdon saaja saa toivoa laatikon sisältöön juttuja jonkin teeman puitteissa. Outi onkin omansa jo minulle ilmoittanut, mutta minä vielä mietin...
Kiitos Outi, kun olit vaihtoparina tässä kivassa vaihdossa!


Pikku-Pupu
Ressu yllätti minut juuri ennen Joulua, kun posti toi häneltä paketin. Ressu oli neulonut minulle tämän suloistakin suloisemman turkoosin pupun.

Pupu on varsin utelias otus... ensin hän tutki miljoonalaatikon sisältöä ja sitten hän hyppäsi työpöydälleni ja alkoi tutkailla, että mitä kirjoja minulta löytyy. Pupu olisi ollut kiinnostunut kirjasta "Näin sisustan pupun koloni", mutta sitä minulta ei valitettavasti löytynyt.

Minä kyllä kehuin häntä kovasti, että niin on nätti pupu ja kauniin värinen ja niin on nätti hännän nöpökkä :) Luulenpa, että Pupu viihtyy hyvin Sarin neuloman turkoosin nallen kanssa :)


Kiitos Ressu tästä sydäntä hellyttävästä lahjasta!

7 comments:

 1. voi huoh!!!!!

  Tuo laatikkovaihto ihan mieletön!!!!
  Itse olisin varmaan saanut sydärin, kummastakin laatikosta :D

  Muistatko kun kävin tuomassa annin häälahjan. Ja katsoit blogiani kun sinun piti näyttää Emmalle sieltä jotakin? Huomasit tuollaisen pupun jonka olin virkannut Sandralle. Sanoit silloin, että haluat samanvärisen joululahjaksi :D Joten...sitä saa mitä tilaa :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voihan! En muista ollenkaan. Ihana kun laitoit muistiin :)

   Delete
 2. Järkyttävän paljon IHANUUKSIA. Ihana tuo pupu.
  Ihanaa loppuvuotta Sinulle

  ReplyDelete
 3. Hei Kirsi !

  Turkoosi pupu on tosi söötti !Ihanaa kun Ressu muisti toiveesi ja yllätti sitten Sinut iloisesti :)

  Miljoonalaatikoistanne tuli ihan päätähuimaavia !

  Saamasi Joulusukka ja mini-seinävaate on molemmat tosi taitavasti tehtyjä
  -ja mitä aarteita Outi olikaan löytänyt Sinulle :)

  Pyöreä Joululehmä-koriste on niin kodikkaan ja raikkaan näköinen ja tosi kivan lehmä-mallinkin laitoit Outin laatikkoon.

  ReplyDelete
 4. Olen sanaton... Pakettinne olivat kerrassaan täydelliset!!
  Ja Ressun virkattu pupu oli varmasti täysi kymppi, niin muistamisen kuin värien kanssa <3

  ReplyDelete
 5. Huokaus taas, miten paljon ihanuuksia! Kerralla noin monta upeaa joulukoristetta plus kaikki ihanat tilpehööritkin vielä. Niin kiva idea tämäkin vaihto.
  Hyvää uutta vuotta!

  ReplyDelete
 6. Siis huh huh, miten paljon lahjoja! Tuo pororaanu on tosiaan aivan ihana! Niinkuin kaikki muutkin.

  ReplyDelete