Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

12/26/12

Viimeiset kalenteriluukut ja Jouluvaihto Annin kanssa

Hei!
Mukavaa Joulun aikaa kaikille! Niin sitä taas aatto vietettiin hyvän ruuan ja läheisten ihmisten parissa ja ihania lahjoja availlen. Outin kanssa meillä oli miljoonalaatikkovaihto, mutta siitä teen postauksen myöhemmin. Annin kanssa oli pieni Jouluvaihto ja siitä on kuvat tässä postauksessa myös.

Marilta ja Maijalta sain edelleen kaikkea kivaa ja kaunista viimeisinä päivinä :)

Maijalta sain Blackbird Designs mallikirjasen Tokens of Friendship jossa on monia kauniita malleja. Sain myös ihanaakin ihanamman Woodlandfolks-tyynyn. En tiennyt miten päin olisin ollut, kun paketin avasin - ehkä olin välillä katossa pää alaspäin, ainakin siltä tuntui. Niin upea tyyny ja voi miten paljon aikaa Maija on käyttänyt pistelyihin minun kalenterissani! Hän sanoi, että koska minulla on ollut Emmulin perustamisen, avaamisen ja messujen kanssa niin kiire koko syksyn, etten ole ehtinyt itselle tai meidän kotiin pistellä, niin hänpä halusi tätä paikata. Miten suloinen ajatus, eikö totta!

24. päivän paketista paljastui kaunis Eva Rosenstandin malli, jossa huipentuu kalenterin teema eli metsäneläimet Joulukuusen ympärillä. Upea lopetus, kuin piste ii:n päälle. Kyllä minä tahdon tämän pistellä, tahdon tahdon! Kiitos Maija Joulukalenteristasi, se oli yltäkylläisen ihana! Ja ensi vuonna taas :)


Marilta sain mieleisen Marimekko-rasian, joka oli täytetty lempisuklaallani eli Fazerin Sinisellä, Marimekko-servetit ja kivoja pieniä kangaspaloja viimeistelyyn/nukkekotiompeluksiin.

24. päivän lahja oli kaunis sydämenmuotoinen rasia, johon oli pistelty JBW:n orava. Sain myös tuon mallin :) Oravahan oli Marilla teemana minun kalenteriini (orava olikin toivelistallani yksi lemppareista). Rasia on mielestäni todella tyylikäs, yksivärinen valkoinen ja siinä tuo eleetön pistely. Mukana oli kivoja ystävänpäiväaiheisia tarroja ja suloinen Beatrix Potter -rasia. Kiitos Mari tuhannesti kivasta Joulukalenterista ja kaikista pistelyistä, joita olit niin monta ehtinyt minulle kalenteriin tehdä! Ja ensi vuonna taas :)


Mitäpä minä olin pakannut Marille ja Maijalle viime päivien paketteihin... Mari sai kauniissa peltirasiassa vanhoja Joulukortteja joita metsästin muutaman Huutonetista. Sain idean siitä, kun sisareni kerää vanhoja Joulukortteja. Ajattelin, että ne on niin ihania katsella - kauniita piirroksia ja monia yksityiskohtia - ja Mari voisi olla henkilö, joka tykkäisi kortteja myös tuijotella :) ja ehkäpä innostua niitä myös pikku hiljaa keräilemään.

23. päivä Mari sai 50-luvun tyylisen kankaan ja ompeluneulavihon.

Aaton lahjani Marille oli projektipussukka, jossa voi kuljettaa pientä työtä tarvikkeineen. Pistelymalli on kirjasta Glanzstücke.

Pussukan takana on runo:
The needle´s work will be my art, this gift to you is from my heart.
Tästä pussukasta on nappi ollut jo kaikkien nähtävillä etukäteen :) mutta eipä Mari voinut sitä tietää, että kyseinen nappi oli hänen lahjastaan! Käytin nimittäin tuota ruusukankaalla päällystettyä nappia Emmulissa päällystettävän napin tuotekuvana :)

Projektipussukan sisältä löytyi kaikenlaista tarviketta (pahoittelen tummaa kuvaa...)Maijan viime päivien lahjat olivat Beatrix Potter-kangas ja helmireunainen kehys, Handmade-etikettejä töihin kiinnitettäväksi ja Joulukaupunki-servetit.Aaton lahjana Maijakin sai projektipussukan, jossa keijun malli on kirjasta Sweeter than rose. Ja sisällä oli myös tarvikkeita ja takana samainen runo kuin Marillakin :)Kyllä minulla oli kesällä hauskaa, kun Maija meillä selasi tuota kirjaa ja ihaili ääneen mallikuvia (kirja on tosiaan täynnä uskomattoman kauniita malleja). Minä olin siis silloin jo aloittanut tuon ruusukeijun pistelyn :)
Näin päättyi Joulukalenteripostaus kuvineen. Molemmat kalenterit olivat niin mieleisiä saada ja molempia oli kiva toteuttaa! Jatketaanpa sitten toisen vaihtoon...


Jouluvaihto Annin kanssa

Meillä oli Jouluvaihto Annin kanssa. Säännöt olivat yksi pistely, jonka paketin saa heti avata, jotta ehtii pitää Joulun ajan esillä, yksi kitti ja jotain muuta pientä.

Sain Annilta toiveeni mukaan Joulukuusen koristeen ja tein hänelle Jouluisen rasian. Kuvat ovat postauksessa 9.12.

Aattona avasin sitten lahjan, josta paljastui kiva perforated paperille pisteltävä Dimensions Winter Song ornament kitti, nättiä kangasta ja nauha jossa on lemppareitani eli sieniä :) Kiitos Anni kivasta Joululahjasta!

Minä halusin tarkoituksella yllättää Annin läjällä "kaikenlaista". Anni on niin paljon minua auttanut syksyn aikana, siksipä vaihtoni Annille oli säännöistämme poiketen runsaampi. Lahjassa oli kankaita, lankoja, nauhoja, kehyksiä... ja Le bonheur des dames kitti, jossa ihana vanhan ajan tunnelma. Paketissa oli myös tyylikäs pariisitar pienen muistivihon kannessa ja tämä lahja liittyy tietysti meidän tulevaan Pariisin matkaamme :) Anni voi muistikirjaan kirjoitella ylös mitä kaikkea ihanaa hänen pitäisi messuilta tai Pariisista hankkia. Lisäksi paketissa oli ristipistokirja, mutta olen unohtanut ottaa siitä kuvan.


Yksi vaihto on siis vielä kertomatta ja se on Outin kanssa ollut miljoonalaatikkovaihto. Palaan siihen huomenna - on nimittäin miljoona asiaa kuvattavana :)

ps. Jos haluat nähdä mitä sain Nukkis-Jouluvaihdossa, niin kuvat löytyvät täältä Pikkuista-blogistamme.

3 comments:

 1. Kylläpä oli kaunis tuokin "kirjekuori-laukkku" jonka olit Marille pistellyt,nää on kyllä sun taidonnäytteitä molemmat.
  Vähänks ollaan nyt Marin kanssa taas "samikset" kun meillä on sun tekemät rintakorut ja laukutkin :)

  Tuskin maltan odottaa tietoa ,
  mikä olisi sun ensi vuoden toive-teema?!

  Sun idea josta kerroit Joulu-aaton kirjeessä on loistava ja minulla on jo ehdotus mun kalenterin teemaksi,tykkäisin siitä aiheestani tosi,tosi paljon !
  Kerronko s-postilla vai vasta seuraavassa kirjeessä ?
  Olisin jo innokas vaikka heti( nyt kun on inspis ja vielä töistäkin vapaata hetken)aloittaa suunnittelemaan 2013 kalenteriasi.

  Kun sulle on hyvä hetki, laitapa mulle viestiä kuinka haluat että edetään ?!

  Levollista Tapanin-päivää :)

  Emmalle kiitos suloisesta lahjasta jonka sain.
  Mihinkähän laventelin-liilaan työhön maltan pitsin käyttää ?! :)

  ReplyDelete
 2. voi huokaus että on ihania kalenterivaihtoja. Ei voi kuin ihailla.

  ReplyDelete
 3. Anonymous27.12.12

  OI, kun ihania! Näitä kalenterivaihtoja täytyy tulla joulun jälkeen joskus oikein kaikessa rauhassa selailemaan; on joulutohinoissa jäänyt ihan liian vähille :).

  ReplyDelete