Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

12/15/10

Jouluvaihtoni Outille - Christmas exchange for Outi

Lennun jouluvaihdossa sain parikseni Outin. Kirjoitin hänelle kirjeen vaihdon mukaan, että jokos hän alkaa minuun kyllästyä, sillä meillä oli juuri privavaihto jouluisen mailartin tiimoilta ja lisäksi olemme sopineet privavaihdon synttärilahjavaihtoon.

Pyysin Lennua kysymään Outilta, että mitkä ovat hänen lempivärinsä joulussa. Vastaus kuului, että sininen, musta ja hopea. Ensin meni luu kurkkuun - että mitäs jouluista nyt noista väreistä saisin aikaiseksi. Sitten keksin! Outi tykkää tekstillisistä malleista ja Lennu oli pyynnöstäni tiedustellut myös Outin lempijoululaulua ja se on Pieni rumpalipoika "Come they told me, pa rum pum pum pum, A new born King to see, pa rum pum pum pum, Our finest gifts we bring, pa rum pum pum pum, To lay before the King, pa rum pum pum pum" jne. Päätin pistellä hänelle alun tuosta laulusta ja viimeistelin sen kuuseksi. Vaihdon teemaksi muodostui joulukoristeet.

Ja koska Outi tykkää myös Vintage-tyylistä, tein toisen joulukoristeen, jossa on vanhan ajan tyttö luistelemassa.

Ja joulukoristeteeman täydensi mukaan laitettava lahja, joka oli kolme erilaista Pentikin joulu(kuusen)koristetta. Eivät ehkä näy näissä kuvissa kovin hyvin, mutta Outin postauksessa näkyy. Minä en raaskinut Pentikin hienoa pakettia avata kuvausta varten.


Pisteenä i:n päälle löysin kirpparilta upean peltirasian, johon joulukoristeet pakkasin. Tämä rasia oli mielestäni tosi nätti.Tämän vaihdon tekeminen oli suorastaan nautinto. Kun saa oikein hyvän idean, on todella kiva toteuttaa sitä. Ja itsekin sain niin upean vaihdon, että vieläkin huokailen :) Kiitos siis Lennulle oikein kovasti Jouluvaihdon järjestämisestä!

Kun vastasin tänään Outin sähköpostiin, jossa hän ihanan vuolaasti kiitteli tästä jouluvaihdosta, minun oli ihan pakko häntä vähän kiusata, että nyt kun jouluvaihto on pulkassa, aloitan synttärilahjan tekemisen. Ja nimenomaan kiusasin sillä, että minulla on siihenkin uusi idea ja voisinpa lyödä vaikka vetoa, että hän huokailee sitäkin avatessaan sitten tammikuussa. Pysykäähän kuulolla ristipistoystäväni :)

3 comments:

 1. Kauniita ovat ja niin täydellinen tuo rasiakin. Sinistä ja hopeaa löytyy myös siitä.

  ReplyDelete
 2. Jälleen Sinulla on sekä idea että toteutus aivan huippu-hienoja..
  tykkään molemmista pistelyistä tosi paljon :)
  Saako olla utelias mistä tuo vanhanajan tyttö-malli on?
  Tuo kun on ihan mun romanttisen makuni mukaan..
  Kivoja myös nuo Pentikin koristeet..tuli ihan inspiraatio käväistä Pentikin myymälässä jos jaksaisin alkuviikosta Seinäjoelle ajella..

  ReplyDelete
 3. Kiitos kiitos. Oli tosi kiva tehdäkin tuota vaihtoa.
  Se luisteleva tyttö on kirjasta "Motifs retro". Kuva löytyy sivulta Ristipistokirjani ja se on 15. kuva ylhäältä laskien.

  ReplyDelete