Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

7/27/09

Exchange - Akkainviikon pelastus vaihto

In a Finnish exchange I sent my gift for Helikeiju. She likes red, angels and books so I stitched her a tag where is a reading angel. Helikeiju may hang this to her book shelf or use as a bookmark. This was "something self made".
** Minä lähetin Akkainviikon pelastuspaketin Helikeijulle. Hän kirjoittaa blogissaan pitävänsä mm. punaisesta, enkeleistä ja kirjoista. Niinpä minä pistelin hänelle tagin, jossa on kirjaa lukeva enkeli. Hän voi ripustaa sen vaikkapa kirjahyllyyn tai käyttää kirjanmekkinä. Tämä on vaihdon "jotain itse tehtyä" -osuus."Something nice" was three differeng fabrics she can use for pillows or what ever she thinks of :)
** "Jotain muuta mukavaa" oli kolme kangasta, joista Helikeiju voi tehdä mitä keksiikään. Hänen blgistaan käy ilmi, että hän osaa ommella vaikka mitä! Esim. tässä kirjoituksessa "Kyllä hätä keinot keksii" näkyy hänen tekemänsä lokerikko. Ei kyllä syntyisi meikäläisen käsistä tuollaista.

The whole exchange
Something to eat is now something to drink and it is that delicious summer tee.
** Koko paketti
Jotain syötävää on tässä jotain juotavaa ja se on tuo hyvältä kuulostava kesätee, joka näkyy tässä kuvassa, jossa on koko paketti.Here is a picture of the tag´s back (Tilda-fabric).
** Tässä vielä kuva tagin takapuolesta (Tilda-kankaasta).

3 comments:

  1. Kiva enkuli. Taitaapi olla ensimmäisiä kotimaisia tageja, tämä tässä.

    ReplyDelete
  2. Mukavannäköinen vaihto, ja tagi onkin kiva idea :)!

    ReplyDelete
  3. Very nice exchange and I love your tag!! You did a beautiful job finishing it!

    ReplyDelete