Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

9/6/12

Kuvakatsaus vuodenaikavaihtoon tekemistäni paketeista * Pictures of all the Seasons exchange packets I sent

Tässä on kuvakooste Pretty exchanges -vaihtoblogin vuodenaikavaihdossa Jaanalle (ei blogia) lähettämistäni paketeista.

Aloitetaan tuoreimmasta lähetyksestä eli syksyosuudesta. Pistelin Jaanalle pienen tyynyn hänen mieltymystensä mukaan eli kurpitsa ja eri värisiä syksyn lehtiä. Jaana oli vaihdon tiedoissa kertonut tykkäävänsä myös pihlajanmarjoista, joten kirppikseltä ostin kulkeneen kortin, jonka tuunasin uutta käyttöä varten. Tein myös toisen kortin, jonka Jaana voi sitten käyttää itse. Ristipisto-osuus oli Waxing moon designin malli "It´s a wonderfull life" jolla oli hyvä päättää vuoden kestänyt vaihto - olemmehan saaneet kokea neljä vuodenaikaa! It´s a wonderfull life :) Muu osuus eli vuodenaikaan liittyvä osuus oli Pentikin kaksi syksyn oranssin väreissä hehkuvaa kynttilämansettia ja Pentikin sydämen mallinen puulautanen, jossa voi pitää vaikkapa nappeja ja muuta kivaa tai kynttilää.

Ensimmäinen lähetys oli talvi ja siihen tein vanerista säilytyslaatikon johon pistelin eskimon koiravaljakon kanssa. Ristipistoaiheinen osuus oli kirjontakankaita ja lankaa. Näköjään olen tuolloinkin koristellut kortin virkkaamalla :) Muu osuus eli vuodenaikaan liittyvä osuus oli lasinen poro.


Keväällä Jaana sai ripustettavan sydänkoristeen (tämä oli hänen toiveissaan). Ristipistoaiheinen osuus oli kaunis lintukitti, jossa oli mukana myös lasikehykset. Muu osuus oli keväiset servetit.Kesällä Jaanalle lähti Lizzie Katen mallista tehty taulu ja vaikka servettejä meni keväälläkin, niin meni niitä kesälläkin, kun kokosin kesään liittyväksi osuudeksi grilli-illan tarpeita. Ristipisto-osuus oli kirjottava keittiöpyyhe.

Tämä oli todellakin kiva vaihto ja kiitos Marille loistavasta vaihtoideasta! Pretty exchanges -vaihtoblogiin on tulossa kiva jouluvaihto, siitä kerromme lisää myöhemmin. Ja muistattehan, että Pretty exchanges -blogiin saa aina käydä jättämässä vaihtotoiveita ja ideoita! Tai sitten voi laittaa suoraan sähköpostiakin pilvipeili@yahoo.com.


IN ENGLISH
In these pictures you can see all four parts I sent to Jaana (she has no blog) in Seasons exchange. It was a great exchange! Thanks to Mari for the idea :)

10 comments:

 1. Huippuhienoja vaihtoja kaikki. Ihania ideoita viimeistelyyn, kuten sinulta odottaa saattaa =D

  ReplyDelete
 2. en ole aikoihin ehtinyt koneelle blogeja tutkimaan ja voi miten paljon kaikkea kaunista olet tehnyt ja saanut. värikästä syksyä sinulle :)

  ReplyDelete
 3. Nää on kaikki niin upeita että sanat loppuu..ihan vimeisen päälle harkittua,tyylikästä ,luovaa
  ja niin kaunista KAIKKI ! :)

  I just love it all !!!

  Kevätpaketin lintusydän jossa kihara metallilanka on niin herkkä ja romanttinen..myös mukana ollut lintu-kitti on ihana :)

  ReplyDelete
 4. Kauniita pistelyitä ja paketteja. Tuo lintusydän on tosi nätti ja talvinen laatikko!

  ReplyDelete
 5. Nää sun viimeistelyt on kyllä mahtavan upeita!

  ReplyDelete
 6. Anonymous8.9.12

  Ihanat pistelyt! Tosi mukava vaihto on näyttänyt tämä olevan, kauniita paketteja ovat kaikki lähettäneet.

  Lennu

  ReplyDelete
 7. Upeita pistelyitä. Blogissani olisi sinulle tunnustus.

  ReplyDelete
 8. Ihania vaihtopaketteja kaikki. Talvinen on erityisen söpö!

  ReplyDelete
 9. Tosi kivat vaihtopaketit! Jotenkin tuo koiravaljakkolaatikko oli niin sinun tyylinen, että silloin vähän epäilin... ;)

  ReplyDelete