Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

9/9/12

Ihka ensimmäinen Halloween-pistelyni! * My very first Halloween stitching

Heippa!
Halloween-kärpäsen puremana piti tehdä kotiin jotain aiheen mukaista ristipistoa... päädyin tauluun. Malli on Prairie Schoolerin ja tämä on ihan ensimmäinen Halloween-aiheinen pistely mitä olen tehnyt. En usko, että olen edes vaihtoon aiheen mukaista pistellyt, koska en ole ikinä Halloween-aiheisiin vaihtoihin osallistunut. Mutta luulenpa, että joskus vielä osallistun :)

Ihan täysin en ohjeen mukaisilla langoilla tätä kirjonut. En esimerkiksi vain pystynyt tekemään valkoista kuuta ja tähtiä, minun oli pakko tehdä ne tuollaisella kullan keltaisella, oli vain enemmän minun silmääni miellyttävä väri. Ovikin on tehty keltaisella, mallissa se on samaa vihreää kuin muut vihreät osuudet (ja itse asiassa vihreän värisävynkin vaihdoin). Lopputulos on minusta kiva, tykkään kyllä!

Seuraavaksi pistelen jonkin pienen Halloween-jutun Mialla tulevaan ristipistotapaamiseen, siellä kun on pieni vaihto halukkaille. Muitakin mielitekoja pistelyiden suhteen olisi, mutta kuten tiedätte, aikaa ei edelleenkään ole liiemmälti lisätty viikkoa kohden. Tänään olen kyllä ahkeroinut nukkekotirintamalla ja sainkin kaikenlaista hienoa aikaiseksi, kuten vaatekaapin, jossa on liukuovet - ja ne ovet liukuu auki ja kiinni ihan oikeasti :) :)

Kiva kun kävit!


* Hi there! I got a bite from a Halloween fly and wanted to stitch something Halloween-themed for our home... I ended up making a picture. The chart is Prairie Schooler´s and this is my very first Halloween stitching ever! But I am sure there will be more :)

* I did change some of the treads, for example I did not want to stitch the moon and stars on white, so I stitched them with golden yellow, and the door also. The green parts are not same color as in the chart. But this became very nice, I like it!

Today I have also been busy with my miniature crafting and made a wardrobe with sliding doors and the doors really slide :)

Thanks for visiting my blog!

4 comments:

 1. Kivan tunnelmallinen taulu, kehykset ja kankaan väri sopii tuohon malliin niin hyvin.
  Mullakin on tuo malli ja olen sitä useana syksynä ihastellut mutta enpä ole vielä ehtinyt pistellä...
  Tuo on siitä kiva halloween-malli että teema ei mene överiksi noitineen ja kalloineen, vaan on sellainen rauhallisen syksyinen. :)

  ReplyDelete
 2. Anonymous10.9.12

  Kaunis! Kyllä Halloween-malleissakin on ihania!

  Lennu

  ReplyDelete
 3. Heh, minähän olen lääpälläni Halloween-malleihin, joten upealta näyttää minunkin silmääni! Ja ihan hyvät värivalinnat tosiaan. Halloween-malleissa kontrastit ovat usein aika kovia, kai juhlan riehakkaasta luonteesta johtuen. Näistä tulee toinen, rauhallisempi tunnelma.

  ReplyDelete
 4. Kiva malli ja kivat värit siinä. Tykkään kovasti PS malleista just nyt, into tuli tuosta maatilavaihdosta.
  Mä olen tykännyt tehdä syksyisiä jo monta vuotta, mutta ihan varsinaista halloween työtä minulla ei taida olla, voisin jonkun pienen nyt tehdä, kun vielä ehtii.

  ReplyDelete