Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

8/25/12

Terveisiä ristipistotapaamisesta :) * Great day at the cross stitch meeting :)

Voi kuinka kiva päivä meillä olikaan Outin luona ristipistotapaamisessa. Näin ihanissa maisemissa saimme päivän viettää. Tai sisällähän me olimme, mitä nyt minä heti perille tultuamme laskin laukkuni eteisen lattialle ja sanoin emännälle, että ei kai haittaa jos lähden vähän kävelylle! Nimittäin kaurapellot, hevoset ja hiekkatie olivat minulle ihan liikaa - oli ihan pakko päästä nauttimaan maalaismaisemista!


Kiitos siis emännälle päivästä ja makoisista tarjoiluista :) Outille vein tällaisen tuliaisen, rasian, jonka sisällä oli pala suloista syksyistä eläinaiheista kangasta ja syysnappeja.
From me to Outi


Katrille, jonka kyytiin yleensä pääsen rp-tapaamisiin, vein kiitokseksi pikkuisen roikkokoristeen.
From me to Katri, who often gives me a ride to cross stitch meetings.
Takana on herkullinen kangas :)

Oli tosi mukava taas yhdessä pistellä ja jutella, sekä käydä läpi Outin ristipistokirjastoa. Oli kiva nähdä Lennuakin, siitä on kauan kun olemme viimeksi tavanneet. Päivä vaan meni taas nopeammin kuin päivät yleensä, sillä jostain syystä aina ristipistotapaamispäivinä kello kulkee nopeammin. Tällä kertaa iski ihan outo innostus, nimittäin Halloween... vaikka olen jo tässä jonkin aikaa huomannut kiinnittäväni huomiota Halloween aiheisiin malleihin, niin Outilla iski oikein kipinä pistellä jotain Halloween aiheista. Minua valistettiin, että h-hetki on lokakuun lopulla, joten vielä ehtisi. En ole nimittäin koskaan ikinä ollut kiinnostunut aiheesta, enkä edes kaivannut aiheen mukaisiin vaihtoihin, mutta nyt täytyy selata lehtiä ja etsiä vaikka ilmaismalleja netistä. Intoa riittää :)

Tapaamisessa oli syysaiheinen vaihto, johon tein tällaisen pistelijän/käsityöihmisen kranssin. Siinä on vanhaa, kirppikseltä löytynyttä lankaa, myös kranssi on kirppikseltä, samoin napit. Lisäksi kranssissa on kirjontakankaan paloja yms. Kranssin mukana paketissani oli kangaspaloja ja syksyyn sopivaa ruskeaa nauhaa. Minun paketti meni Danielalle.
My cross stitch meeting exchange, this went to Daniela.

Ja mitäs minä sain! Katselin Marimekkokuosista laatikkoa vähän sillä silmällä ja onnettarena toiminut Mari tietysti tiesi, että Marimekko-paketti olisi vähän niinkuin minulle mieleen... Sieltä paljastui kaunis Gazette 94:n ilmaismallista tehty syksyinen sydän, itse värjättyjä! kankaita, nauhoja ja söpö pikkupussukallinen tuikkuja. Ja toiveeni toteutui - olen nimittäibn toivonut villasukkia ja nyt sain tässä vaihdossa uudet villasukat! Kiitos niin mukavasta vaihtopaketista Pinkit käsityöt -blogin Sarille, jolta tämä setti oli.
Cross stitch meeting exchange I got, this was from Sari.


Mieheni haki minut ja kun saavuimme kotiin, oli meidän Emma leiponut suklaamuffineja, voihan nami nami :)

Ihana päivä! Kiitos kaikille, jotka teitte siitä niin mukavan! Ja Annikin muisti meitä tekstiviestillä, lähetti kaikille rp-tapaamiseen osallistuneille terveisiä häämatkaltaan sieltä kaukaa, voi kuinka kiva viesti :)


IN ENGLISH
Today I had such a great day! I was in a cross stitch meeting at Outi who lives in country side. Really from her kitchen window you can see horses! Those horses, fields and country side roud was too much for me, I just had to go for a walk with my camera :)

In the pictures above you can see my gifts for Outi and Katri and the meeting exchange that I gave and got. In the last picture there are chocklad muffing our daughter had made, such a sweet coming home for me and my husband, who picked me from Outi.

I really enjoyed meeting my cross stitch friends and we were already planning next meeting and Christmas meeting at my place. The only bad thing about this day was the clock, which went on quicker than it does other days! It is always the same, the cross stitch meeting day ends too soon.


Have a nice weekend.8 comments:

 1. Voi miten mukava päivä teillä onkaan ollut ja niin kivan paketin olet vienyt ja saanut!

  ReplyDelete
 2. Oli kyllä mukava päivä! Kiva tuo kranssisi, en jotenkin huomannutkaan sitä siellä tapaamisessa. Meni vähän ohi, kun olimme juuri siinä lähtöä tekemässä. Kivan paketin sait itsekin ja Outille antamasi rasia on suloinen.

  ReplyDelete
 3. It was wonderful meeting you and the other stitching friends again.
  And thank you so much again for the wonderful Autumn exchange. Your wreath will look amazing on my apartment door.

  ReplyDelete
 4. Nuo pistelytapaamiset ovat kyllä ihan parasta =D Ihanasti olet viimeistellyt tuon rasian.

  ReplyDelete
 5. Huokailemassa täälläkin, kivoja kuvia otit ja niin kivat syysvaihdot puolin ja toisin.Ihana päivä vietettiin kauniissa maalaismaisemassa.
  Gorjuss on suloinen, höyhenet kruunaa pistelyn, ihana.

  ReplyDelete
 6. Ihania tuollaiset pistelytapaamiset. Sinä olet saanut vaikka mitä ihanuuksia aikaan.

  ReplyDelete
 7. Kas, siinähän ne ovat naapurin hoitohevoset ja kaurapelto :D. Kaunis on tuo pistelemäsi lämminsävyinen rasia, ja tosi hauska tuo pikkukoriste, jonka Katrille teit; sopii mainiosti kakkupala niin kooltaan kuin väreiltäänkin työn taustaksi.

  ReplyDelete
 8. Tuolla fb:n ristipistokirppiksellä sinulla on Plaisir de broder point de croix-lehtiä myynnissä. Voisin ostaa ne kaikki, jos niitä vielä on jäljellä. En itse ole fb:ssä ja siksi tänne tästä kirjoittelen =)

  ReplyDelete