Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

8/24/12

Gorjuss ihan just valmis... mutta HUPS! * Almost ready, but HUPS!

Gorjuss on pistelty, nappi ja tähdet aseteltu paikoilleen. Seuraavaksi höyhenet. Mutta hupsista, mitenkäs ne nyt noin pitkät on, että peittävät alaosaakin... Mallipaketti sitten viereen ja vertailemaan. Niinpä, mallin kuvassa on ihan eri kokoiset höyhenet.

Eli sakset peliin ja tässä on lopputulos! Ihanaa saada työ valmiiksi ja Emmakin niin odottaa tätä seinälleen. Vien ensi viikolla kehysliikkeeseen. Kiitos Maija joululahjasta, tätä oli kiva tehdä, vaikka olikin vähän hitaasti edistyvää sorttia (ei mallin vika :)

Näissä tunnelmissa, oikein mukavaa viikonloppua kaikille! Minulla on huomenna kiva päivä, kun menen Outille rp-tapaamiseen ja siellä on monta mukavaa ristipistoystävääni :) See ya!


IN ENGLISH
I am ready with stitching Gorjuss, attached the stars and button. Next the feathers... but how are they so long! I took the model beside, and as you can see, the feathers in model picture are much shorter.

So, little cutting with scissors and the result is nice. It feels so great to get a stitching ready! Next week I´ll take this to be framed.

Have a nice weekend! I am going to a cross stitch meeting tomorrow, so I am sure going to have a great day :)


4 comments:

 1. Oikein sievä ja kiva Gorjuss. Höyhenien leikkuu kannatti. Tuli mukavamman näköinen. Antoisaa ristipistotapaamista ja muutenkin hyvää viikonloppua!

  ReplyDelete
 2. Söpöiset tyttö ja pöllö! Varmasti Emma on mielissään. :)

  ReplyDelete
 3. Voi,miten Gorjuksesta tuli suloinen !
  Ruskea kangas sopii ihan älyttöän hyvin tuon sinisen mekon kanssa ja höyhenet on ihana viimeinen silaus :)

  Kiva kyn tykkäsit lahjastasi :) :)

  ReplyDelete