Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

8/16/09

Summer has gone too fast! Though, it not totally gone yet - August is still a summer month, but somehow it feels like summer is gone since I got back to work after my summer holiday. I have done some stitching during summer and one is the Summer MA in next post. I also have been stitchin a wedding present and picture of that will be here to see next week (the wedding is the 22nd of August). I also did a stitched postcard "Summer memories" (Pretty exchanges) and I sent it last week to France. I will post a picture when I get the information it is arrived. At the moment I am stitching an autumn exchange that should be mailed the 1st of September. It is going to be very nice - I hope I manage to finish it as it should be :)

I wish you all great end of summer and autumn to come!

*** Kesä on mennyt tosi nopsaan! Tai eihän se kesä vielä kokonaan ole mennyt, mutta jotenkin vain tuntuu töihin paluun jälkeen, että siinä se kesä meni... onhan elokuu kuitenkin vielä kesää. Olen pistellyt kesän aikana mm. Summer mailartin, josta on kuvat seuraavassa postauksessa. Lisäksi olen pistellyt postikortin "Summer memories" (Pretty exchanges), mutta laitan siitä kuvat vasta kun saan kuittauksen, että on perillä. Nyt viimeistelen häälahjaa ja siitä kuvan laitan ensi viikolla. Häät ovat nyt tulevana lauantaina 22.8. Lennun syysvaihto on viimeistelyssä ja siitä tulee kyllä tosi kiva - kunhan vain saan viimeistelytyöt onnistumaan! On taas sellainen juttu, jota en ole ikinä ennen tehnyt.

Syksyn lähestyminen näkyy jo kaupoissakin. Huomaan, että katselen lehdistä kaikkia ihania neuleita ja lankojakin ihailen, mutta mitään niistä en osaa tehdä. Vähän olen jo shoppaillut syysvaatteita ja tyttärelle ostettiin eilen ensimmäiset korolliset saapikkaat. Tytär on 8 vuotta ja hän on niin onnellinen saapikkaista, että ihan sydän sulaa. Huimat korot on noin 2-3 cm, mutta kylläpä kopisee ihanasti!

Ristipistojuttuja en olekaan shoppaillut muita kuin Jaanan Casa Ceninan kimppatilauksesta tulleet (postaus tuossa jäljempänä) ja yritänkin nyt pidättäytyä. Olen vähän funtsinut, että syksystä alkaen en kauheasti osallistuisi vaihtoihin. Joitakin vaihtoja on ihan pakko tehdä, koska rakastan vaihtoja, mutta ei ehkä niin paljon kuin nykyään minulla on ollut. Haluaisian nimittäin aikaa tehdä itselle ja perheelle kaikenlaista. Olen lehdistä ja kirjoista katsonut mitä projekteja haluaisin tehdä. Mutta ne omat jutut aina jää, kun aika menee vaihtoihin - ihaniin sellaisiin kylläkin.

Oikein hyvää kesän loppua ja tulevaa syksyä kaikille - tavataan blogeissa :)

1 comment:

  1. Tuo mistä puhuit, että tahtoo tehdä itselle ja perheelle on mulla kans suuri syy miksi en noihin vaihtoihin osallistu. Kun muutenkin aika on niin rajallista, niin sen mitä on, tahtoo käyttää omiin juttuihin. Ehkä itsekästä ajattelua. SRPY on ainoa mihin osallistun. Sekin oli kyl harkinnassa, että osallistunko vielä tähän syksyn vaihtoon kun siihenkin pitää pistellä..mutta päätin osallistua sit kuiteskin..

    Noi sun casa Cenina kankaat on aivan ihania!!!

    ReplyDelete