Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

2/11/10

Valentine´s day exchange - Ystävänpäivävaihto

From Irmeli to me - Irmeliltä minulle
With Irmeli I had a privat exchange for Valentine´s day. Look what awesome gift I got from her! Thank you Irmeli, my stitching friend :)
Ps. I don´t understand why the photo below is upside down?? In my computer it is ok.

* * * * *
Meillä oli Irmelin kanssa privavaihto ystävänpäiväteemalla ja sain aivan ihana paketin häneltä tänään. Olen nähnyt tuon pistelyssä olevan mallin joskus jossain ja ihaillut sitä. En saa nyt päähäni missä - jossain lehdessä varmaan. Mutta voi kun olen happy, kun minulla on tuo :) Koko pakettikokonaisuus on kiva, kiinnittäkää huomiota Aarikan avaimenperään - onkohan Irmeli päässyt selville siitä, että olen myös Aarikka-fani. Kiitos Irmeli!


From me to Irmeli - minulta Irmelille
I stitched her a notebook covers, a heart decoration to a pen and also I sent her a "vintage"heart-decoration adn delicious fabric. Friends in the cover are from De fil en aiguille magazine and the gingham linen fabric is from Casa Cenina. The heart decration for the pen I stitched on the performated paper.

Tein Irmelille muistivihon kannet ja kynään sydänkoristeen, jonka pistelin pistelypaperille. Ystävykset kannessa ovat De fil en aiguille -lehdestä ja kangas Casa Ceninasta ostettu ruudullinen pellava. Lisäksi paketissani oli "vintage"sydänkoriste ja herkullista leivoskangasta. Tämä oli kiva vaihto!
ps. En tajua miksi kuva Irmelin paketista on poikittain - koneella se on ihan suorassa. Outoa.

4 comments:

 1. Tosi ihania vaihtoja molemmat!

  ReplyDelete
 2. Vaude! Todella kauniit pistelyt:)

  ReplyDelete
 3. Ihania pistelyitä!

  ReplyDelete
 4. Hee, minäkin tein joskus tuon liitutauluenkelin, yhdelle opeystävälle. (Vaikka se taitaakin olla oikeesti peili, mihin tuo enkeli/Amor piirrustaa?) Molemmat lähetykset ovat tosi kivat :)!

  ReplyDelete