Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

2/11/10

It´s raining cross stitch magazines - Ristipistolehtiä kuin sieniä sateella

Today I got a great mailday :) I got that Valentines day exchange from Irmeli and also I got 3 Borduurblad magazines I ordered from Kirjokas , a Finnish cross stitch shop and also one Point de croix I bought from a blog friend.
I already started to stitch from Point de croix this tulip. I have had this linen band which has three green stripes and I haven´t figured what to stitch in that - but now I have!

* * * * *

Tänään oli loistava postipäivä. Sen lisäksi että tuli Irmeliltä ystävänpäivävaihto, tuli myös Kirjokkaasta tilaamani Borduurblad-lehdet ja Ramona Jaanan blogista bongaamani Point de croix (siellä on rp-tarviketta myynnissä). Aloinkin siitä heti pistellä tuota tulppaania. Minulla on pitkään ollut vihreäraitainen pellavanauha, mutta vaikka kangas on houkutellut minua, en vain ole keksinyt mitä siihen pistellä. Nyt on sekin asia ratkaistu :)


Some time ago I also bought these magazines. Mains&Merveilles is from Violarium and Cross stither from a shop nearby. I would love to stitch from M&M these houses, nice chart!
* * * * *
Vähän aikaa sitten kotiutui myös nämä lehdet. Mains&Merveilles tuli Violariumista ja Cross stitcherin ostin kaupasta. Tuosta Mains&Merveilles-lehdestä haluaisin pistellä tämän talomallin. Nätti! Ja tietysti mun värinen - sinistä, sinistä ja ihanaa sinistä.

1 comment:

  1. Tuo tulppaani vihreälle pohjalle on oikein kaunis idea! (Vihreäfanin silmiä aina hivelee, kun joku väriä johonkin käyttää. Sitä kun niin harva suosii...)

    ReplyDelete