Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

2/7/10

Birthdaypresents :) Synttärilahjoja :)

Birthday exchange/Finnish cross stitch group
From Pirre I got this marvellous birthdaypresent. Lizzie Kate charts, Tilda-fabric, beautiful card and very handy and beautiful box including seads for summerflowers and beas. Thank you Pirre! You had made a great deal of effort to collect this present for me :)Birthday mailart/Stitched mailart group
From Susanne in Germany I received this nice bird, which I like a lot. It is kind of modern bird, and I like modern things. Also Susanne sent me hand dyed floss, stitching fabric and funny keyring. Thank you Susanne for this lovely set!From my family
From my mother I got Aarikka´s Helmi cutlery for salad and from my sister Aarikka´s Aika-candleholder and when it is turned upside down, it is a flowervase.


My husband gave me a new computer which uses 80 % less energy than "normal"computers. It is also very small as you can see in the picture and it is white! Also the packet included white dashboard and mouse.

My 8 years old daughter re-made me a shopping bag by adding a flower she had made herself of felt and she crochet this ribbon as well :)


* * * * *

Sain ristipistoilijat-ryhmän synttärivaihdossa Pirreltä aivan ihanan paketin. Siellä oli kaksi Lizzie Kate mallia ja lisäksi toiseen tammenterhokoriste, Tilda-kangasta ja upea rasia, jonka kannen pistely on myös LK:n mallista. Rasian sisällä oli kesäkukkien ja herneiden siemeniä. Mahtoikohan Pirre muistaa, että meillä alkaa pihatyöt keväällä? Ja kyllä, tarkoitus on tehdä myös kasvimaa, joten herneen siemenet pääsevät sitten sinne. Kiitos ihanasta synttäripaketista, se oli enemmän kuin mieleinen. Ja kyllä täällä eilen rasiaa ihasteli kahvilla käyneet vieraatkin.

Stitched mailart-ryhmän Birthday mailart tuli Saksasta Susannelta. Siihen on pistelty moderni lintu - josta tykkään tosi paljon - niin tiheälle kankaalle yhden yli, että minä en pysty edes katsomaan sitä ilman, että silmät menevät kieroon. Kyllä Susannella täytyy olla hyvä lähinäkö :) Mukana oli käsinvärjättyä lankaa, pistelykangasta ja hauska avaimenperä. Kiva setti todella.

Äiti ja sisko toivat minulle täsmä-lahjoja eli tällä kertaa Aarikkaa. Äidiltä sain Helmi-salaattiottimet ja siskolta Aika kynttilälyhtyvaasin. Se on tuikulle toisin päin ja kun kääntää korkeamman puolen ylös, se on maljakko. Kaunis yksinkertainen esine.

Mieheni jatkaa ekoilua ja oli ostanut minulle uuden tietokoneen, jonka virrankulutus on 80 % pienempi kuin "normi"koneen. Se on tuo kuvassa näkyvä pieni valkoinen jalustalla oleva laite. Pakettiin kuului myös valkoinen näppis ja hiiri. Tämä oli täydellinen yllätyspaketti! Olen kyllä pitkään vinkunut uutta konetta, mutta enpä osannut odottaa :)

Tyttö oli tuunannut minulle kauppakassin. Hän oli lisännyt kassiin huovuttamansa kukan ja virkannut koristehauhan. Aivan upea kassi :) Harmi kun tämä blogger taas antoi minun lisätä vain muutaman kuvan ja lopetti siihen. Huomenna varmaan saan taas pari kuvaa lisättyä. Mistäköhän moinen rajoitus johtuu?

3 comments:

  1. Ihania lahjoja! Synttärionnittelut!

    ReplyDelete
  2. Kivoja lahjoja olet saanut. Lämpimät onnittelut!

    ReplyDelete
  3. Oikein lämpöiset synttärionnittelut! Ihania lahjoja olet saanut.

    ReplyDelete