Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

3/5/10

Something finished and something to stitch - Jotain valmista ja jotain kesken

I finished this tulip yesterday. It is our easter picture :) Fabric is three green colours linen band and the chart is from magazine Point de croix 57 September/October 2008.

Viimeistelin tulppaanin meille pääsiäistauluksi. Kangas on kolmiväristä vihreää pellavanauhaa ja malli on Point de Croix -lehdestä nro 57 syys/lokakuu 2008.


(Sorry the picture is not straight, I don´t know why, because it is straight in my computer, but not in this blog) This JBW design´s Lark-chart I stitched in a train almost ready while visiting another town by business. The fabric is gingham linen and thread is linen L3013. I still don´t know how to finish this... any ideas?

Tämän JBW Designin Leivonen mallin pistelin melkein valmiiksi asti pistäytyessäni junalla työasioissa Tampereella (kuva ei jostain syystä suostu olemaan täällä blogissa suorassa, vaikka se on suorassa tallenettuna! Outoa, jälleen kerran). Kangas on ruudullinen pellava ja lankana pellavalanka L3013. Ensin ärsytti pistellä pellavalangalla, se ei jotenkin luistanut niin hyvin. Onneksi mukana tarvikepussukassani oli lankavaha ja johan alkoi luistamaan! En tiedä mitä tästä tekisin... ideoita?


This is something I am stitching at the moment. I won´t say what it is, you´ll find out :)
Tätä pistelen nyt. En kerrokaan aiheesta mitään, näette sitten (mutta kovin on erityyppistä, kuin mitä olen tähän asti tehnyt).

10 comments:

 1. Kaunis tuo tulppaanitaulu. :) Mitäköhän teet.. jännityksellä odotan.

  ReplyDelete
 2. Tulppaansita tuli ihana :)
  Mielenkiinnolla jään minäkin odottelemaan mitä tuosta alimmasta mahtaa tulla?? :)

  ReplyDelete
 3. Anonymous6.3.10

  Kiva tuo tulppaani erityisesti taustakankaan takia :) Aikas moderni pistely taitaapi olla tulossa. Kivalta näyttää.

  ReplyDelete
 4. Niin kaunis tuo tulppaanitaulu, ihana kangas.
  Mä tekisin leivosesta tietenkin pikkuisen tyynyn :)

  ReplyDelete
 5. Tulpaanitaulu on hieno, mutta se oli helppo nähdä jo silloin tapaamisessa, että toi malli ja kangas pelaa yhteen parhaalla mahdollisrlla tavalla! Minä käyttäisin leivosen koristeena kassiin.

  ReplyDelete
 6. Mukavan koristeen sait aikaiseksi, sopii hyvin kevääseen. :) Mielenkiinnolla odotan miten tuon linnun viimeistelet ja mitä tuosta alimmasta työstä oikein onkaan tulossa.

  ReplyDelete
 7. Kaunis tuli tulppaanista! - Tämän valmisteillaolevan voisin tunnistaakin, tai sitten olen väärässä...

  ReplyDelete
 8. Leivosesta tulee suloinen.

  ReplyDelete
 9. Kaunis on tulppaani ja lintunen on ihana myös!

  ReplyDelete
 10. Tuosta tulppaanista tuli kyllä tosi nätti.

  ReplyDelete