Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

11/18/11

Terveisiä messuilta - jätin vähän ostettavaa teillekin...

...varsinkin kun omat ostokseni keskittyivät tänään nukkispuolelle! Ja kylläpä teinkin ihania löytöjä, huh huijaa!

Mutta tietenkin vierailin Violariumin osastolla Lennua moikkaamassa ja jätin korumallistani tehdyn pussukankin näytille :) Violariumissa oli tosi hyviä tarjouksia ja lankesin tuohon joulupakettiin, jossa on siis kangas ja langatkin mukana. Tosi kaunis. Ei valmistu täksi jouluksi, mutta ensi jouluksi sitten. Lisäksi ostin nätin väristä vaaleanpunaista (tai vaalea marjapuuro) pellavakangasta. Kun näin Kaisalla kankaan, niin pakkohan se oli itsellekin saada. Nättiä nauhaa ja kiva kana-malli tarttui myös mukaan.
Koska ostokseni olivat yli 50 euroa, sain kaupan päälle tarvikepaketin (sellaisen sai kaikki valita, joiden ostot oli yli 50 e) ja tämän paketin valitsin sen takia, että siinä oli ihana vaaleankeltainen pellavakangas, samoin tuo lila houkutteli. Myös siniset langat olivat minun mieleen. Eikös olekin aikamoinen kaupanpäällinen tämä!

Käykää siis ihmeessä Lennun osastolla, tarjoukset on hyviä (paljon esim. pakkauksia oli tarjouksessa, kolme lehteä yht. 25 e jne.)

Kankaisen osastolta tuli hamstrattua kankaita. Eikös niitä minulla ollut jo tarpeeksi? Ilmeisesti ei :) Siellä oli niin älyttömän hyvä valikoima ja just sopivia 50x55 tai 50x110 paloja. Nuo rullakankaat on 50x55 cm paloja, 6 kpl 10 eurolla.Monet näistäkin kankaista päätyvät nukkekotiin, kuten ylärivin ruusukankaat ja alarivissä vasemmalla olevasta kankaasta teen 70-luvun Lundbyhyn olohuoneen tapetin ja pupukankaan vieressä olevasta vihreästä lehti/saniaiskankaasta tapetoin takkahuoneen takaseinän. Very retro :)

Messuilla oli muuten hurjasti väkeä! Ajattelin, että siksikin on hyvä mennä perjantaina, että olisi vähemmän väkeä ja siis väljempää. Hui hai, ihan oli täynnä hallit, mutta eipä tuo haitannut. Ihan ensimmäisenä kipitin Nukketalo ja lelun osastolle, jotta ehdin saada parhaat minit päältä :) Sen jälkeen oli kiva rauhassa katsella kaikkea muuta ja tehdä löytöjä. Kaisan tapasin ensimmäistä kertaa ja kävimme yhdessä kahvilla. Oli niin mukava jutella, kun hänelläkin on nukkekotiharrastus sen lisäksi, että harrastaa ristipistoja, nypläystä ja tilkkutöitä. Ainakin näitä kaikkia :) Kiitos Kaisalle seurasta ja Lennulle toivotan mukavaa messuviikonloppua. Ja teille kaikille, jotka olette messuille lauantaina tai sunnuntaina menossa, toivotan myös tosi kivaa messureissua!

Ps. Tarja, sulle jäi vaikka mitä. Pöllöjäkin varmaan, vaikka jostain syystä niitä en nyt kauheasti bongannut...

6 comments:

 1. Kiitos messutunnelmista =D. Pääseepähän edes näin vähän osallistumaan, kun en vieläkään oikeasti päässyt paikalle...

  ReplyDelete
 2. kaikkea kivaa olit löytänyt. Olin itsekin siellä perjantaina Helmiina mukana ja 3 muuta naista. Kaikkea kivaa tarttui mukaan, en tiedä jaksanko laittaa blogiin. Itse olen vielä ihan poikki messupäivästä ja jouduin isännän kanssa töihin lauantaina joten palautuminen kestää. Jos Helmiina jaksaa niin sitten kuvaa tulee.
  Katselin samoja kankaita kuin sinäkin varsinkin tuota mustikkaa, mutta jäi sitten ostamatta.
  Lennua kävin moikkaamassa ja tuhlailin ihanuuksiin sielläkin, että saisin extra paketin ja sainhan minä.
  Kiva kertoa mitä ostin enkä sitten näytäkkään, no katsotaan jos viikolla sitten virkistyisin:)

  ReplyDelete
 3. Minäkin olin ihan otettu, että Lennu oli varannut niin mahtavia messutarjouksia!
  Katselin myös ihastellen niitä nukkekotikamoja, mutta päätin kuitenkin jättää ostamatta. Mutta ideoita imin, tietysti :).
  Messut ovat upea juttu, mutta ilma-/lattiatilaa olisi kyllä saanut olla enemmän. Sinnikkäästi meidän tyttö oli seuranani, vaikka kyllä kävi sääli, kun isot (kirjaimellisesti kookkaat...) ihmiset rynnivät hirmu vauhtia... Muuten oli kyllä kivaa!

  ReplyDelete
 4. Vastausta kommenttiisi: Rasian koon näkee, kun vertaa ylemmässä kokonaiskuvassa sen vieressä olevaan saippuaan tai sormukseen.
  Voisi kuvitella, että olisi aika passeli nukkekotiin, vaikken malttanutkaan sitä toistaiseksi sinne sijoittaa, vaan pidän sormusrasiana ja toistaiseksi esillä tuossa harmoonin päällä.
  Rasian ostinkin kivinäyttelyn puolelta, D-hallista, kuten pikku-buddhankin, joka kävisi tuonnempana vaikka veistokseksi nukkekodin asukkaiden viihdykkeeksi.
  Ja totta, olisi kyllä kiva messuilla useampana päivänä, että jaksaisi katsoa kaikki!

  ReplyDelete
 5. Ihanuuksia nämäkin :)

  ReplyDelete
 6. Ihanat ostokset! Harmittaa vietävästi kun en ehtinyt käymään. Koitan laittaa blogiin kuvaa millaista nauhaa sillä nauhalevyllä saa tehtyä, kunhan ehdin. Joulu painaa jo päälle, mutta luulisin jossain vaiheessa ehtiväni!

  ReplyDelete