Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

11/25/11

Uusia ristipistolehtiä, postitusongelmia ja viikonlopun riemua - Some new cross stitch magazines etc.

Kyllä on niin mukavaa, kun töistä kotiutuu ja posti on tuonut tilaukset joiden kanssa voi käpertyä sohvan nurkkaan lueskelemaan. Ja tietysti kahvikuppi toisessa kädessä :) Ebaysta tilasin tuon vuodenajat ristipistokirjan muutamalla eurolla. Création point de croixit (nro 14 ja HS13) on jälleen ihania, mutta erityisen kivoja joulupistelyjä on tuossa Point de croix-lehdessä nro 76. Myös Plaisir de brodérin uusin numero (nro 18) on tapansa mukaan kiva lehti.

Minulla on lievästi sanoen ongelma Sew&so-tilaukseni kanssa. Tilauksestani on yli kuukausi, eikä se ole vieläkään tullut. Olen ollut sinne yhteydessä ja maanantaina kirjoittivat lähettäneensä tilaukseni uudelleen express-lähetyksenä. No, eipä ole sitäkään kuulunut. Eihän siinä mitään, mutta kun tilauksessa on tulossa jotain joulukalenterivaihtoihini ja nyt olen ihan ihmeissäni mitä keksin tilalle. Täytyy varmaan alkaa käymään omia varastoja läpi korvaavien juttujen osalta. Tämä on ensimmäinen kerta kun minulle käy näin. Sew&so:lta ja yleensäkin Englannista on posti tullut ihan muutamassa päivässä, ainakin siis viikon sisään. Yhden kerran oli heidän pakettinsa kolme viikkoa matkalla, mutta koskaan ennen en ole siis ihan ilman tilaustani jäänyt. Toivon todella, että express-paketti tulisi sitten tänään! Maanantaina pitää joulukalenteri postittaa Maijalle, tuli mikä tuli. Muut vaihtoparini tapaankin sitten lauantaina 3.12. ja vaihdamme joulukalenterit ihan livenä. Voi että! Reilu viikko enää, niin nähdään taas! Niin kivaa :) Ja hei, jouluun on vain kuukausi, ah onnea.

Niin onnellista kun on perjantai. Tänä aamuna mietin, että mikä viikonlopussa on parasta. En tiedä voiko niitä asioia laittaa paremmuusjärjestykseen, mutta se on ainakin yksi parhaista asioista, kun aamulla ei tarvi herätä! Ja vaikka ei niin myöhään nukkuisikaan, niin sen heräämisen voi tehdä h...i...t...a...a...s...t...i :)

Tänä viikonloppuna aion panostaa nukkekoteihimme. Työlistalla olisi Lundbyn tapetointia, lastenhuoneen penkin tekeminen ja lisäksi ajattelin kokeilla osaisinko ommella nukkekodin nukeille mekkoja - kyllä vain, täytyyhän sitä haastetta olla!

Hyvää viikonloppua kaikille!

EDIT: Jippii, aamupäivällä soi puhelin ja kuljetuspalvelun kaveri soitti, että olisi paketti. Kysyin onko Englannista ja sanoi, että juu, joku suusou tässä lukee lähettäjän kohdalla. Minä hihkuin, että et varmsti vie pakettia pois (kukaan ei ollut meillä kotona) vaan jätät sinne terassille tai jonnekin. Eli siellä se "suu and soun" paketti nyt mua odottaa, eikö olekin kiva juttu!

IN ENGLISH
Isn´t it nice to come from work and find out that mailman has brought you some new cross stitch magazines :) All you need is a cup of coffee and a sofa. I have a lot of reading to do and I am waiting the weekend happily :)
ps. I really like the magazine Point de croix issue 76. It has many lovely Christmas charts I like.

10 comments:

 1. Onpas mukavannäköinen tuo vuodenaikakirja!

  ReplyDelete
 2. Oh, olet hyvin onnekas! Minä niin rakastan sitä!

  ReplyDelete
 3. Oi mitä ihanuuksia! Tämä kanssa tuossa hetki sitten odotteli ja odotteli Ebay-tilauksiaan, mutta tulivathan ne vihdoin viimein. Jaa mitä, no se on hys hys.
  Viimeiseen asti niin toivoin pääseväni ensi viikonloppuna, mutta...Priva meilailen asiasta enempi. Jipii! Sunnuntaina saan avata ekan paketin... =)

  ReplyDelete
 4. Hei, mun paketti samasta firmassa on hukassa kans. Tilasin viime sunnuntaina uudet ja ne oli jo torstaina täällä. Joten jännästi samoja aikoja...

  ReplyDelete
 5. Mä niin odotan tapaamista ja sitä, et pääsen livenä kurkkimaan teidän nukkekotia ja nallelaa! Toivottavasti tilaus saapuu, mulla on ollut kans hyvä tuuri rp-kamojen kanssa, mutta miehellä oli kerran tosi ongelma kirjatilauksen kanssa...

  ReplyDelete
 6. Ihania lehtiä! Toivottavasti tulee tilauksesi pian. Ainakin minulle Sew and so on lähettänyt aina tilaukset kirjattuina eli niissä on se lähetystunnus mukana toimitusvahvistuksessa. Oletko käynyt katsomassa Englannin postin sivuilla tai Suomen postin sivuilla, missä se kuljeksii?

  ReplyDelete
 7. Hih, kannatti vähän valittaa täällä, heti tuli postia :)

  Tosi paljon odotan lauantaita, vähän on kyllä paketoitavaa sitä ennen :D

  ReplyDelete
 8. o, ihania lehtiä olet tilannut!
  Mulla on kans yleensä sew and so tilaukset tullut hyvin nopsasti. Toivottavasti selviää, mihin on kadonnut.
  Täällä kanssa eräs joka odottaa hirmuisesti lauantaita..niin ja rakas serkkuni tulee tietty mukaan :)

  ReplyDelete
 9. Kommenttina kommenttiisi: Höpsistä, olet sinä kuullut adventtikalenterista! Partiolaisten perinteinen adventtikalenterihan on nimenomaan sillä nimellä, ja sen avaaminen aloitetaan aina 1. adventista! (Siksi sitä pitääkin ostaa joka vuodelle ihan oma kappaleensa, ei voi siis säästää, vaikka olisi jäänyt edellisjouluna avaamatta, koska eka päivä vaihtuu joka vuosi :).)
  Näin teologina - köh - toteaisin, että se on juuri oikeaoppinen kalenteri, kun siinä odotus alkaa sinä päivänä kuin oikeasti kuuluukin, adventtihan tarkoittaa just sitä odotusta ;D.

  ReplyDelete
 10. Onneksi tilanne selvisi sen paketin kanssa lopulta. Minultakin kestää nuo Englannin pakettien perillemenot ihan karsean pitkään ja stressaan aina hulluna, että meneeekö se perille vai eikö se mene. Amerikkaan kyllä hujahtaa, mutta Britteihin ei niinkään. Mikä sitten lie on siinä? En tiedä. Ovat silti tähän saakka menneet perille.

  ReplyDelete