Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

1/19/11

Ristipistohassutus päivä 15 * Crazy January challenge day 15


Viimeisin RPH:ssa aloittamani työ on häälahja, jonka viimeistelen tauluksi. Malli on Dimensionin kitti, jossa oli mukana langat ja aida-kangas, mutta minä pistelen kimaltelevalle pellavalle. Tästä näyttäisi tulevan oikein nätti.

RPH oli Minnalta mainio idea! Kiitos :) Monet ovat sanoneet, että tuli vierailtua ahkerasti toisten blogeissa ja se on varmasti hassutuksen yksi parhaista saavutuksista. Se, mitä tapahtuu aloitetuille töille, onkin tarina erikseen :) Mutta kiva on jatkossakin seurata miten työt edistyvät. Itselläni on kahteen työhön aikaraja eli häälahjan tulee olla valmis huhtikuun alussa ja syntymätaulun tulee olla valmis kesäkuussa. Yritän kyllä sinnikkäästi tehdä muutkin keskeneräiset valmiiksi. Eilen kasasin tekeillä olevat työt viereeni sohvalle - iso läjä - istuin ja katsoin, huokaisin syvään, totesin, että tää on ihan vapaaehtoista, ei stressiä... Mutta kyllä vähän oli kylmä hiki otsalla, että onko ihan pakko! Siis pakko aina vaan aloittaa uusia töitä vaikka edelliset on kesken. Ja nyt en tarkoita RPH-aloituksia. Voin kertoa, että keskeneräisten varastoni ennen RPH:ta oli näköjään aikamoinen, nyt kun ne esille kaivoin.

Mutta pistely on kivaa ja pistelen sitten sitä työtä mitä kulloinkin mieli tekee. Ja nappivaihdon ilmoittautuminenkin alkoi, joten seuraavaksi pistelen pienen nappiaiheen, mutta koska se on oikeasti pieni juttu vain (vaihdossa pääroolissa ovat napit), niin pistelen sen yhdessä illassa :)

3 comments:

 1. Tuo on varmasti tyylikkäin häätaulu jonka oon koskaan nähnyt,niin hillityt värit :)
  Kaunis on tuo valitsemasi kangaskin,sopii täydellisesti.

  Ostin ihan hassutus-töitä varten maatalan pitkän muovilaatikon (sopii sängyn alle ) ja aika täydeltä se näyttää :)

  Ennen kuin luin hassutuksesta Minnan blogista olin suunnitellut jatkavani nyt heti Joulun jälkeen viime talven
  isoa projektia eli Long Dog Samplers
  "Quatre Saisons" merkkaustauluani.

  Onneksi siinä on kymmeniä pieniä kuvia joista voin aina tehdä edes yhden kerrallaan...

  ReplyDelete
 2. Häätaulustasi tulee varmasti kaunis.
  Olet oikeassa blogeissa on hauska seilata. Ja voi mitä löysin sinun blogistasi aivan ihania nukkekodintavaroita. Kirppareilla käyn itsekin ja sieltähän löytää ihan mitä vaan ja monta kertaa sellaista mitä ei tiennyt tarvitsevankaan;)

  ReplyDelete
 3. Sama vika täälläkin, ihan kuin nuo 15 hassutusta ei riittäisi, kävin siivoamaan käsityölipastoani ja totuus oli karmaiseva...en edes uskaltanut laskea kuinka monta keskeneräistä löytyi. Hui! Ja aina vain pitää aloittaa uusia, kun joku intomieli ilmoittautuu kaiken maailman vaihtoihin sun muihin ;) On tää harrastaminen joskus aika rankkaa ja silti aivan vapaaehtoista!

  ReplyDelete