Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

10/21/10

Ostoksia

En ole muistanut näitä ostoksia esitelläkään, joten tässäpä kuvia "unohtuneista hankinnoista". Nämä jouluiset ristipistomallikirjat ovat aivan huippuihania. Alla on muutama kuva myös kirjan malleista. Advent im Winterwald-kirjassa on muitakin ohjeita jouluisiin käsitöihin, mm. ihania metsän eläimiä.
* * * * * * * * * * *


Tästä kirjasta on edellisessä postauksessa näkyvien joulusydämien mallit, hiiri oikeassa alalaidassa, jouluinen marjaoksa toinen rivi ylhäältä ja joulusukan malli näkyy tuossa luistimessa.


* * * * * * * * * * *


* * * * * * * * * * *


Yllä olevassa kuvassa on plastic canvas -materiaalia kaksi levyä ja tarkoitus olisi tehdä noita ekologisuudesta muistuttavia jääkaappimagneetteja. Täytyy vain sopivat langat etsiä, näitä ei tehdä ristipistoin ja lanka saa olla vähän paksumpaa. Nämä olisivat aivan loistavia joululahjoiksi, mutta aikani ei taida enää riittää. Ehkä muutaman ehtisin tehdä... Tarkoitus olisi tehdä meille kotiin lapsille näitä Lizzie Katen vihreä-sarjan "opastauluja" lahjaksi. Varsinkin teinisuihkuja ottaville kylppärin seinään tuo "Save water" olisi ihan omiaan :)
Ehkä pistelen lahjoja yökaudet.

* * * * * * * * * * *

Tämän kirjan ostin Jaanalta, kun hän blogissaan myi ristipistomalleja yms.

4 comments:

 1. *huoks* mitä ihanuuksia :P´

  ReplyDelete
 2. Nuo Lizzie Kate -mallit ovat tosi houkuttelevan näköisiä!
  Niin myös jouluiset kuvat. Ja noissa jääkaappimagneettisuunnitelmissasi näkyy vallan suloinen panda-malli, *allekirjoittanut on heikkona pandoihin (apinoiden ohella :D)*.

  ReplyDelete
 3. LK mallit on tosi hauskat ja aion kyllä ehtiä jouluksi niitä tehdä. Vaikka sitten yöllä. Outi, kirjoita vaan joulupukin listalle, eiköhän pukki pandojakin toimita...

  ReplyDelete
 4. Kyllä pitää minunkin joskus tilata tuo Save water -pistely, meilläkin on täällä yksi teini, joka on lajissaan ihan omaa luokkaansa tuon suihkun kanssa...

  ReplyDelete