Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

12/20/11

Joulukalenteriluukut 20. päivä/Christmas calender day 20

Lähtölaskenta lienee jo alkanut, sillä me kalenterivaihtajat nautimme aamuisista pakettihetkistämme enää kolme aamua (varmaan 24. päivän paketit kaikki avaavat vasta illemmalla muiden pakettien myötä). Nyt oikein keskityn vieläkin enemmän availemaan näitä viimeisiä kalenteripakettejani. Alussahan sitä availi ihan innoissaan, tuskin ehti miettiä, sitten tahti hidastui ja aloin vähän nautiskella ja nyt tosiaan hitaasti, nautinnolla, vähän paketin sisään kurkkien yritän viivyttää, ettei vain riemu loppuisi kesken :) Tässä kuvat tämän aamuisista lahjoista.

Maijalta * from Maija
Tänä aamuna Maija muisti minua puna-vihreällä paketilla ja kyllä, tuo hiirusuukko mistelin alla -kortti on suloinen :) Kiitos kivasta paketista!

Maijalle * to Maija
Pistelty tulitikkuaski. Suloisella lampaalla on kilikellokin kaulassa :)

Marilta * from Mari
Se on sitten kangaspäivä! Näin ihastuttavia kankaita sain Marilta, suloiset metsäneläimet-kangas 20. päivän luukusta ja jotenkin 50-luvun mieleeni tuovat kisukankaat ylimääräisestä 13. päivän luukuista. Kiitos ihanista kankaista!


Marille * to Mari
1:12 kukkakimppu.

6 comments:

 1. Anonymous20.12.11

  Ihanuuksia :)

  ReplyDelete
 2. Onpas tosiaan kauniita kankaita, niin vintagea :).
  Ja kukkakimppu on liikkis :).
  Juu, minä ajattelin, että kun vain muistaisi kerätä noita askeja, tekisi nuoremmille lapsille semmoisen tornin noista tikkuaskeista, aina 4 samassa kerroksessa. Olisi juuri sopivan kokoinen, ja kohtuullisen helposti säilytettävissä - ja muunneltavissa, kun lasten tarpeet muuttuvat (enemmän siihen karkkipuoleen, vanhemmiten :).)

  ReplyDelete
 3. Outi, taitaa mahtua taskurahatkin hyvin tikkuaskiin :) Sekin tarve muuttuu vanhemmiten :) Hyvä idea. Pitäisköhän askarrella kaikille kolmelle muksulle tikkuaskikalenterit nyt kun tosiaan on vuosi aikaa!

  ReplyDelete
 4. Kiitos kukkakimpusta, se on ihana! Mulla on nyt varma visio mun tulevasta nukkiksesta, siis mikä tyyli sillä on. Kerron sitten joulun jälkeen kun tosissani pääsen alkuun.

  Kiitos linkeistä, arvaa oonko innoissani nyt siitä ens vuodesta :). Välipäiväaleen juoksen sitten hetimmiten ostamaan jouluisia papereita yms. jos vaikka alkaisi heti näpräämään.

  Ja tosiaan vähiin käy, ennenkuin loppuu, nyyh. Fiilistellään vielä kolmena aamuna ja yhtenä iltana :)

  ReplyDelete
 5. Kivoja pikku-pistelyjä..sinä se olet niin tuottelias !! :)

  Marin kisu kankaat on ihan "Cutenes Overload"-osastoa..varsinkin nuo valkoiset kissan-pennut rusetit kaulassa on aivan hurmaavia.

  Minäkin olen jo pyöritellyt mielessäni tuota tikku-aski kalenteri-ideaa ja jotain ajatustakin minulla on mahdollisesta toteutuksesta..

  ReplyDelete
 6. Ihania lahjuksia. Tikkuaski on kiva. Mont kertaa olen myös miettinyt tulitikkuaskin päällystämistä, mutta en ole saanut aikaiseksi.

  Minä ajattelin avata oman 24. pakettini heti aamulla, kun joulukalenteri _kuuluu_ avata aamulla (minulla).

  ReplyDelete