Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

9/17/09

Bear mailart - Karhu/nalle mailart


In Stitched Mailart -group there was a bear/teddy theme. I stithed mailart for Lilian. I was happy to finally get to stitch for her :) This was possible, because I was the exchange mum. We got to choose ourself which one to have in an envelope, a real bear or a teddy bear. Lilian announced "either one". My stitching is not a real bear and not really a teddy, but it is some kind of a bear anyway :) The chart is from the magazine De fil en aiquille issue "Hors seris animaux 2002".
Lilian thanked me by e-mail using so kind words I am blushing. Thank you Lilian for your words and I am happy you like my mailart to you :)

Stiched Mailart -ryhmän karhu/nalle -vaihdossa pistelin Lilianille kuoren. Olin iloinen voidessani vihdoinkin pistellä jotain hänelle. Tämä oli mahdollista, sillä olin itse tämän vaihdon emo, joten pääsin valitsemaan kenelle pistelen :) Vaihdossa sai valita haluaako oikean karhun vai nallekarhun. Lilian ilmoitti, että kumpi vain käy. Ei tuo pistelyni siis ole oikea karhu, mutta ei perinteinen teddykään. Se on siltä väliltä... Malli on De fil en aiquille -lehdestä "Hors seris animaux 2002".
Lilian lähetti sähköpostia ja kiitteli niin kauniisti, että ihan punastuttaa. Ihanaa, että hän niin piti mailart-kuorestani :)


This mailart if quite simple from the back. And there is no bear, there is a bunny.
Kuori takaa on varsin yksinkertainen ja siellä kuikuilee nallen sijasta pupu.

Also for this mailart I found a perfect stamp!
Myös tähän kuoreen löysin täydellisen postimerkin!

7 comments:

 1. Onpa hieno kuori! :) Nalle on hauska.

  ReplyDelete
 2. Ihania kuoria, niin tämä nalle kuin tuo ruusukin. Nalle-postimerkki on kovasti hyväntuulinen!

  ReplyDelete
 3. Ahhhh SWEET!!! How cute! Good job Kirsi:)

  ReplyDelete
 4. Hienon kuoren olet pistellyt. Nalle on niin hyväntuulisen näköinen, että saa katsojakin hymyilemään.

  ReplyDelete
 5. Tosi ihana kuori, kuten myös tuo aiempi ruusukuori.

  ReplyDelete
 6. Ihania nuo kuoret - ja karhumerkitkin löysit :)

  Mun LK on vielä pistelyn alla, taitaa tällä kertaa tulla tyynyntapainen...

  Ja nyt muuten lopultakin postasin siitä sun mallista, eka innokas on jo ilmoittautunut. Nyt menenkin laittamaan ilmoitukset tuonne kansainvälisiin ryhmiin! Toivottavasti Stitch a Heart kiertää kohta maailmaa!

  ReplyDelete