Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

5/20/12

Beatrix Potteria ja puutarhaa * Beatrix Potter and gardening

Aikani kuluksi piipahdin kirpparilla ja Beatrix Potter -teemalla lykästi taas. Löysin nimittäin kivan siistin säästölippaan! Täytyypä alkaa sinne pudotella ylimääräisiä kolikoita ja kun purkki on täynnä, voisin rahoilla ostaa lisää rp-kamaa ja/tai nukkiskamaa. Ihan hyvä idea, eikö totta.


Sain ylioppilasrasian valmiiksi ja se on jo haettukin. En paljoa palkkaa siitä pyytänyt (21 e), kun melkein sukulaiselle tein. Mutta oli sikäli mielenkiintoista, että koskaan ennen en ole kellottanut noin tarkkaan tekemääni työtä. Että siis tietäisin täsmälleen paljonko aikaa on mennyt. Laitan rasiasta kuvat sitten yo-juhlien jälkeen (kannessa kun on saajan nimi).

Tänään sain valmiiksi synttärivaihdon, joka lähtee pikapuoliin postiin, siitä kuvia sitten myöhemmin. Myös vuodenaikavaihdon kesä on valmis ja paketissa ja yhden joulukalenterilahjankin sain viimeisteltyä, mutta paljon muuta en olekaan ehtinyt pistellä, sillä aikaa on nyt mennyt pihatöissä. Näin varmaan monella muullakin?? Me istutettiin lamoherukkaa pitkä rivi ja sitten pihan toiselle puolelle muurikivestä tehtyyn "altaaseen" irlannin katajaa, vuorimäntyä ja jotain kolmatta minkä nimeä en muista... Kaikenlaista muutakin on pihalla touhuttu. Niin se vaan vuodenaika määräilee missä aikamme vietämme. Ihan hyvä näin. Talvipakkasilla saa ihan tarpeeksi käpertyä peiton alle sohvan nurkkaan.

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille :)

From flea market I found this cute Beatrix Potter saving box. Maybe I should drop a coin or two there every now and then and when the box is full I could use the money to buy more stash or dolls house items :) Recently I have been stitching exchanges and gifts, so no pictures about those yet. But it´s not so much time to stitch anyway... Yesterday and today we have been gardening all day long and I believe most of people are doing the same this time of the year :) Have a nice week to come!

2 comments:

 1. Iik, miten ihana säästölipas-minä oon jo jonkun aikaa kerännyt kaikki talosta ( ja laukun pohjalta) löytvät ,lattioilla tms lojuvat pikkukolikot ja kun niitä on mun peltinen enkelirasia täynnä vien sen pankkiin ja TODELLAKIN käytän "rahaston" rp-juttuhin,askartelutarvikkeisiin,
  Green gate-mukeihin tai muuhun yhtä tärkeään :)

  Olet ollut tosi ahkera rp-töissä ,niin ja puutarhassakin :)

  ReplyDelete
 2. Juu, niinpä ne mullakin ovat etupäässä vaihto- ja lahjapistelyitä... Vähän tylsää, kun tuntuu itsestäkin, ettei saa mitään valmiiksi, kun ei voi niitä heti päivittää :D.
  Puutarha on saanut vain orvokeita. Mää oon nii laiska... Mutta tänään taidan mennä ulos pistelemään, kun on kaunista, eikä tuulekaan pahasti. (Eli langat ei ehkä lähde lentämään pitkin pihaa. Meidän pihassa nimittäin tuulee lähes aina.)

  ReplyDelete