Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

4/13/12

Satuvaihto 2012 * Fairy tail exchange 2012

Pretty exchanges -blogin Satuvaihto 2012

Outilta minulle * From Outi to me

Melkein pyörryin aamulla! Avasin nimittäin Outilta saamani satuvaihdon. Olin jo arvannut aiemmin saamastani Petteri Kaniini neulatyynystä, että saan Beatrix Potteria - ainakin toivoin sitä enemmän kuin mitään muuta aihetta. Voitte arvata, että kun avasin pakettini, oli pyörtyminen todellakin lähellä. Katsokaa vaikka!

Upean pistelyn lisäksi paketissa oli Beatrix Potter -kangasta, kiiltokuvia ja 3D-leike sekä vielä pieni Petteri Kaniini -pistely tyynyn muodossa. Mistähän Outi on noita kiiltokuviakin löytänyt? En ole koskaan nähnyt. Ihania ovat kaikki nämä lisukkeetkin, niin minulle mieleisiä.

Petteri Kaniini -tyyny pääsi tietenkin nukkekotini lastenhuoneeseen. Ihan sen näköistä on, kuin tyyny olisi aina ollut tuossa.

Pistelyn taustakangaskin on niin aiheen mukainen :) Pyykkipäivä täälläkin.


Outin ihastuttava pistely päätyi työhuoneeni seinälle, jossa sitä voin ihailla aamusta iltaan :)

Tässä vielä kuva aiemmin Outilta saamastani neulatyynystä, eikös olekin söpö! Ja joka päivä käytössä :)

Kiitos Outi tuhannesti niin ihanasta vaihdosta ettei nyt sanoja riitä...


Minulta Eilalle * From me to Eila

Eila toivoi vaihdossa Punahilkkaa, mutta ajatteli saavansa jotain muuta, koska kovin vähän on Punahilkka-aiheisia malleja tms. Mutta minäpä päätin tietenkin ottaa haasteen vastaan ja toteuttaa Eilan toiveen. Onneksi löysinkin Punahilkkamallin ihan omasta hyllystä eli Mango Pratiquen kirjasta Special edition Selection. Viimeistelin pistelyn neulavihoksi. Olette varmaan huomanneet, että monet viimeistelyni ovat nykyään neulavihkoja :) Olen niihin jotenkin hurahtanut. Tarttis varmaan tehdä itsellekin yksi...

Paketissa oli myös servettejä, jotka löysin E-baysta. Myyjä ei myynyt ulkomaille, joten en saanut servettejä ostetuksi. Laitoin hänelle sitten viestiä, että voisiko postittaa Suomeen ja kyllähän se onnistui. Hän muutti kohteen tietoihin, että postitus ulkomaille mahdollista ja niin minä pääsin ostamaan nämä ihastuttavat Punahilkka-servetit. Postikortissa on pikkukuvina koko Punahilkka-satu. Kortin löysin Huutonetistä.

Koska halusin, että yksi vaihdon lisukkeista olisi ristipistoiluun liittyvää, eikä oikein aiheen mukaista juttua löytynyt, päätin sitten suunnitella Punahilkka-kirjanmerkki -mallin. Eila voi sen itselleen pistellä ja käyttää kirjan välissä lukiessaan Punahilkkasatua... tai mitä vain kirjaa :)

Kurkataan vielä neulavihon sisälle ja taakse...

Tämä oli todella kiva vaihto! Kiitos Marille, kun järjestit!


IN ENGLISH
I almost fainted this morning when I opened Outi´s exchange for me. The theme in this exchange was a fairy tail. I was hoping to get some Beatrix Potter, because I just love her characters, but I could not know before opening what I am going to get... Outi was so sweet making me an exchange with these characters. In the pictures you can see all the lovely things she made for me. Thank you Outi so much for this lovely exchange!

Pictures below B. Potter you can see what I sent to Eila. She was hoping for Little red riding hood but she tought she is not getting that theme, because it is hard to find charts etc. But of course I took the challenge and wanted absolutely surprise her with her favorite character. I found the Little red riding hood chart from Mango pratique book Special edition Selection. The stitching I finished as a needlecase. The napkins I found from E-bay, the postcard from Huutonet (like Finnish E-bay). As I wanted one piece of this exchange to be something for cross stitch hobby, I designed a Little red riding hood book mark. I really enjoyed planning and doing this exchange!

14 comments:

 1. Onpas ihana tuo sinun tekemä neulavihko, ja miten hieno kirjanmerkkimalli, upean yksilöllinen lisukeidea! Punahilkka taisi tosiaan olla aika haastava toive.
  Kivasti olet tuon neulavihon viimeistellytkin, takakantta myöten. Alat olla varsinainen neulavihkospesialisti!

  Heh, katselin itsekin nettikaupoista, ettei Potter-aiheisia kiiltokuvia nyt isommin löytynyt. Onneksi oli joskus aiemmin tullut tilattua, silloin, kun tarjontaa sattui olemaan :D.
  Kylläpäs ilahduin, kun tuo puputyyny näyttää sopivan niin hinosti nukkikseesi :).
  Potterit on kyllä makee juttu, pitäis tehdä ittellekin, kun tästä kerkeis, kaikkien suurien suunnitelmien keskellä - uusia isoja malleja tulee hankittua koko ajan, vaikka vanhatkin on kesken :D.

  ReplyDelete
 2. Ai että sinuakin onnisti, aivan ihana on Outin lähettämä paketti kaikkinensa!
  En voi olla ihastelematta omaa neulavihkoani liikaa, on se niin kaunis!

  ReplyDelete
 3. Onpa ihanat vaihdot. Outin tekemä Siiri Sipinen -seinävaate on todella suloinen. Minullakin on muuten tuota samaa Pauli Possu -kangasta!
  Ihanan kokonaisuuden olet keksinyt Punahilkka-aiheesta, suunnittelemasi malli on ihan huippu! Sopisi iltasatukirjan väliin... :)
  Aloitin itsekin Potter-pistelyn tällä viikolla. :)

  ReplyDelete
 4. Ihanat vaihdot sinulla. Minulla on muuten myynnissä ristipistopakkauksia blogissani. Ystävättäreni siivoili kaappejaan ja poistaa joitain tekemättömiä töitä, kun ei kaikkea ehdi tehdä.

  ReplyDelete
 5. Anonymous13.4.12

  Kauniin kirjanmerkin olet suunnitellut. Sopivan synkkä :) Neulavihkoja on kiva tehdä.

  ReplyDelete
 6. Ihanaa kangasta sait ja seinävaate on hieno!!

  Ja kyllä sai Eilakin ihanan punahilkka-pläjäyksen. Tosi hieno tuo kirjanmerkkisi ja neulavihko on ihan huisi.

  Kyllä oli kiva vaihto :) Taas kerran.

  ReplyDelete
 7. Ihanan neulavihon olet taas tehnyt!

  ReplyDelete
 8. Mä en ala, niin ihanaa postia sait Outilta ja teit Eilalle. Noi servetit on ihan mielettömän kivat ja sun malli myös..

  Ihan paras vaihto tämä satuvaihto :)

  ReplyDelete
 9. Sait todella mahtavan Siiri-siilen Outilta ja nuo lisukkeet , voi voi paketti oli todella pyörtymisen arvoinen ;)
  Mahtavan pläjäyksen olit koonnut Eilallekkin niin Punahilkan näköinen että ja vielä neulavihkona, Upea :)punahilkka-servettejä, kiiltokuvia ja vielä malli kirjanmerkkiin, onnellinen Eila :)

  ReplyDelete
 10. Upeita vaihtoja! Tuo Outin kokoama on ihan hirmuisen söpö, ja voi apua miten käsittämättömän upean paketin sinä olit koonnut! Kovin moni ei taida saada vartavasten vaihtoa varten suunniteltua mallia paketin mukana :-)

  ReplyDelete
 11. Upeita nuo teidän vaihdot! Nyt löysin sivusi kautta Les Grilles De Marysen blogiin, josta löysin vaikka kuinka paljon ihania ilmaismalleja. Ja kun olen muutenkin tuota suunnittelijaa fanittanut ja ostanut paljon hänen mallejaan. Kiitos!

  ReplyDelete
 12. Wau kuinka ihania kaikki nämä satuaiheiset vaihdot!

  ReplyDelete
 13. Niin ihanat vaihdot suuntaan ja toiseen. Mahtava idea ja toteutus tuo suunnittelemasi kirjanmerkki ja neulavihko on upea kokonaisuus myös. Kiva muuten nähdä tuo punahilkka pisteltynä, kirjassa se ei näytä noin hyvältä. Alkoi nyt itseänikin houkuttamaan ....

  ReplyDelete
 14. Siis tyrmäävän upeaa molempiin suuntiin.

  ReplyDelete